- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Néhány alapvető kérdés megválaszolásában szeretném a segítségetek kérni.
• A Garmin készülékekhez használatos térképek (pl. *.img fájlok) mindegyike megjeleníthető PDA-n? Ha igen, melyik progival?
• *.gdb fájlokat tudja kezelni a PDA? Ha igen, hogyan?
• Ami PDA-kon idegen nyelvű op. rendszer van (Microsoft Windows Mobile 5.0), az magyarítható? Ha igen, hogyan?
• Mindegyik érintőképernyős PDA használható kézujjakkal is és stylussal is? Akár felváltva is?
• Mi célt szolgál a képernyővédő fólia? Feltétlenül szükséges? Mi történik, ha nem veszek hozzá?Előre is köszönöm a segítséget.
-
PLaci58
addikt
válasz
jozsi252 #2497 üzenetére
Azokon lehet hivatalosan Primot használni, amelyek azzal kerülnek forgalomba.
A Miomap v3.3 valójában egy igo2006. Az NNG nem készített friss térképet hozzá mostanában. Mivel a Mio-nak megromlott a kapcsolata az NNG-vel, ezért gondolom nem is fognak kiadni rá frissítést. A forgalmazó tudna biztosat mondani.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Megszeretném kérdezni hogy mely gps-ekhez lehet hivatalosan használni IGO Primo-t? Mert néztem hogy mio-hoz a sajátja jár a miomap. Viszont nemis lenne gond de néztem a mio honlapján a legutóbbi térképfrissítés 2010-es. Miomapot már nem frissítik? vagy nem annyira nyilvánosak a frissítések?
-
PLaci58
addikt
A legegyszerűbb, hogy kml-t tölt le az ember
Frissítik még azt az adatbázist?kakuba!
Azért nem szabad, mert arra a készülékre nem csináltak igo8-at. Majd, ha a forgalmazó megveszi a jogokat, akkor lehet hivatalosan is rajta használni. De ez elég bonyolult dolog.
Itt a fórumon nemigen tud(fog)nak segíteni warez kérdésekben, mivel ezt a fórumszabályzat tiltja. -
Fagyi
aktív tag
igo8-hoz hogy a bánatba kell felrakni a holtankoljak.hu poi-kat, vagy hogy lehet kml-t csinálni belőle?
-
szami77
csendes tag
Sziasztok!
Navi vásárlás előtt állok....Kérdésem
BECKER Z113 41 ország térképével,teljesen új bemutató db.volt de vitrines,nem az amit nyomkod mindenki....Lényeg: 19900Ft jó vétel???valakinek van tapasztalata erről a készülékről???
Köszönöm: Szami -
kakuba
csendes tag
válasz
gipsztigris #2492 üzenetére
Térkép nélkül vettem meg, miért ne szabadna?
De most komolyan, hogyan tudom működésre bírni az sd kártyán lévő igo8-amat az x990-en? -
kakuba
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?Most vásároltam egy wayteq x990-est, tudom rajta futtatni az igo8-at? -
Prancz
csendes tag
Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy mi az a MyGuide? Készülék márkaneve, vagy külön térképszoftver, esetleg mindkettő? További kérdés lenne, hogy ki a gyártó. (Olvastam valahol, hogy átírt iGO)
Köszi a válaszokat!
-
Shadows
senior tag
Sziasztok!
Segítségetek kérném.
Volna 1 CNS aero centrality+ eszközöm wince 5.0Problémám az lenne hogy ami eddig ment navi program, az se megy már. Próbáltam a sd gyökerébe a \windows\explorer.exe kapcsolóval a saját windowát babrálni de mikor rábökök a "Navigáció" gombra nem csinál semmit. Totál káosz az egész. Már nem értem mi lehet. Igy a navigáció felét nem is babráltam hogy a saját winjét se indítja.
Aki warezolós mókában jártasabb megkereshetne privoben hálás lennék.
-
Csab0
csendes tag
Van nálam egy becker z102 pna. Valaki rárakott már egy igo 8-at, de nem lehet kilépni belőle, így nem tudom beállítani háttértárnak és nem tudok belenyúlni. A kérdésem az,hogy, ha windowssal leformázom a készüléket, akkor nem veszik el az alapprogram? Nekem Wayteq navimnak semmi baja nem lett tőle, de ezt nem ismerem, mit mondotok?
-
Csab0
csendes tag
Van nálam egy becker z102 pna. Valaki rárakott már egy igo 8-at, de nem lehet kilépni belőle, így nem tudom beállítani háttértárnak és nem tudok belenyúlni. A kérdésem az,hogy, ha windowssal leformázom a készüléket, akkor nem veszik el az alapprogram? Nekem Wayteq navimnak semmi baja nem lett tőle, de ezt nem ismerem, mit mondotok?
-
gorje
senior tag
Megcsináltam úgy a frissitést ahogy irtad DM43. Írja hogy update ok. de utána semilyen kérdést nem tezs fel. csak bejön a neverloss kezdőképernyő és ennyi.. Ilyenkor mi van?
-
iceman1988
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a mio c710-es készülék tudja e fogadni az sd hc kártyát is? Jelenleg rendes sd kártya van benne. Az az igazság egy kicsit bővíteni szeretném és ezért kellene nekem ez az info.
A válaszokat előre is Köszönöm. -
Norbedlee
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy új Bluepanther Azure Pro készüléket és szeretnék rá IGO Primot telepíteni (Igo primo v1.2 2011.feb 15 kiadás 9.2.1.179499 )
Ahogy néztem a műszaki paramétereknek megfelel a készülékem.Kérdésem az hogy hogyan kell telepíteni a GPs-re mivel 4gb beépített memóriája van.
"Telepítés: másold az sd kártyára vagy a gép belső memóiájába, a sys.txt-t a saját készülékednek megfelelően módosítsd" --->ezt írja torrentbe ez most mit is takar?
A készülékembe melyik mappába kell tenni és mit kell csinálni pontosan?
köszönöm a segítségeteket!
üdv
-
frank288
csendes tag
Üdv mindenkinek!Ismerősöm is beszerzett egy Lucca Mp3 edition gps-t(nekem is ilyen van),és ha bekapcsolja ezt írja:SD Card upgrade.Innen se előre se hátra.Mit lehet ilyen esetben tenni?
-
peter889
őstag
Köszönöm az infókat.
-
Csab0
csendes tag
Szép estét!
Épp Medion gopal e4430 navival küzdök, igo 8/primo kérdésben, kevesebb sikerrel. Felmásoltam a dolgokat, átírtam az indítófájlt, de problémája van a továbbiaknak. Nem indul el. Saját ikont kéne létrehozni az igonak? Nem tudom, mit kéne tennem, jól jönne a segítség, tapasztalat. -
hemaka
nagyúr
hello.
neverloss click and go, azt hiszem igo 2006-os változatban a jelölő tüskéket valahogyan ki lehet menteni? melyik mappában találhatóak ezek a memóriakártyán? -
peter889
őstag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok:
A turistautak.hu-ról le lehet tölteni *.gdb fájlokat.
Ezt asztali gépen milyen progival érdemes megnyitni és az honnan tölthető le legegyszerűbben? -
pro70
senior tag
Jönne valaki? ...Mert én mennék....görögbe
-
pro70
senior tag
Mio Moov 400-asról van szó (tudom dobjam ki
) Lényeg hogy beregisztrált garis, amit "sikeresen" tudtam is frissíteni ill. a problémám még mindig görögországgal van..ha pc-re dugom ott van, egyébként nincs...felhívtam mio-t, kérte a fickó a szériaszámot és közölte hogy az ő hibájuk, hibás a görög indítófájl vagy mi a franc
Lényeg hogy egy 1kb-os fájlról van szó, amit megígért hogy elküld emailben de nem jött meg..azt mondta küldjem el a készüléket, kb. 2 hét, gariba ingyen és bérmentve kijavítják a hibát...
Kérdésem hogy nincs meg az a javítófájl itt valakinek? -
rich-7
csendes tag
Na megcsináltam úgy ahogy mondtál mindent(leformáztam a kártyát, igaz Win7-en de FAT32-be illetve felraktam kicsomagolva az adatot a kártyára ), de mikor a gépet bekapcsolom nem jön be semmi telepítés csak a szokásos menü amit linkeltem is tegnap, hogy néz ki. Valami ötlet? Vagy lehet az a baj hogy nem a Win7-en kellett volna formázni, azért nem jönne be semmi most?
-
rich-7
csendes tag
Ja oké
Nemsokára csinálom ezt az updatelést, de addig bekapcsoltam és csináltam egy képet hogy néz ki a menü:
[link]Mikor rámegyek a navigációra akkor már minden jó meg a kép is teljes csak itt ilyen. Viszont mikor beállítottam egy útvonalat gondoltam hogy lehet ezt így használni, kikapcsoltam meg vissza de már a menü megint nem jött be, csak fekete kép, valamikor meg a betöltőképnél áll meg. Remélem az update fog segíteni.
-
rich-7
csendes tag
Illetve most néztem hogy a GPS SD kártyáján ami 1 Gb-s az tele van meg szerintem azon van a szoftvere. Most vennem kell egy másikat vagy ezt kell leformázni?
Meg most néztem beraktam egy Win7-es laptopba azt az SD kártyát és ott van a formázás lehetőségnél hogy FAT meg hogy FAT32
-
DM43
őstag
válasz
Vyndree #2456 üzenetére
Eszedbe ne jusson rátölteni!!! (bár lehet, hogy nem is engedné - illetve el sem indulna a frissítés, mert specifikus file-nevet igényel). Ebben nem csak a windows van, hanem a készülék teljes flash tartalma (nem teljesen igaz, de ez részben olyasmi, mint a pc-knél a BIOS). Idegen ROM tartalom rátöltése a gépre a teljes halált eredményezheti.
-
Vyndree
őstag
Egyik barátomnak BluePanther V480 készüléke van. Navigálás közben kifagy, semmire nem reagál. Van hogy 1 perc múlva, van hogy 1 óra múlva csak, kiszámíthatatlan. Igo-t cseréltünk már rajta, legalább 4-5 fajtát próbáltunk, most ehhez a típushoz a legstabilabbat (8.3.1.57021) használja. Van valakinek tippje mi lehet a gond?
DM43: tudnál nekem is egy "anyagot" ajánlani, mint a #2453-ben? Hátha ez segítene.
-
DM43
őstag
Frissítést tudok hozzá adni (és ráadásul ettől wince5-ös lesz a gép):
1. Ezt az anyagot kicsomagolva tedd fel egy XP alatt FAT32-re formázott, minél kisebb méretű kártyára. A gép legyen feltöltve, vagy töltőre dugva. Kártya be, bekapcsolod a vasat, és magától elkezdi frissíteni a készüléket. Elfogadsz minden kérdést. A végén kártya ki és reset.
2. Ezután nem a megszokott menüd jelentkezik, de az is visszacsinálható evvel az anyaggal. Ennek a mikéntje benne van egy txt file-ban.Idézet egy másik fórumról:
Semmiféle garanciát nem vállalok a letöltött csomaggal kapcsolatban, minden felelősség a csomag felhasználóját terheli az esetlegesen felmerülő problémákért.Az összeállításért köszönet illeti Vippy és Szuperapu barátomat.
-
rich-7
csendes tag
Hello.
Már elég régóta megvan a NEVERLOSS N627-es GPS-em de 1 hete beadta a "törülközőt".
Először be sem kapcsolt a gép, próbáltam a reset gombot használni, próbáltam kikapcsolni meg vissza nem jött be.Most kb 1 hete megpróbáltam megint és most bekapcsolt, de csak a kijelző közepén jön be a kép és csak 1 menüpontra lehet rámenni. Már máskor is gondolkodtam hogy szoftver kellene rajta frissíteni de nem találtam semmit csak hogy küldjem el a cégnek ahol vettem.
Tudnátok segíteni hogy mit tudnék vele kezdeni?Mert lehet csak frissíteni kéne a szoftvert.
Köszi, Ricsi.
-
tzimash
őstag
válasz
PLaci58 #2450 üzenetére
Igen, jól érted (vagy rosszul, mint én
), szerintem is így kéne működnie. Akksi természetesen fel van töltve, azzal kezdtem vásárlás után. Max 1-3 órákat használtam, eddig, usb-re dugva alig világít a piros led, ami ilyenkor a töltést hivatott jelezni, szóval még nem is merült szinte semmit sem az első töltés óta.
A szoftverében be lehet állítani, hogy időzítve induljon a waypointok rögzítése, ez az automatikus mód, de megnéztem kézi indításon van. Szóval ez is kizárva.Szerk: vagyis nem villog, hanem felvillan és amíg nem engedem el a gombot addig világít, ezután kell várni az együtt villogást.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest