- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave-foto
csendes tag
válasz
qvadis #13743 üzenetére
Tiszteletem!
Én vagyok a problémás egyén, és sajnos ez sem működik..
A telefont csak úgy lehet bekapcsolni, ha töltőre dugom, pedig az akksi fullon van. Amint tápot kap, megjelenik rajta a "Töltés felirat", majd azonnal elfehéredik a képernyő és változó fényerősséggel világít. Zseblámpának gyenge, telefonként pillanatnyilag használhatatlan..
Nagyritkán van képe, de a kijelző alatti gombokra (menü, navigombok) nem reagál, csak számokra - bár ma még eddig sem sikerült eljutni..
Sebaj, munka után viszem szervízbe, aztán majd kiderül, mit tudnak vele kezdeni..
-
válasz
qvadis #13652 üzenetére
Az a szomszédnál se legális szerintem, hogy a sufniGSM-be betérve az ügyeletes szervizes függetleníti ki a telefont. Valamint elég ritka, hogy ingyen csinálnák meg, úgy tudom még Nyugatabbra is pénzbe kerül.
Mi értelme egyébként? Ha nem járt volna még le (Dominónál valószínűbb), akkor garanciális marad a telefon.
-
babati
aktív tag
válasz
qvadis #13646 üzenetére
ha a ku990-re gondolsz igen megcsinálom. az enyémet szinte a teljes halálból hoztam vissza igaz több hetet olvasgattam e témáról, sokszor próbálkoztam, sok időmet elvette, de megérte mert egyrészt szeretek ezzel foglalkozni másrészt pedig a telefonom is jó lett amit most el is tudtam adni és nagy bizalommal meg is vannak vele elégedve egy kis tuninggal
bevallom egy kicsit felzaklatott állapotban voltam bocs ha vkit megbántottam de igazán rosszul esik HA valaki tudja a megoldást és akaratból nem segít. a nokiához meg nem értek és nem is tudtam hogy akit védek nem ugyan az a baja mint nekem, na ezt jól megaszontam
szóval még mindig erőlködök. egy erős ragasztót kéne oldani a telefonom és magentáék között
valakinek vmi ötlet?
-
Pilács
senior tag
válasz
qvadis #13645 üzenetére
Ha flash ic-s egy teló, akkor már a szoftver frissítésnél nagy valószínűséggel elvérzik, pláne online frissítésnél. Ha online lett frissítve, akkor nem történt meg a c.package frissítése, így nem csoda ha a zenelejátszásnál előforduló problémákat nem oldja meg. asszem
szerk: az hogy nem működik pár gomb, az meg ennyiből nyitott kérdés marad, addig amíg meg nem tudjuk melyik pár gomb nem működik. Ha pl csak a hangerőszab. nem megy, akkor az v.színűleg forrasztási törés, újra kell pöttyinteni jó esetben, ha "normál" gombok nem mennek, akkor lehet egy kis pára, vagy bill. vezérlő. Házilag a második javítás nem igazán kivitelezhető, kell hőlégfúvó, na meg csere alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest