- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #39718 üzenetére
Ja utánanézés megvolt, elvileg hőmérséklettől kezdve minden adata ugyanaz, csak az órajel tér el tényleg.
Nincs pasztám, nem tudom milyen kellene-hol szerezhetnék, de nagyobb baj hogy annak a mikéntjéről sem. Nem csináltam még ilyet sosem. Elrontani meg nem akarom az egészet, gondolom az is esélyes ezesetben, hogy megtörténhet :-/
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #39713 üzenetére
Nos van egy Medion md95500 as laptopom, amiben adott volt egy intel pentium centrino m740 típusú processzor, amibe rendeltem külföldről egy m770 2,13 ghz-est, az adásvétel rendben lezajlott, most itt a processzor. De ma ezt mondták, hogy nem teszik bele, meg elkezdett nyáladzani a szervizes ürge, hogy amúgy is valszeg nem egyezne bele, stb. amire felvilágosítottam, hogy utánanéztünk pár itteni fórumozóval pl, és minden rendben levő elvileg. Azután annyit mondott hogy kérdezősködjek másik helyeken, mert ők nem csinálják meg. Többi hely eddigre zárva volt épp már, de most tartok tőle, hogy ez lesz a válasz a többi laptop szervizben is, amit nem értek én sem. Itt a kis fedlap, ami alatt pattintós foglalatban (kb mint a ram) csücsül a processzor, ha jól láttam levételkor. Pasztázást írták sokan pl, miegymás, ami miatt én, mint hozzá nem értő, nem akarom bántani a gép lelkét.
-
Sixty21
aktív tag
válasz
Dell XPS #39707 üzenetére
Érintkezési probléma mit takar? Ki kell cserélnem a kijelzőt benne? Hol találok ilyen kijelzőt ami kell? van egy ugyan ilyen is csak 17 colosba abba bele csukta az egeret a barátnőm
azt ismerősöm csinálta és intézett mindent. De ő most nem tartózkodik kicsiny hazánkba.
-
kpzs
csendes tag
válasz
Dell XPS #39672 üzenetére
Hello! Átalakításra azért volt szükség, mert (nem játék) használat közben is rendkívül meleg volt a gép. Újonnan is egy kályha volt a gép és így 5 év után és takarítás előtt jöttek az ötletek. De nem biztos, hogy jó ötletek
A "mókolás" utáni első bekapcsolásnál már jelen volt a probléma, a kezdőképernyőn (bios) a fehéren kiírt szövegek már zavarosak voltak. Bízom benne én is, hogy kh lesz.
Köszönöm neked is a segítséget! -
válasz
Dell XPS #39669 üzenetére
eladják majd a tartozást behajtó cégnek, így a szolgáltató pénzénél van, néhány ilyen behajtó céggel meg nem jó viccelni, nem azért veszik meg a tartozást, hogy ne hajtsák be valamilyen módon...
arról nem is beszélve, hogy a tartozó előfizető felkerül olyan adóslistára, ami akár egy banki hitel igénylésekor is hátrányos lehet!csusza`; miért érdekelné? semmi köze hozzá!
-
-
RobinHD
tag
válasz
Dell XPS #39631 üzenetére
igen, szeptemberben jön számomra nem elérhető áron
szal nekem a Lenovo y580 a nyerő most, de ezt is csak 1 hónap múlva tom megvenni kb
de most találtam neten h Samsungnak is van gamer notebookja
Samsung Series 7 NP700G7C néven, ebben már GTX675M van, de notebookchecken annyit sikerült leszűrnöm h a gtx675 és gtx 660 között csak annyi a különbség h a 675 256bites a 660 az 128bites, de játékteszteknél nem igazán volt különbség.. -
rebugra
aktív tag
válasz
Dell XPS #39613 üzenetére
Na igen, főleg hogy én azért értek hozzá, de én is csak óvatosan merészkedtem szétszedni a TFT panelt, csak óvatosan, de erre nem gondoltam én se. És mennyit bosszankodtam volna hogy hetekig a szervizbe van mikor én megcsináltam 5 perc alatt. És csak ez a hibája. (Na mondjuk ezt a szervizbe lehet nem mondták volna el.)
-
rebugra
aktív tag
válasz
Dell XPS #39567 üzenetére
Még a CPU-t is kiszedtem, tettem csere HDD + memória, de semmi. Úgy tudom hogy a VAIO feliratnak az elején azt függetlenül mindentől elő kellene jönnie nem? Mert még az se. Szóval vagy VGA, vagy kijelző. Marad a Sony Szerviz. Van valakinek tapasztalata, hogy menyi időbe telik a szerviz? (Ugyanis még garanciás), viszont naponta használom a munkámhoz, szóval nem szeretnék hetekig nélkülözni.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest