Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
válasz
gipsztigris #4292 üzenetére
A helyzet az, hogy ezt a készüléket navigációs program nélkül vásároltam.
Korábban az ASUS R 600 - on használtam igo - t SD kártyát, mivel az ASUS az R600 - s a frissítését befejezte a vásárlás után egy évre. Mindenki próbálkozott mindennel, így jött képbe a Win CE 5.0 előbuherálása, s az Igo SD kártyáról való indítása. Egyébként az ASUS-on Igo alapu valamilyen program futott.
Miután az SD gyökerében bemásoltuk a ASUS_UserFlashCopy.dll és a ASUSBackDoorYork.dll fájlokat, indításkor a Win CE 5.0 jött elő, majd tallóz , utána Igo Primo mobilvavi exe és minden rendben. A frissítési problémákról bővebb info a "http://mobilarena.hu/tema/re_asus_r600_az_entek_borotvaja/friss.html" oldalon található.
Amikor ezt a gépet megvettem, arra gondoltam, hogy ugyan úgy tudom használni az SD kártyáról a gépet mint eddig, ez így igaz is, de a plusz szolgáltatást az FM transzmittert sajnos nem.Ennyi bevezető után válaszolok a feltett kérdésedre. Amikor bekapcsolom a gépet a CNS menüválasztéka jelenik meg a kijelzőn; média, rendszer, zene, GPS, stb. Amikor a GPS ikonra érintek a következő üzenet jelenik meg: "nem talált irányítást".
Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest