Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismerősnek van egy 980-as Wayteq kb. 1 hét használat után a gyári bluetooth alkalmazás hibát ír. Nagyjából ezt, hogy bluetooth application error must shut down.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz gipsztigris #5490 üzenetére
Kint voltam ebben az 1°C-ban kb. 15 percet arra gyanakodtam, hogy az tett be neki. Köszi a tippeket meglátjuk fogja-e még csinálni.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz gipsztigris #5488 üzenetére
Igen van egy nagyon vékony, mondjuk eddig nem csinált ilyet.
u.i: kölcsönadtam ismerősnek lehet, hogy megnyomták?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz donjohnson #5486 üzenetére
Nem próbáltam még igaz nem is tudom milyen kombinációval kell megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Dreimgo DG120-as egyszer csak önálló életre kelt és lépeget magától akár a menüben akár navigációban.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz gipsztigris #4618 üzenetére
Köszönöm, meglátjuk!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Milyen navit ajánlanátok Mio C520-ra, belső memóriába mert kártya az nincs?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Srácok, hogy tudom letiltani az usb kapcsolódást Mio c520-on, hogy ha bekapcsolom ne az induljon?
Azért kérdezem, mert az akksija "kaka" és egyszerűen nem tudok belépni a navigációba...Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni a mitac mio c520-hoz mi a legálisan elérhető utolsó térképfrissítés?
-
anonymus89
addikt
válasz gipsztigris #4528 üzenetére
Frankón néz ki.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ha a navi nem látja az sd kártyát mi lehet a probléma forrása?
Tudnátok tippeket adni holnap szépen sorban ki is próbálnám.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Na srácok adott egy olyan probléma, hogy iGO primo S3-on nincs se navigáció hang se billentyű hang se más szóval néma...
Mivel tudnám visszanyerni a hangot?
-
anonymus89
addikt
válasz PLaci58 #4455 üzenetére
Igen ha rövidre van állítva, ez nem tudom milyen tervezés de miért menjen az ember valami névtelen úton (szerintem töltés) ez valami vicc akar lenni....
Mobilon nem navin...
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mi van ezzel a legfrissebb Mo. térképpel ugyanis pl. Nyíregyháza to Sárospatak útvonalat (rövid tervezési mód) tervezve Tiszanagyfalunál levisz földútra és végig a Tisza mellett tervezi az útvonalat ami felettébb furcsa.....
Valaki kipróbálná lehetőleg a Mo. térkép dátumát mellékelve neki hogy tervez?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen navi programot ajánlanátok egy Tevion gps-re?
·Kijelző mérete:3,5"
·Processzor frekvencia:400 MHz
·GPS vevő:SiRF 3TW
Ami vígan elfutna rajta és elég átlátható.Előre is köszönöm, hűvös napot Mindenkinek!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, megtudom nézni valahogy gps nélkül csak kártyán a rajta lévő navigáció számát? (iGO)
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, az volna a kerdesem, hogyan tudom elmenteni a garmin etrex fedelzeti computerebol a nyomvonalat ugyanis valamiert nem tette meg magatol automatikusan tegnap.?
-
anonymus89
addikt
válasz gipsztigris #2381 üzenetére
Ezt találtam out of memory-ra mást nem tudok.
Szívesen veszem a segítséget.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Complete #2373 üzenetére
Ha ezzel sem fog működni akkor tényleg feladom.
Ezt másold be sys-be :QVGA Landscape módba kapcsolás:
[interface]
resolution_dir="320_240"
vga=0
[rawdisplay]
class="landscape" ;or landscape, portrait, squareQVGA Portrait módba kapcsolás:
[interface]
resolution_dir="240_320"
vga=0
[rawdisplay]
stretch=1Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Complete #2368 üzenetére
Egyet tudok még javasolni a Sygic ez az, amit még szoktak használni.
Nekem is egy régebbi típus van de szépen megy az iGO 8 nincs probléma... kikapcsoltam az animációkat meg az utcanév görgetését..Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
anonymus89
addikt
Ezt szomorúan hallom, nem tudom mit használsz xp-t esetleg mást.
Ha win7-t akkor a windows mobile eszközközpont automatica fel kellene, hogy ismerje.
Nem érdemes a belsőbe piszkálni így inkább kártyáról.
iGO-d van esetleg???Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
-
anonymus89
addikt
Én gyengébben használtam a primo 1.2-t de kicsit lassú volt persze nem ekkora felbontáson.
Szerintem menni fog szépen.
Kérdezd meg a primo topikban.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Volna egy kérdésem nem tudom jó helyre írtam-e, egyszerűen nem találtam jobbat (légyszíves nem lehurrogni).
A gps-hez való szivargyújtós töltőben meghalt az üvegcsöves biztosíték, de mióta kicseréltem újra azóta mindegyik egyből elpattan. Van egy akkus töltőm amiben 2 A-s van és az meg jó hozzá és semmi baja. MI lehet a gond???Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Xbox 360 eredeti vezeték nélküli fekete kontroller joystick
- Komplett bányagép videókártyák nélkül eladó
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest