- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Jester01 #41957 üzenetére
Szerintem inkább írj köszönőlevelet a Samsungnak hogy kb 10 éven keresztűl nem volt vele ilyen gond.
Amúgy én is talállkoztam már ilyennel.
De az 2016.Juliusa volt.
Viszont lehet hogy ott ahhoz a dátumhoz valami "huncutság" társult mert hirtelen elnémult a hangszorója.Ha egyébként mükődik,akkor szerintem Beállitod pl 2016.01.03-ra,persze az idő és dátum automatikus frissitését kapcsold ki ha van benne.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Jester01 #13307 üzenetére
had ne kezdjem el siratni szegény szervizeseket.
az utóbbi időben 2x volt szervízbe, mindkétszer visszajött hogy teszt ok, meg jött mellé a maszlag hogy 2 napig tesztelték és ezzel telefonáltak meg ilyenek és működött rendesen.utána hazajöttem és kb 2 óra utáb kezdődött ........francokat, folytatódott a 2x szervizelt "állítólag nincs semmi baja" probléma.
innentől kezdve ki kit néz hülyének ?
-
atesss
addikt
válasz
Jester01 #13279 üzenetére
Meg kéne nézni a lábkiosztását a csatlakozónak.
Pl. itt próbáld meg megnézni: [link], csak én nemtudom, hogy melyik csatlakozó kompatibilis vele ("250" -re nincs találat).
Vagy mit írtak a fejhallgató átalakítódra, milyen mobillal használható még ?Ha az adaptert használom akkor ugyan bekapcsol (tehát észleli, hogy be van dugva) de semmilyen adót nem fog.
Szerintem ha érzékeli, akkor valószinűleg működik is az antenna, csak túl gyenge a vételhez. Látom vidéken laksz, bár Fehérvár közel van (ott gondolom van nagyobb teljesítményű rádióadó, de itt tudod megnézni: [link]).
Próbáld majd ki valami magasabb helyen, ahol tényleg jó lehet a vétel, és fordítsd az adó felé a telefont (kézben, felemelve).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest