- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Nokia 6300, a telefon memóriában lévő telefonszámokat mivel/miként tudnám átmenteni egy Nokia C5-00-ra?
Köszi.
mod.
Van egy olyan opciója, h "Névjegyzékek áthelyezése", de ezt választva azt dobja ki, h "A telefon memória védett".
-
runner 125
nagyúr
válasz
latyak17 #21779 üzenetére
Ilyen hyper elvárások jelenleg erősek még.
Motorozom én is, utaztunk már GPS-szel napokat.
Pár dolog; nem tudom milyen a vas, nyerő, ha van rajta plexi. Ha, a kormányra fel tudod fogatni, hatalmas eső kell hozzá, h gatyára verje a GPS-t is. Mentünk már csepegő esőben, a plexi mögött ~ 130-as utazó mellett nagyon frankón megvolt egy sima 20 ezer ft-os GPS.
De, ha biztosra akarsz menni, lehet kapni speckó műanyag 'acskót, amitől vízálló lesz.
Kijelző lehetőleg minél kisebb legyen! 3,5" a legtökéletesebb - amúgy sem az alapján kell menni, pláne motoron. Mi általában egyszerű head-set-tel szoktuk megoldani, így hang alapján tökéletesen lehet követni az utasításokat.
A folyamatos töltést meg egyszerű szivargyújtó -ha nincs gyárilag - kialakítással lehet ellátni. Egy elektro szaki kétezeré' ráköti neked az elektronikára. -
runner 125
nagyúr
Félre ne érts, eszem ágában nincs beléd kötni, de volt ilyen készüléked, vagy voltál vele kicsit szorosabb kapcsolatban?
Nekem az E52 volt az utolsó előtti Nokia-m, 4 hónaposan vásároltam, végfokhibás hangszóróval. - Ami típushiba.
Egy nagyon jó barátom E52-jénél 1 évesen jött elő csont ez a probléma - ami már addig fajult, h egyszerűen csak recsegést hall "telefonálás" közben, így off módban a fiókban pihen, míg el nem viszi gariban javíttatni.
Úgyhogy bármennyire meglepő, nem sztereotípia a párhuzam.
-
runner 125
nagyúr
válasz
sMogyi86 #21734 üzenetére
Hol nézted ezt a típust 30k-ért?! Argep szerint 38.900- a legolcsóbb boltban.
Egyébként - ha nincs megjelölve (kiemelve) az a biznyos + szolgáltatás egy hálózatfüggő készüléknél, akkor nem kapsz hozzá semmit.
Általában ha új feltöltőkártyásként vásárolod meg, pár mb adatforgalmat szoktak adni, vagy ingyen sms-eket, adott esetben ingyen perceket. -
runner 125
nagyúr
válasz
-Valinas- #21722 üzenetére
Azért ez elég komoly... Tuti attól csesződött meg?
..én az összes létező telefonom kijelzőjét - köztük az érintősekét is - ablaktisztítóval szoktam pucolni, soha egynek semmi baja nem lett.Tippem nekem is annyi, h töröld át, esetleg hajszárítóval fújasd meg egy minimálisat.
-
runner 125
nagyúr
Mivel ez teljesen szubjektív és egyszerűen nincs annyi idő, h minden egyes progit leteszteljen valaki.
Mindenki előtt ott a lehetőség, kismillió programból lehet választani már az összes OS alá, így értelemszerűen olyat raksz fel, ami tetszik, vagy éppen fórumban ajánlották.
-
runner 125
nagyúr
Nem nagyon ismerem a BB készülékeket, ez által a kérdésed sem egyértelmű számomra.
Ha, eleve nem fizetsz elő mobilnetre, s le is tiltod a készüléken belül, h véletlenül se kapcsolódjon fel - szinkronizálja a fiókod, akkor nyilván csak akkor fog netre felmászni, ha aktiváltad a wifit. -
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ryder1 #21534 üzenetére
Írj nekik e-mailt, vagy jelezd egy kinyomtatott papíron, h neked ez a készülék így használhatatlan. Cseréljék ki, vagy térítsék vissza az árát.
Úgy tudom hivatalosan harmadsazori javítás után kötelesek cserélni.
Úgyhogy küld vissza még egyszer.(Tanulság; nagyon nagyon ritka az a telefonbolt, akik bolti garis készüléket korrekt szervizeléssel javítanak is, általában addig vagy az emberük, míg ki nem csengeted a telefon árát. Ezért érdemes gyártói garanciával vásárolni, normális boltból.)
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Mai nap folyamán vennék egy T-s iPhone 4-et, valamiféle formanyomtatvány nincs valakinek, amiben világosan le van írva a letiltás elleni szerződés?
..vagy dobjak egyet össze?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #21472 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy barátom E71-ét garis dolgok miatt szervizbe kellene küldeni, viszont nem tudjuk eldönteni, h a garilevélen a dátumozás 2008 vagy 2009, valahogy nem lehet kideríteni a készülékből?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Nem találtam a témával kapcsolatos topikot, így itt érdeklődöm, de ha van, valaki belinkelheti - köszi.
Szóval; úgy 3-4 hónapja beszámítottam egy E71-et egy készülékbe, amit el is adtam, mert nekem nem volt rá szükségem. Erre ma hív a fickó, h letiltották a készüléket.
Nyilván kellett ez nekem, mint a fájás. De, azon kívül, h az előző tulaj (aki a fax tudja kicsoda) rendezi a készülék árát milyen alternatíva van még, h felmásszon hálózatra a készülék? Pl. alaplapcsere megoldja,?Köszönöm.
-
runner 125
nagyúr
válasz
razorbenke92 #21326 üzenetére
Szolgáltató.
Akkor vigye be egy hivatalos Nokia boltba?
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Srácok, én egészen eddig úgy tudtam, h hiába szolgáltatónál van a Nokia készülék vásárolva, attól függetlenül 2év garancia vonatkozik rá.
Egy barátom E52-jén már egy ideje elkezdett recsegni a hangszóró - minden bizonnyal végfok hibás, ugyanis ennél a típusnál ez típushiba volt.
A készülék most múlt 1 éves, mondtam neki szépen vigye be, és gariztassa, mire a hölgyike elhajtotta, h csak 1 év gari volt rá.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
SE K750i-hez kellene nekem valami driver, képeket akarom kábelen keresztül a gépre húzni, de egyelőre nem találok semmi használhatót.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Brianiac #18535 üzenetére
Jah, ki kell próbálni egy másik ROM-mal. XDA forumon nézzetek szét, van rá egy rakat, de talán még magyarított változat is.
Dia-m nem volt, de szvsz ott is külön lehet már az SPL-t cserélni. Ha lecserélitek a gyári (könnyen megeshet, h 1.2-es) SPL-t egy Hard SPL-re, akkor meg fog szűnni az Orange logó, illetve minden ROM-ot (1.2 és 3.5 SPL-űt) fel lehet rá tolni.
Ha azok után sem javul, szerviz.Nézegessetek XDA-n
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
SE K750i-hez kellene nekem vmi szofter, amitől észreveszi a gépem. Ugyanis 1-2 képet kellene lehúznom róla, de alapból nem ismeri fel mint új "meghajtó". Keresgéltem már, de amit eddig találtam vmiért nem tudtam felrakni.
Aki tud segítsen legyen szíves.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bencurio96 #18181 üzenetére
Nézzél szét hardverapron, én kb. 1 hónapja vettem egy 8gb-s dobozos Kingmax-ot 3500-ért. Napi szinten másolok / törölök rá, s előtte is volt egy 8-as SanDisk-em, ami 1 évig volt nálam, aztán ment készülékkel együtt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bencurio96 #18170 üzenetére
Háttő' azért ezzel nem értek egyet. Megfordult már pár készülék / memkari a kezeim között, s a no name kártyák nem egyszer adták meg magukat egyik napról a másikra, míg a nevesebb; SanDisk, Kingston, Kingmax-ok nem.
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Tudja valaki, h manapság, h zajlik a készülékletiltás? Mármint arra gondolok, h ha egy pl. Németországban vásárolt készüléket lecsapnak, akkor az csak kint nem lesz használható nem de? Elvileg más országban fel tud lépni a hálózatra nem?
Köszi.
-
-
runner 125
nagyúr
Hali!
A 2 éves Nokia garancia, az Európai / vagy világ gari?
..vagy csak az adott országban érvényesíthető ahol vásároltad..Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
25k környékén milyen rózsaszín, csajos, érintős készülékek vannak?
Köszönöm.
ui. nem az én barátnőmnek kell, neki nem engedném. -
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Keresek egy készüléket bnőmnek, múltkor egy csaj kezébe láttuk, de megkérdezni nyilván nem akartuk a típust..
Ami tuti; Samsung, érintős, szvsz nem WM, 5mp-s kamera. Illetve a házban volt rózsaszínes beütés is.
Köszi.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #12920 üzenetére
Senki?! Ne mááá'
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Max 15k környékén milyen csúsztathatós Nokia-k vannak?
Aki tud, írjon 1-2 típust.Köszönöm!
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Egy kérdésem volna; a Nokia 6280-ra rá lehet tenni, a 6288 külsejét?
Előlap, hátlap + a gombok...
Köszi.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
Köszi Neked is.
Még vmi; nem adjuk fel, h meglegyenek a készülékek, bár összértékben kettő nem volt több mint 60k, de a bennük lévő sok személyes holmi miatt mindenképpen keressük még őket.
..szal'; IMEI alapján bemérni lehetséges-e őket? És ha igen, hol miként tudom ezt végbevinni?
A rendőrségen természetesen voltunk, jegyzőkönyv van.
Köszi.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
Szeva!
Fontos! Aki tud segítsen- köszönöm!
Barátnőmtől elloptak koleszből kettő db T-s telefont, mindkettő T-nél lett vásárolva.
Kérdés; Bemegyünk t-be, IMEI alapján le tudjuk tiltatni őket?
Köszönöm.
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9508 üzenetére
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Kérdésem a követező lenne;Adott egy Nokia E71,ami a Nokia-nál lett vásárolva. De a garancialevele elveszett,az eladó állítása szerint IMEI alapján ugyanúgy érvényesíthető a garancialevél.
Tényleg így van?
Köszönöm.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Ma fél füllel hallottam -lehet h rosszul
-h a Motorola-nak van olyan készüléke ami illatot ereszt ki magából..
Igaz?!
Nem mint ha tervezném a vásárlását egy hasonló illatosítónak,csak érdekesség gyanánt..
Köszi
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
gyulabacsi #8783 üzenetére
Valószínű h megnyekkent az akku.
Vidd be a T-mobile-ba,kérdezz rá. Bár papírok hiányában nem látok sok esélyt a garanciális javításra. Maximum IMEI alapján utánakeresnek.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #8371 üzenetére
Nem egyedi eset,sok LG/Samsung "krómkerete" 3-4 hónap utána hányás szerű lesz.
Ha egy vminek nagyon jó háza van,az az N560Enyém lassan 3éves lesz,de no karc/kopás
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest