- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
-
Lejszi
senior tag
válasz
blueMerle #4848 üzenetére
itt vettem a ph-en a telomat ''tötet'' nevű emberkétől. mikor megvettem 2szer kérdeztem meg , hogy tuti hogy semmi baja sincs?
azt válaszolta h nincs. elváltunk és 5-10perc után már jelentkeztek a gondok.
a képernyő folyton eltünik majd 1-2 gombnyomásra ujra visszajön és elég sokszor csinalja ezt. irtam neki 1 üzit, hogy nem igazan mondott igazat mikor a telefonról kérdeztem.
mondtam neki hogy elviszem sw frissiteni és ha nem lesz akkor se jó akkor ...
hétfőn elvittem egy mobil szervizbe ahol csinalnak ilyet, délután mikor vissza mentem közölték, hogy egyszerűen nem tudták frissiteni és felviszik pestre, szombaton érdeklődjek. ma péntek van.
hát ez a nagy helyzet.
igy bizzon meg az ember vkiben... -
csongi
veterán
válasz
blueMerle #4801 üzenetére
24K-t kérnek érte. Ezt az oldalt láttam én is. Csak ez a gps- rendszer nem tudom milyen benne. Azért kérdeztem hátha valaki tud mondani valamit róla. Milyen pontossággal szuperál a ketyre mennyire gyors a frissítése, stb. semmit nem tudok erről a készülékről. mondjuk a többiről sem
Elsődlegesen a gps miatt venném meg.
-
Unkn0wn
csendes tag
válasz
blueMerle #4740 üzenetére
Normális hangnemben nem megy? Szerintem nincs értelme vitázni.
A korom mit számít. Nem vagyok annyira fiatal és a szövegértésem is jó. Elhiheted hogy volt nekem is 1-2 telefonom... Családban is van egy csomó, sőt az ismerettségi körömben is van jónéhány mobil ÉS egyik se hibásodott meg csak úgy egyik percről a másikra. Lehet szerencsém van, és szerencséje van annak a 200 embernek akinek van telefonja a környezetemben. Elhiheted hogy én se használom ''rendeltetés szerűen'' a telefonomat, főleg ha látnád hogy néz ki... na hát persze azért mert használom.
Az tény hogy vannak rossz szériák amik hibásak, de annak elég kicsi a valószínűsége hogy éppen azt megveszed mondjuk a médiában. Én úgy vagyok vele, hogy ha egy jót fogok ki akkor ha nem dobálom és nem dobom vízbe akkor működik normálisan.
Mellesleg beszéltem nokiáról??? beszéltem seről seről? és joystickos telókról(ami köztudott hogy nem bírja).. mert szerintem nem, de ha tévedek szólj.
Az én álláspontom, amivel ugyanúgy sokan egyetértenek szerintem mint veled az ez:
Ha minőséget veszel, boltban, újan, akkor az biztos bírja egy pár évig az esetek 97%ában.
Aki egyáltalán nem ad a minőségre az általában megszívja, és garizhat.
Több mint 10 éve van gépem és rengetegszer cseréltem már újabbra. Soha se volt semmi baja egyik alkatrésznek se kivéve egy tápot amit szétégettem az én hibámból.
A mostani telóm se az első... Az előzőeknek se volt baja. Hifijeim bírták, TVm bírja. hűtő bírja, mikró bírja, tűzhely bírja, nyomtató, mp3lejátszó is, hajszárító is.. mit mondjak még?... mind jobb minőségű.
Soha egyiket se kellett még cserélni vagy javítani. Az igaz hogy nagyrésze nem annyira nagyon régi, de van köztük azért idősebb darab is.
Nagyon eltértem a témától, de muszály volt válaszolnom. bocs.
Ha megérted, megérted. -
Unkn0wn
csendes tag
válasz
blueMerle #4738 üzenetére
Nincs értelme vitatkoznunk, főleg itt nem. És ráadásul nem is ismerlek.
Legyen igazad.
DE nem lesz hibás, mert már akkor rosszalkodott volna eddig is... volt rá elég ideje. És ha nem dobálom akkor nem lesz csak úgy baja.
A nagyanyád idejében... oké.
Rég óta használok/szereltem elektromos eszközöket, és ha normálisan használod őket akkor működnek ahogy kell, igaz nem akármeddig, feltéve ha működnek.
Ee ugye a motorola telókat nem 1 évre gyártják? mert ha igen akkor lassan el kéne hogy romoljon.
Ja és nem kis minőségellenőrzésen esnek át ezek a cuccok. Szóval csak úgy nem lehet baja egyik napról a másikra.
Részemről lezárom a vitát amit el se kezdtem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Unkn0wn
csendes tag
válasz
blueMerle #4725 üzenetére
Helo.
Van valami baj?
Ha leejted és széttörik vagy valami baja lesz kicserélik neked?
Nem mert te voltál [Moderálva.Viktor0610] hogy leejtetted.
Más baja lehet egy normális telefonnak ami működik tökéletesen amióta megvettem?????
Ja igen talán este lerakom az ágyra és már reggelre nem működik, ugye? -
Teszla_
senior tag
válasz
blueMerle #4708 üzenetére
Igen, pont ott tört(em) ketté, ahol el lehet forgatni
Az alsó felét még be lehet kapcsolni, és ahogy néztem, annyira nagy kárt nem tettem benneDe mivel nem vagyok szakértő, ez csak saját véleményem.
Azért itt egy elég gyenge minőségű kép róla: [link]
(sajna a fényképező hírből se ismeri a makrot)
-
törölt tag
válasz
blueMerle #4699 üzenetére
Ezt én is ugy gondolném hogy menne..... De supportban csak 1.1 es cucc van. Hát ugyan ugy ahogy a 6230at 15mp alatt összehoztam, ugy probáltam mind2 telefont, de egyikkel sem akart kommunikálni. Próbáltam a telon a párositást, és probáltam a szettel elkezdeni, de sehogy nem akart......
-
-
róland
veterán
válasz
blueMerle #4445 üzenetére
Fanatikusoknak még mindig megéri. Vagy akár lehetne itt is Open Source fejlesztés. (Sajnos én nem tudok programozni, így bele sem vágtam olyan dolgokba, mint normális média lejátszó, vagy szöveg megjelenítő. Talán ez a két nagy hiányossága az S40 platformnak.)
Bár most sokan rákaphatnak, mert például flash-t is tud kezelni a platform, abban meg talán valamivel könnyebb fejleszteni. -
-
apuc
őstag
válasz
blueMerle #3715 üzenetére
Köszi a segítséget!!!
Természetesen van másik,sőt nemsokára tervezem /fizukor
/egy SE k750i vételét,mert 59.000-ért zsír újonnan jó az ár-érték aránya szerintem.Ez a nagyon régi GH198 csak ereklye,csakhát hónapok óta nem használtam,és jó a tudat hogy működik..erre persze nem költenék,hátha lett volna tipp,mit jelent a Multitöltőnél,ha hálózatba dugáskor röviden sárgán felvillan a két led a töltőn..Az aksi persze felújított,nem régi,NI-MH 1200Ah,és most a 2 havi állásban totál le volt merülve,de előtte a telóval együtt jó volt...kb 2 hónapja.Pont azért nem vinném szervízbe,ne kelljen rá költeni,ez a ''féltégla'' ereklye /első telóm ez volt,a mai napíg nosztalgiázom néha ,ha a kezembe veszem...én már csak ilyen vagyok
/,a gyerekeimnek tettem el egyet belőle /nemrég vettem emlékül/-ha felnőnek,legyen mire rácsodálkozniuk..
-
-
Gebriel
veterán
-
-
HaKo
aktív tag
válasz
blueMerle #3101 üzenetére
Hát igen. Ki mire akarja használni. Modjuk 20 körül már lehet kapni vmi megkímélt K700-ast is. Nem tudtam hogy a mostani Siemensek nem vmi jók. Nekem anno a C55-ömmel nem volt semmi gond. Igaz ismerek olyan embert akinek még mindig jó az M35-e Pedig már mit túlélt. Persze új aksi az kellett bele. Me a C55öm is még jó csak arra is ráférne egy új aksi.
-
Zozz
tag
válasz
blueMerle #2403 üzenetére
Őszinte leszek a v550 ''dizájnja'' jobban tetszik, de ez csak a szerelem első látásra (ez a 3220-nak sem volt elég a motorkákkal szemben
).
A bővíthetőség nem érdekel. Van digitfényképezőgépem és a fotózás komolyabban érdekel így előbb utóbb befektetek egy komolyabb gépre is. Szóval ez nem szempont. Jelenlegi telón sem használom (egyébként Sagem MyV55, jó kis kütyü csak mostanában valami gáz van az akksijával egy akksi csere meg manapság drágább mint ugyanazt a telefont újonan megvenni, ha meg már csere akkor fejlettebbet nézek).
Tárhely zene miatt sem érdekel így az sem hat meg, hogy a 360-as rádiós, meg mp3 lejátszós, erre van egy jóféle kütyüm mégjobb fejhallgatóval (ilyen fejhallgatót nem hiszem hogy tudnék kötni mobilhoz a mini jack ugye...). Szóval ez sem szempont.
Magyarul a tárhelyet max MMS, képek tárolására használnám, de a képek a hívókhoz rendelt képek lennének más egyebet rendszeresen ürítenék a telóról, ha már bluetoothos a kicsike.
Kijelző 232k szín, de a voda live miatt ezt el is felejthetem, a fényképeknél meg tök nyóc' szerintem, mivel belülről ez a két teló kb ugyanaz csak a 360 valamivel okosabb, DE mennyivel? Mert a v550-ről az egész neten alig találni valami jó tesztet. 360-ról itt helyben is van, meg máshol is, meg is győzött, de előtte megmérettetném az 550-est. De ha nincs infó, akkor mi alapján???
Az antenna nem túlzottan zavar.
Kicsit konkrétabb okokat tudtok mondani hogy miért 360 vagy miért 550?
Minden véleméynt szívese meghallgatok. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
blueMerle #2237 üzenetére
Elég sok ismerősömmel történt már ilyesmi, sőt, volt olyan is h. a haveromnak ki esett a zsebéből a teló, megálljt, vissza akart menni érte, közbe jött a kocsi, és még kiabált is neki h. álljon meg, mert ott a telója, erre lazán átment rajta, majd megse akart állni, hanem elhúzott a francba!
-
Bandus99
őstag
válasz
blueMerle #2217 üzenetére
Koszonom a temas progit.
mas kerdes
Az termeszetes dolog, hogy egy kartyaolvaso kinyirhatja az mmc kartyat ?
Eddig beletettem egy gyari 32MB os kartyat 1x hasznaltam tokeletes volt,
aztan beletettem egy 256 os kartyat aarra azt irta ki elosszor nincs megformazva megformazza most? erre egy nemet mondtam majd felreraktam. A kovetkezo probalkozasnal nem ismerte fel, mintha nem is lenne benne kartya, a telefon sem indult el vele .
Ezt okozhatja a kartyaolvaso? most nem merem beletenni a 32 megas kartyat sem
[Szerkesztve] -
-
eastsider
nagyúr
válasz
blueMerle #1668 üzenetére
jah annyit mondtak nekem is, mert nem gyári, és szar az előlap
mergkérdeztem a sagemet és aztomdták, hogy 10 körül van a kijelző szar kidobom
mind1 azt se használtam ki, csak telefon meg sms kell oszt csá
kinézetre meg jobban bejön a mostani
de baze
3210-et 5K-ér mondtaák, mondtam volna, h nebszááá át
3410-et meg 8-ér namondom menny a francba
előtte kérdeztem meg a tulajtól ő 3-at és 5-öt mondott, itt zsebredolgozást érzek
mondjuk nem nekem kell a teló
ujjonnan telót karival 10K körül mit tudtok?
pannon-voda játszik
vmi j300i-t láttam 13-ér dídzsúszba -
eastsider
nagyúr
válasz
blueMerle #1664 üzenetére
hát gondom nem volt vele, csak van néhány hsége, pölö. ha csengőhangokat nyomattuk, tök hamar kilépett a desktopra vagy mire, meg ilkyen apróságok
nem ment a tölötő?
WD40 megoldotta
most 6610i van helyette sztem faxa amire én használom: telefon, SMS, számgép, meg tud csörögni, meg rezegni
haverom cxt65-jánek vagy mijének beörték a kijelzőjét, és 8K volt a javittatás
amúőgy mostanság egy független 6610i mennyit ér használtam? -
-
Aaron14
őstag
válasz
blueMerle #1650 üzenetére
N70-est azért soroltam ide ,mert az is tetszik.
A telefont használni szeretném mindenekelőtt telefonálásra, sms küldésre és csekély mms küldésére. Fotozásgatás sem jön rosszul, video-t hanyagolom bár az N70 videoja nagyon jó. Ezen kívól a zene is jóljön és a saját hangszóróján lejátszott zenéknek is jól kellene szülniuk. Kijelzőjének mindneképpen jónak kell lennie, egy-két unaloműzésre való játék. Nagyon fontos lenne a strapabíróság és a gyorsaság megbízhatóság, Ha netán napi 1-2 szer leejtem ne kelljen rögtön szervízbe rohangálni vele. És minőségi legyen. Akksija sokáig bírja.
Ezek lennének amik fetételek lennének. Tudom sokat várok el. -
-
-
Bandus99
őstag
válasz
blueMerle #1495 üzenetére
aksija mit birt nalad kb ?
Elteres 20 ban van fgep 21 ben meg BT
T-mobile 1 eves elofizeteses kinalatabol kell valogatnom.
Eddig mindig Nokiam volt, felek mas markat venni hatha furcsa lesz nekem -jo ez hulye kifogas-
Szoval kell BT mi az ami hasonlo arfekvesben mondjuk 20-ig javasolnal?
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
válasz
blueMerle #1491 üzenetére
Igen. Csak nem merem elhinni.
Nem is akarom. Mert aki tudja a pin kódom, és ugyanilyen telója van, az csak a tesóm. De ha ez így igaz, akkor én kilépek az ablakon. 1 hete ezen filófok, hogy mivan? Miért? De nincs rá semmi. Papírokat megnéztem, hátha valamelyiken rajta van az akksi gyári száma, de halott ügy..
-
KrAt
veterán
válasz
blueMerle #1488 üzenetére
Elsőként: Köszi a segítséged!
-nem fut semmi, azóta kb 10x kapcsoltam ki, én is erre gondoltam...
-erre nem gondoltam, most néztem, ki volt kapcsolva, de a biztonság kedvéért bekapcsoltam most, majd ki..
-akksi királyul megcsináltam annó (2005.12.24) és eddig hibátlanul tökéletesen bírta
-szoftveresen? játékokat pakoltam fel rá.. ennyi..
Az gondolom nem baj, hogy a töltő 24/7 be van dugva, eddig volt már ezer töltőm, és egyiknél se volt gáz. Vagy mégis?
Legvégül: nem merek és nem is akarok még rá gondolni, de ha nincs épeszű megoldás -
-
kcics
csendes tag
válasz
blueMerle #1134 üzenetére
Én személy szerint Nokiát csak akkor fogok veni, ha olyan tudású mobiljuk lesz, mint a SE W800i és 50ezerért fogják adni.
Valamiért nagyon ellenszenves a nokia. Régen még oké volt, mert minőséget gyártottak és értelmes telefonokat. Ma pedig piacra dobják ezeket a gusztustalan agyondizájnol marhaságokat, kezelhetetlen gombokkal, és recsgő ropogó burkolattal. De afő, hogy nagyon trendi...
Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen telot vegyek. Mármint nálam csak SE jöhet szóba. a K750i nekem már picit drága. Nem ér meg nekem annyit, hogy legyen pluszba egy 2 Mpixeles kamcsi, meg 60 valahány mega memória pluszba, mint a k700i-nek van. Ha mp3-at akarnék vele hallgatni, akkor meg kell a félgigás kari bele, ami iszonytat drága.. szal akkor már W800i, ami ugye meg 80 péz körül van... Ezért inkább szeretnék külön egy jó telót, egy mp3 lejáccót, meg egy fényképezőt...
Aktív témák
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest