Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pee13
senior tag
válasz
stormbreaker #13569 üzenetére
Tudsz mutatni egy hirdetést, hogy hol vannak ezek a tuti eredeti akksik olcsón? Nokia boltban én 8400-ért láttam bl-5c-t, hát majdnem a fele a telefon értékének..
-
pee13
senior tag
Egy mobilboltban, amiben megbízok, azt mondta az eladó, hogy nem meri biztosra mondani,d e szerinte hamis.. Elvittem nokia boltba, ugyanez a műsor, megmondtam hol vettem, azonnal rávágta, hogy hamis.. Az üzletben meg számla híján elhajtottak, de utána fogok nézni..
-
pee13
senior tag
válasz
rep3at #13578 üzenetére
Vagy pontosan tudták, és rohadékok..
Amúgy a csomagolása is teljesen nokiás volt, és a hologram is első ránézésre..
Holnap bemegyek egy nokia márkaboltba, ha ott megmondják a frankót, akkor irány az üzlet. Nincs meg a számlám, illetve lehet, hogy a nyaralóban van, ez az egy baj.. -
pee13
senior tag
válasz
stormbreaker #13569 üzenetére
Az akksi kb. 4 hónapos, vásárláskor is kb ennyi ideig bírta.. Elkönyveltem annak, hogy sokat eszik az n70, de ovlasva a mobilarénás tesztet, és főleg amikor beleraktam a 100% eredti akksi, és kevesebb mint feles töltéssel ment majdnem annyit mint a másik..
-
pee13
senior tag
Üdv Uraim!
Van nekem egy Nokia N70, pár hónapja vettem bele mobilboltból eredeti(?) BL-5C akksit.
Kötöttünk anyámmal két előfizetést X szolgáltatónál, és 990ft-ért utánunk vágtak két Nok 2700-t. Nos a 2700-ben is BL5C van, és mivel az N70em jó esetben 2-2,5 napig bírja, úgy, hogy alig beszélek róla, gondoltam kipróbálom a tuti eredeti, vatta új akksival.. Hát beletettem, akkor 3 vonást jelzett rá, majdnem két napja megy vele, most tettem fel a töltőre. Egy csomó sms-t küldtem, pár perc beszéd, és vagy 20 fotó és 1 videó keletkezett, meg 1 óra flac hallgatás.. Az a 2700 amivel cseréltem az akksit, a frissen töltött akksit mostanában fogja lezabálni, talán 3 fotó készült vele eddig, aztán semmi. De már csak 1 vonást jelez. A másik 2700, amiben a gyári akksi van, az már 3 napja megy, az előbb sikerült kigyilkolni az akksit intenzív zenehallgatással. Az amelyikben a kétséges eredetű akksi van, most írta ki, hogy alacsony a feszültség..Tehát: Az az akksi amit vettem az n70-hez régebben, hamisítvány lehet? Érdemes bevinni egy nokia boltba?
Rakok fel pár képet is, hátha valaki kiszúr rajta valamit..
Alsó a kétséges eredetű akksi, felül az új.Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kés topik
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest