Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Így van, teljes mértékben igazad van. Általában 30%-os nyereséggel dolgozom, de van hogy 20, esetleg 18, ez alá nem szivesen megyek. Igen, ezek úgymondott ''azonnali nyereségek'', tehát csak akkor érvényes, ha el tudom adni a telót azon az áron, amelyiken a haszonnal számolt árú napon kiraktam. Remélem érthetö. Volt olyan is, hogy egy telót 3 százalékos haszonnal adtam el, és volt olyan is, amelyiken buktam, annyire lement az ára. Ennek ellenére a GSM boltok mindíg is piacképesek lesznek, mert van aki nem akar tökölni az eladással, hanem besétál egy boltba, igaz némi veszteséggel de azonnal el tudja adni a telefonját. Viktor, még mindig olyan sok ez a 33 százelék?
Egyébként már csak 28 az a 33, ma csökkentettem az árát 
attila206: el akarod adni a 512-es karid? Vagy hogy? Cserélnéd egy 1 gigásra? Szerintem épeszu ember nem cseréli ki kisebbre
Ha eladod, írj nekem priviben egy árat, aztán meglátjuk.
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Mazsesz
üzenetére
Igen, ezaz átverés, dühöngd ki magad! Arra véletlenul se gondolj, hogy a te telód árához még azt a fránya hasznot is hozzá kell csapni. Bizony ám, milyen csúnya dolog!
Van most nekunk is a boltban két N80, darabja 73 500 Ft, fóliásak, tartozékokkal, garanciával. Darabját 55K-ért vettem. Miért? Mert nekem erre még a hasznomat is rá kell pakolni, benne vana rizikó hogy esetleg rajtam marad, lemegy az ára és esetleg bukok rajta. Igen ezt is bele kell számolni, ezért ér keveset a mobilod ha azonnal de rögtön pénzt akarsz érte. Hm, így van, uzlet. Te azonnal kapsz pénzt a portékádért, nem kell hetekig bizniszelned vele, bemész a boltba, és máris megkapod a zsetont, le van a gond a válladról. Jahogy ezen buksz? Hát igen, a kereskedönek is meg kell élnie valamiböl. Vagy ne is, az ugye nem is ember aki a pult másik oldalán áll. Mindent a vevöért ugye...
Igazad is van, soha be ne tedd a lábad azokhoz a csúnya gonosz emberekhez, jól átvernek ám biztos!

Kicsit gondolkozz el ezen józanul, mielött ilyeneket írsz.
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Najó, elég, POFÁTLAN VAGY!!!
BAN PLZ
-
blueMerle
veterán
válasz
Jégkokó
üzenetére
Barátom, neked volt 5300-ád? Ugye nem? A páromnak volt, hidd el, nem nagy szám. A felsö résznek jó 3 milis holtjátéka van csukott és zárt állapotban is. Olyan mintha azonnal szétt akarna esni. A kijelzö olyan mélyen van benne, mintha ablakon keresztul néznéd, napban fenomenális mert tukrözödik. A hangja kihangosítva torzít, nagyon. A zene is, beszéd is. Kritikán aluli a hangszóró. Fulest nem volt alkalmunk kipróbálni hozzá mivel egy gramm tartozékot sem lehet hozzá kapni, mi pedig csupaszon vettuk a telót.
Nos, még mindig olyan jó ez a 5300? Folytassam hogy meggyözzelek, ez a telefon nem éri meg az árát? Se a 6111. Ezeknél sokkal nagyobb tudású, olcsóbb telók vannak. Hadd ne kellejen sorolnom most, nincs jó hangulatom, fáradt is vagyok, itt a mobilaréna, a tesztek rovat, mindenki tud kattintani, tessék keresni, a tesztek pedig ezen az oldalon általában nagyon jók. Sry, tényleg igen xar a hangulatom -
blueMerle
veterán
válasz
DeepDish
üzenetére
Pfff hat ez kényes. Tudás alapján egyértelmuen 5300, páromnak nemrég volt, jó is, okos is, meg ronda is, de ugye ez szubjektív. Azért adta el, mert megtetszett neki a D600, ami mind tudásban mind formában a sárga földig alázza az 5300-át.
Nézd, nem rossz egyik se, a 6111 buta, ugye no memkari, kijelzö egy rakat vicc, de legalább jól néz ki a teló. Viszont szarul van összerakva, ugyanúgy mint az 5300.
Húha. Most mégis melyiket? Egyiket se! Inkább nézzetek valami mást, személyes tapasztalatom van mindkét telóval és egyiket sem tudom jószívvel ajánlani. Annyira sok más szép és okos, legföképp olcsó teló van, hogy a párod nyugodtan válogahtat még, szerintem nem kellene leragadni ezeknél. -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pofás illetve ''szemes'' az új avatarod
Gratulálok hozzá. -
blueMerle
veterán
A Motoroláknál van olyan, hogy a teló olyannyira ''bezárkózik'' hogy hardveresen kell belenyúlni. Nekem anno az L7-esemet is így kellett megjavítani, nagyszervizben.
Természetesen ettöl eltekintve piszkosul átvertek
Kívánok hasonló jókat karácsonyra annak, aki így kitolt veled 
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
Unkn0wn
üzenetére
Barátom, nekem 3 hete krepált be a V3x-em A kijelzö elszállt, mikor is kinyitottam, elszakadt benne vmi kábel a kijelzö és a teló közt.
Nem gondolom hogy nemnormális hangnemben írok. A másik dolog, hogy valszeg ilyen téren TE vagy a viág legszerencsésebb fickója.
Ehe ehe, írtad hogy ha jó helyen veszel minöséget. Ne haragudj, a Vodafone jó hely? A V3x minöségi? Nekem mégis bekrepált!
A SonyEricsson márkabolt jó hely? Nekem a T630 anno mégis bekrepált magától, egyik percröl a másikra. Ugyanígy, végfokos lett a 6230i-m EGYIK pillanatról a másikra MAGÁTÓL, mégis jó helyen vettem, NOKIA márkaboltban. Ja persze ha nincs garim, KUKA.
Osztrák MediaMarkt-ok jó helyek? Naná! Az egy éve ott vett hangfalam paff kiégett benne a táp. A Media jó hely...Ja ugyanott vett PANASONIC DVD író is egy év után beadta a kulcsot.
És egy idézet töled, azt hiszem a vitát ezzel zárni is lehet:
Mellesleg beszéltem nokiáról??? beszéltem seről seről? és joystickos telókról(ami köztudott hogy nem bírja).. mert szerintem nem, de ha tévedek szólj.
Nem barátom TE ÁLTALÁNOSAN beszéltél mindenröl. Ebbe pedig MINDEN beletartozik, a Motorolád, a Joystickos SE, a Nokiák,...
És peace, nem egyezik a véleméyunk, sebaj, ezért szép a világ, hogy nem egyforma
-
blueMerle
veterán
válasz
Unkn0wn
üzenetére
Jaj barátom, annyira optimista vagy, hogy hatalmast fogsz koppanni. Még ekkora baromságot, hogy magától nem romlik el
Képzeld el, hogy igenis lehet baja akár egyik percröl a másikra, minöségellenörzés ide vagy oda....barátom csak egy KICSIT nyálazd átt a mobilaréna fórumot, aztán belátod mekkora okosságokat írtál össze 
Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre: mióta /években/ használasz bármi olyat, ami elektromosságot használ?
A Motorolákban vannak a Siemens és a Nokia után a legtrehányabb softok
Ember, ezidáig vagy 60 telefonom volt, márcsak tudom miröl beszélek, neked mennyi is? Ja és igen, mindent rendeltetés-szeruen /mekkora baromság ez is wazze, mégis a miafaxomat csinálnék egy mobillal, minthogy rendeltetés-szeruen használom/ használtam. Mégis volt olyan hogy hopp bekrepált, irány a szerviz és GARIBAN megcsinálták. Ilyen pl. a SonyEricsson telók joystickja, a Nokiák szoftverei amik IGEN, képesek bekrepálni, söt, be is szoktak, ezt BÁRKI itt a fórumon alátámasztja. MINDEN teló bekrepálhat egyik pillanatról a másikra!!!!
A nagyanyámat pedig nem arra értettem, tanulj szövegértelmezést
Nem arról beszéltem hogy az ö idejében, hanem arról hogy MOST a mi idönkben ezzel már ö is tisztában volt.
Nagyon fiatal lehetsz ha így gondolkozol, nembaj, majd belejösz.
-
blueMerle
veterán
válasz
Unkn0wn
üzenetére
Ja igen talán este lerakom az ágyra és már reggelre nem működik, ugye?
Igen, képzeld el, lehet ilyen, SZOFTVERHIBA, esetleg elszall valami a telóban, gyártási hiba ami csak késöbb jön elö,...Ha megkérdezhetem, mióta használsz elekromos eszközöket? Ne haragudj meg, de még -nyugodjon szegény- nagyanyám is tisztában volt vele, hogy bármi elromolhat magától. Söt, szerintem ezzel minden tiszta gondolkozású ember tisztában van. Szal...
[Szerkesztve] -
-
blueMerle
veterán
válasz
_cirmos_
üzenetére
1. Rátolsz egy K750 elö és hátlapot, gond megoldva, fekete

2. Nincs benne joy, ez máris hatalmas elöny, néha én is szidom a K750i-m joystickját.
3. Szvsz nem marad le, hangzása ugyanolyan, de majd az okosabbak megmondják
általános: NEKEM nem elég hangos, mert az autómban lévö Pioneer hangcuccot nem szárnyalja túl
Sosem hallgatok rajta zenét, autózok, abban pedig ott a zene. -
-
blueMerle
veterán
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
Mondom hogy felejtsd el a SIM szót, semmi köze ehhez az egészhez!

Az alapján amit most leírtál, igen, BIZTOS hogy az ''illetö'' (titkos valaki
) telefonja hibás.
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
2 dolog lehet a ludas:
1. a másik illetö telefonja
2. nálad vagy nála a hálózat szarakodik
Ez nem a SIM hibája. Csak ez a két dolog lehet. -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ö...igen asszem a C-vel kell törölni, valóban, Igazat szóltál mester
Abban biztos voltam hogy lehet törölni. -
blueMerle
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hm. Érdekes. Ne mond ám el hogy mégis mi miatt...
Egyébként szivesen. -
blueMerle
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nade nincs hozzá PUK kód? Azzal fel lehetne oldani.
-
blueMerle
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mármint azt kérdezed, hogy neten meg tudod-e változtatni egy Sim kártya Pin kódját? Ha ez a kérdésed, akkor NEM.
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Nem lehet. A 9300i-ben WiFi van a simában nincs, ezt egy soft-cserével nem lehet elintézni.
-
blueMerle
veterán
Szerintem link helyett egy ban-t fogsz kapni. Bakker, alapelveket elolvastad???

-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
hacsak nem:
96x65
96x66
101x80
128x128
128x160
176x220
208x320
240x320
352x416
640x480
ezak az általánosan használt felbontások mobilokban/PDA-kban -
blueMerle
veterán
válasz
Nagy_Matessz
üzenetére
Ez itt nem játszótér. Vagy leírod világosan, de ilyen hülyeségeket hogy garis is lehet, meg nem olyan öreg, azt légyszives ne.
1. Egész biztos hogy nincs rá gari mert ez a Nokofon már túl öreg ahhoz
2. Biztos hogy öreg
Erröl ennyit, és amint látom, semmi tartozékot nem adsz hozzá.
Így lehet hogy megér valami baleknak 20 ésetleg 25K-t.... -
blueMerle
veterán
válasz
Nagy_Matessz
üzenetére
Ne haragudj, de lehetnél pontosabb is, egy telefon árát rengeteg dolog befolyásolja:
- hálózatfüggö/független
- állapot
- kor
- garancia -hova szól
- tartozékok - azaz mi van hozzá,headset, doboz, adatkábel,stb...
Tehát arra, hogy ''mennyi egy 6600'' , a fenti infók hiánya miatt nem tudok neked pontos árat mondani.
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Tudámosan szerint a legfejlettebb csúszkája van a Nokiák közt, ergo sokáig ki kell hogy bírja a mechanika. A felhasznált anyagok minösége megegyezik bármely más felsökategóriás Nokiáéval, ami a belsöt illeti. Gyakori hibák? Hm...talán ha nem is gyakori de gond szokott lenni a szalagkábellel, ami összeköti a teló két részét.
Amire figyelj oda: ha a kijelzö lassabban reagál, mint kéne, akkor az már nem jó jel. Ha tudsz, hasonlíts össze két N80-ast ehhez a teszthez, és válaszd azt, amelyiknek gyorsabb a válaszideje. -
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem jó hozzá!

-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos nem pop-portos!
2.5 Jack fules kimenete van, de egyetlen szabványos 2.5-ös fulest sem fogadja el. -
blueMerle
veterán
Nem tudja valaki hogy hol lehetne 5300-hoz eredeti fulhallgatót venni? A mai napon sikerult egyet beszerezni ugyanis

-
-
blueMerle
veterán
Azért ennyi idö alatt van minek elromlania. Ha nagyon fontos neked az eszmei értéke, akkor talán valahol próbáld megjavíttatni, ha pedig mindennapi telefonnak használod, akkor szvsz nincs miröl beszélni. Kuka. A legcsóribb GSM boltban is kapsz már egész jó állapotban lévö mobilt 5K-ért, vagy újonnan is vehetsz 10-15K -tól.
-
blueMerle
veterán
válasz
szd@root.hu
üzenetére
Nézd, ezért lesurmózni....hjajj... Ez egy fórum nem vérre megy a dolog, egy kis vidámságot is néha bele kell csempészni. Mint látom, zavar hogy beleraktam az aláírásomba egy igazi ph! aranyköpést, de sebaj, kiveszem, nem gond. Legyünk ezentúl személytelen postoló robotok.
Ígérem, soha nem rakom az aláírásomba egyetlenegy mondatodat sem
Jótanácsként, ismerkedj meg egy szóval: humor
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Ugyan, nem egy fórumozó próbálta rávezetni hogy butaságot írt, mellesleg én is. Egyébként pedig mielött engem kioktatott volna, olvasta volna el az elözö hsz.eket és leeshetett volna neki hogy amit ír, az lehetetlen. Egyébként pedig mostanság milyen kedves vagyok

[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
szd@root.hu
üzenetére
Remélem nem haragaszol, ha elkérem aláírásnak egy mondatod, mert nagyon tetszik

-
blueMerle
veterán
válasz
szd@root.hu
üzenetére
Mielött kioktatnál kedves kolléga, elöször is inkább jegyezd meg hogy milyen típusú telefonod van, mert bödületes csacsiságot írtál.
A 6310i-be SEHOGY SEM megy memóriakari.
Nem lehet hogy valamilyen más típusú Nokiád van? 
Viktor: Erre már én is gondoltam, de akkoris...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blueMerle
veterán
válasz
szd@root.hu
üzenetére
Lehetne egy kérdésem: hogy varázsoltad bele a 6310i-be a memória-kártyát? Ezt megoszthatnád velunk....

[Szerkesztve] -
-
blueMerle
veterán
válasz
greatchaos
üzenetére
Írd meg nekem priviben az IMEI számodat és kapsz tölem egy mester-kódot, amivel kiválthatod a biztonsági kódot.
-
blueMerle
veterán
Kártyás Pannon:
14K: Samsung X160 - egész jól néz ki
14K: SE J230i -van benne rádió,tiszta ''wókmen'' feeling
15K: SE Z300i -ez meg olyan nöies
Ahogy elnézem a többi szolgáltató felejtös...
Újonnan kártyafüggetlenül:
SE J100i
Használtan:
12-20K: Nokia 6020
10-15K: Samsung X150
8-15K: SE T610
ezek mind jó telók, kivéve a samsungot
, ha lehet én egy 6020-ast ajánlanék, igaz, mp3-at nem tud, de napon is jól olvasható a kijelzöje, használtan ha le is van strapálva, nem kerül sokba egy új ''ruha'', 1000 Ft-ért már találsz, igaz nem eredeti, de még így is szépen benne vagyunk a 19K-s keretbe -
blueMerle
veterán
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki abban, hogyan szerezhetném meg az N80-as Nokia ''kék'' témáját 3230-as telómra? Elöre is thnx

-
blueMerle
veterán
Fontos lenne, hogy tud-e valaki Komárom-Esztergom megyében olyan helyet, ahol Siemens telókkal foglalkoznak, ill. Siemens teló szervizek kellenének! Elöre is köszi
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így igaz. Pl. a most tesztelt Sharpban is elég szépen variálható a menü.
-
blueMerle
veterán
Szerintem frissíts egy új telefonra és ne bajlódj az öreg harcossal
Most jelent meg az E50-es Nokia, ha neked bejön a J70, akkor ez is be fog szvsz. -
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
doglotthal
üzenetére
Gari nincs rá? 3 napos cseregarancia?
-
blueMerle
veterán
válasz
Bygaster
üzenetére
Ugyanmár, gyártók....szervizek

Nekem képesek voltak azt mondani a Motorolánál, hogy jelenleg csak az Orange féle sw létezik a telóhoz. Ehhe...mondom nekik és akkor a Vodafone és a Cingular is az orange sw-vel árulja a telót igaz??? Erre nagy csend, majd folytatom: jah és ugye függetlenül is orange sw van rajta? Megint nagy csend. Mondom, köszi a tájékoztatást. Aztán szépen otthon rátoltam a brand-mentes gyári softot
.
Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CSS topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként már csak 28 az a 33, ma csökkentettem az árát 

Gratulálok hozzá.

Magyarul menni fog az 1.2-es 1.1-essel is
Tanácstalan vagyok. X-AKTA
Egyébként szivesen.