Új hozzászólás Aktív témák
-
pee13
senior tag
válasz stormbreaker #13569 üzenetére
Tudsz mutatni egy hirdetést, hogy hol vannak ezek a tuti eredeti akksik olcsón? Nokia boltban én 8400-ért láttam bl-5c-t, hát majdnem a fele a telefon értékének..
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
pee13
senior tag
Egy mobilboltban, amiben megbízok, azt mondta az eladó, hogy nem meri biztosra mondani,d e szerinte hamis.. Elvittem nokia boltba, ugyanez a műsor, megmondtam hol vettem, azonnal rávágta, hogy hamis.. Az üzletben meg számla híján elhajtottak, de utána fogok nézni..
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
pee13
senior tag
válasz rep3at #13578 üzenetére
Vagy pontosan tudták, és rohadékok..
Amúgy a csomagolása is teljesen nokiás volt, és a hologram is első ránézésre..
Holnap bemegyek egy nokia márkaboltba, ha ott megmondják a frankót, akkor irány az üzlet. Nincs meg a számlám, illetve lehet, hogy a nyaralóban van, ez az egy baj.."I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
pee13
senior tag
válasz stormbreaker #13569 üzenetére
Az akksi kb. 4 hónapos, vásárláskor is kb ennyi ideig bírta.. Elkönyveltem annak, hogy sokat eszik az n70, de ovlasva a mobilarénás tesztet, és főleg amikor beleraktam a 100% eredti akksi, és kevesebb mint feles töltéssel ment majdnem annyit mint a másik..
-
pee13
senior tag
Ezer hála! Ezek szerint az enyém hamis Csak jobb oldalról nézve látszik rajta a nokia logó oldalán a két pont, és az original enhancements felirat se látszik a logó fölött!
-
pee13
senior tag
Üdv Uraim!
Van nekem egy Nokia N70, pár hónapja vettem bele mobilboltból eredeti(?) BL-5C akksit.
Kötöttünk anyámmal két előfizetést X szolgáltatónál, és 990ft-ért utánunk vágtak két Nok 2700-t. Nos a 2700-ben is BL5C van, és mivel az N70em jó esetben 2-2,5 napig bírja, úgy, hogy alig beszélek róla, gondoltam kipróbálom a tuti eredeti, vatta új akksival.. Hát beletettem, akkor 3 vonást jelzett rá, majdnem két napja megy vele, most tettem fel a töltőre. Egy csomó sms-t küldtem, pár perc beszéd, és vagy 20 fotó és 1 videó keletkezett, meg 1 óra flac hallgatás.. Az a 2700 amivel cseréltem az akksit, a frissen töltött akksit mostanában fogja lezabálni, talán 3 fotó készült vele eddig, aztán semmi. De már csak 1 vonást jelez. A másik 2700, amiben a gyári akksi van, az már 3 napja megy, az előbb sikerült kigyilkolni az akksit intenzív zenehallgatással. Az amelyikben a kétséges eredetű akksi van, most írta ki, hogy alacsony a feszültség..Tehát: Az az akksi amit vettem az n70-hez régebben, hamisítvány lehet? Érdemes bevinni egy nokia boltba?
Rakok fel pár képet is, hátha valaki kiszúr rajta valamit..
Alsó a kétséges eredetű akksi, felül az új.Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest