Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi101
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak! ZTE telefonomon androidos IGO8-at használok. Rendesen működik minden porcikája, veszi a műholdat rendesen kommunikál, stb. Kizárólag, egy kis nüansz van nála, lehet, hogy én rosszul csinálok valamit, vagy nem is lehet megoldani. A célpontot, csak helység és házszám alapján tudom beprogramozni, nem találom a módját, hogy GPS k ordináták alapján végezzem a cél meghatározást. Ha menet közben a térképről hely meghatározást kérek akkor a GPS koordináták alapján tájékoztat. Tehát tudni szeretném, hogy én betudok-e adni GPS koordinátákat, valahogy? Köszönettel!
-
PLaci58
addikt
válasz
gipsztigris #4545 üzenetére
Kekec! Honnan kéne tudnom, hogy hogyan néz ki egy M400
Azért nem volt rossz tipp
Annyit láttam, hogy az nem C720-as ROM.miaubunnyy!
Szerintem Amerikában ugyanazok a műholdak keringenek mint nálunk
X960BT-ha, akarsz annyit rászánni egyáltalán.
Ha nem ragaszkodsz a minőséghez, akkor bármilyen olcsó is jó. -
Predator2
addikt
Helló
Van valami megoldás arra szerintetek, hogy Navigon 33xx max pna-n igo8 fusson?
Megköszönném ha egy leírást mellékelnétek vagy egy oldalt ahol le van írva hogyan kell csinálni.Üdv
-
miaubunnyy
csendes tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, h amerikában (kalifornia főleg) minden gps működik? Illetve milyet vegyek, ami tuti igen, ha csak egy egyszerűbbet szeretnék, mert a térképet feltöltik rá.
köszi -
kisgyerek85
senior tag
válasz
gipsztigris #4545 üzenetére
Azt a képet a netről szedtem.
Most csináltam egy eredeti képet. [link]Szóval ezek után akkor mehet a Rom frissítés? Ahogy látom ez egy hosszabb móka lesz mint gondoltam
PLaci58: az a érdekes, hogy úgy kaptam ezt a készüléket, hogy működött. Csak nem tetszett a rajta levő gps program Sógoromnak. Kölcsönöztem egyet a netről és egyet felejtettem el. Nem másoltam át a régi program térkép fájljait.(ezt át kellett volna, mert a leírásba írta a feltöltő is, hogy csak a keretprogramot tartalmazza)
Na miután ráindítottam a programra kiírta, hogy nincsen fent térkép, aztán lefagyott. Ezután kaptam a mostani képernyőképet. -
PLaci58
addikt
válasz
kisgyerek85 #4543 üzenetére
Szerintem valaki nem rávaló romot gyömiszkélt bele, talán egy M400-ét.
Tudtommal csak 64MB RAM-ja van.
Neten minden van, pl: Mio C720 ROM frissítés -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Sógorom kezembe nyomott egy Mio C720 készüléket, hogy frissítsem be ha tudom.
Tudom, hogy warez téma tilos itt, de nem is az érdekel, mert csak egyszerűen újra akartam indítani a gps-t és egy ilyesmi kép fogadott. Egyszerűen sehogy sem tudok tőle megszabadulni. Nem tudok kilépni. -
fil
őstag
Lehet használni és kevesebbet is fogyaszt a bt mint a gps. Fell kell tenned egy progit ami kezeli pl. Bluetooth GPS -t.
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Androidos telo nehezen talál holdat. Net adatforgalom mellett. Arra gondoltam, hogy van az autóban egy beépitett Bt.os vevő, még a pda-s idókböl. Az online be van kapcsolva, és jó a rátlátása. Lehetne azt használni a beépitett helyett? Jobban meritheti a Bt mint a beépitett! -
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Androidos telefonra keresek egy olyan alkalmazást, ami képes EOV-ban pozíciót megadni! Nem kell navigáció, csak helymeghatározáshoz lenne (koordinátákat írja ki és kész). Találkozott már valaki ilyennel?
A válaszokat előre is köszönöm! -
((UFO))
tag
Sziasztok
Kaptam a fatertól egy fallow me! GPSt.Feltöltöttem de kezdő képen nem jut túl többszöri reset után sem csinál semmit.Több órás keresgélés után kiderült,hogy erre a navon260as rom kel.Elvileg a ROM meg is van csak nem találok se USB drivert se semmit teljesen amatőr vagyok.Esetleg tudnátok segíteni? -
SzalaiG
addikt
válasz
gipsztigris #4528 üzenetére
Tuti.
-
laszlo168
senior tag
Sziasztok, van egy mio 560-as készülék, amin nem akar menni a gps. bekapcsolom, elindúl az igo, de nem talál műholdat. Állitólag egy másik térkép volt rajta, azzal ment, de én már többet is kipróbáltam, de nem megy.
Szerintetek mi lehet vele, szoftver baja van, vagy megadta magát a gép? -
passatgt
aktív tag
válasz
gipsztigris #4531 üzenetére
Ja, értem, tehát a gps részét használod egy az egyben autórádiónak. Viszont így a rádiót nem éred el, csak az sd-re másolt zenéket/videókat?
-
passatgt
aktív tag
válasz
Köszi, közben privátban is kaptam egy ötletet: http://pcmuhely.hu/PNAMenu/
Te megoldásodat is kipróbálom.A képed jól néz ki, nekem az a gond, hogy csak a GPS mögött van WinCE, a rádió/dvd/stb… valami zárt rendszer, ahhoz kéne hozzáférnem, hogy legalább az ikonokat letudjam cserélni, mert elég gáz a gyári, de nem sok esélyt látok rá, hogy ezen keresztül tudjam módosítani, de egy próbát megér, hátha
-
anonymus89
addikt
válasz
Frankón néz ki.
-
gipsztigris
addikt
válasz
passatgt #4527 üzenetére
Indíts el egy Total Commandert (CE Commander) a Primo helyett és keresd meg az explorer.exe-t és kattints rá!
Egyébként ha egy SI , vagy egy WolfNCU, esetleg egy iPhoneToday kezelőfelületet indítasz a Primo helyett, akkor teljesen testre tudod szabni a kinézetét és a használni kívánt programokat is magad tudod kiválasztani.Anno az én beépített GPS-es fejegységemet így alakítottam át:
-
passatgt
aktív tag
Üdv!
Egy kínai autórádión lévő GPS mögötti WinCE felületre szeretnék belépni. Lehet kiválasztani egy exe fájlt, ami a GPS programot indítja, az én esetemben Primo.exe. Létezik olyan exe fájl, amit ha kiválasztok, a WinCE felületre dob?
-
Bucy
aktív tag
Navitel 7.0.0.342-höz keresnék 480x272-es sminket.
Ha valakinek esetleg megvan, kérem jelezze felém.
A smink létezik, de nincs publikusan kitéve a peter68-ra. Sajnos eddig nem kaptam rá választ, se a készítőtől, se attól, akinek el lett küldve.
Hétvégére jó lenne, hátha valakinek megvan. -
keszo
őstag
válasz
anonymus89 #4522 üzenetére
Nem
Sima sd kártyát tegyél bele
A hc-t nem ismerik fel általában -
paye
tag
válasz
anonymus89 #4522 üzenetére
A kérdésedből nem derült ki hogy milyen kiadású a készülék...
-
paye
tag
válasz
anonymus89 #4519 üzenetére
Mekkora kapacitású kártyával próbálkoztatok?
-
xschx
csendes tag
Sziasztok!
Egy wayteq 960bt-ről lenne szó. IGO 8 legújabb verziója van rajta, eddig rendesen működött. Lefrissítettem pár napja 2013 navteq Q1-es térképekkel és POI-kal. Egy kis ideig működött is, mikor a kedvencekből beállítottam egy címet és felugrott egy kis windows ablak ezzel az üzenettel:
Failed to open file: test2_13.spr
exiting applicationElvileg ez a fájl a főmappán belül a BRANDINGS tömörített fájlban van, benne is van. Ki cseréltem az egész BRANFINGS fájlt és ugyan ezt dobta ki!
Segítséget előre is köszönöm!
-
paye
tag
válasz
anonymus89 #4517 üzenetére
Akkor erősen szervízgyanús a navi...
-
paye
tag
válasz
anonymus89 #4515 üzenetére
Először próbálj bele egy másikat...!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ha a navi nem látja az sd kártyát mi lehet a probléma forrása?
Tudnátok tippeket adni holnap szépen sorban ki is próbálnám. -
gipsztigris
addikt
válasz
ghostrider20 #4510 üzenetére
kaptál egy PM-et!
-
keszo
őstag
válasz
ghostrider20 #4510 üzenetére
Szia
Lehet, már csináltam ilyet, de dolgozni kell vele. -
ghostrider20
tag
Halli mio moov c250.re igot lehet rakni ha lehet hogy?valaki leírja??
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. Kolegám rám bízta a NAVON GPS készülékét, hogy tegyek rá neki teljes európa térképet. Gondoltam mi sem egyszerűbb úgy teszek mint a sajátomnál (wayteQ x960bt). De itt valahogy a navonál csak magyarország térképét tölti be. Tudna valaki ebben segíteni ? Előre is köszönöm a választ.
-
Speeedfire
félisten
válasz
gipsztigris #4507 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Speeedfire #4506 üzenetére
TomTom-ra CSAK TomTom-ot lehet tenni! Linux alapú rendszer.
-
Speeedfire
félisten
tomtom xxl iq routes edition navira lehet tenni valahogy igo8-at?
-
ghostrider20
tag
Hello mindenki segítséget szeretnék kérni!
Van egy rac515f navi wince 5.0
van rajta valami retek navi program de csak uk térképel!
Na mármost szeretném rárakni egy igo.t de nem tudom hogyan kezdjek hozzá!
A resident flash mappa következő képpen nézz ki.
Data-mappa térképek és egyéb cuccok vannak benne
Mobilenavigator mappa egy mobilenavigator.exe van benne
és kint a resident flash gyökérbe van egy 3dnavigator.ini
és egy device.ini
hogy kezdjek bele valaki segítsen
köszöntem -
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
Most jelenleg mit érdemes veni,melyik navigációt?? 5"-7" érdekelnek!
Ár nem érdekel csak tökéletes legyen!Volt 7-es sorozatu WayteQ navigáciom azt eladtam az jo volt. Vetem egy 8-as sorozatut na az rossz volt.Álandoan lefagyot,jobbra mutata hogy mennyek ballra mondta.Álandoan ujra tervezet,keresztezödésben álltam már azt jelezte hogy tulmentem.3-szor volt szervizben mint ha semit sem csináltak volna vele csak a magyrázkodás volt.Majd nem azt mondták hogy én vagyok a hűlye,mert náluk tökéletes. Na eladtam azota nincs ,de most akarok veni,de valami jót.
Köszönöm elöre is!
-
Area51
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni Vásároltam egy Caska 1635 Univerzális navit az autómba és a navit nem tudom használni mert nem adtak hozzá programot,Azt már tudom hogy az IGO 8 menne rajta,de én a legkevésbé nem értek hozzá hogy hogyan lehetne ezt letölteni és rávarázsolni,Probáltunk IGO 8-at letőlteni és ra is raktuk de nem csinál semmit mondták hogy át kell irni dolgokat a programban meg ilyesmi de ez nekem magas mint nyulnak a lórács.Ha tudnátok ebben segíteni az szuper volna! [link] Ő volna az! -
rusher86
csendes tag
Sziasztok!
Van egy CNS Moon típusú GPS-em. A minap letöltöttem - vagyis frissítettem - a Naviestras Toolbox-on keresztül. Két frissítésem volt: 1: rendszerfrissítés, 2: térképfrissítés. Azóta azt írja ki, ha elakarom indítani a navigációt, hogy: Térkép-inicializálási hiba. A licenccel nem indítható el a térkép. Ez mit jelent? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1 humoros
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest