- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki tudja, segítsen nekem legyen szíves. Másolnék számítógépről a Samsung telefonomra képeket. Samsung C3322-es.
Elindítom a New PC Studiot de nem ismeri fel a telefont. Előtte amíg a másik telefonom volt, C3050-es azt azonnal az első csatlakozáskor beazonosította. Most valamiért nem akarja.
A másik amit nem értek, hogy amint összedugom az USB csatlakozóval a telefont a számítógéppel (New PC Studio még nincs is elindítva!) a telefon kijelzőjén megy körbe egy futócsík és kiírja,hogy 'Összekapcsolva ezzel: PC'. A telefon ilyenkor használhatatlan, egyik gombra sem reagál. A telefonban a 'Számítógépes kapcsolatok' beállításánál két lehetőség lehet. Samsung Kies vagy Háttértár. Bármelyikkel próbálkoztam nem jutottam előbbre. -
fefe2500
csendes tag
válasz quailstorm #34897 üzenetére
Ohhhh...akkor király. Köszi azért
Úgy győzheted le a halált,ha ebben az életben olyant alkotsz amivel örőkké emlékeznek rád! :)
-
fefe2500
csendes tag
sziasztok.! Az lenne a kérdésem,hogy a Sony Ericcson Xperia X8 típusú készülékem töltő nyilása csere képes-e? (Már nincs garancia rá.!) Előre is köszönöm a válaszokat.!
Úgy győzheted le a halált,ha ebben az életben olyant alkotsz amivel örőkké emlékeznek rád! :)
-
őstag
válasz torogyuri #34894 üzenetére
Magyar mobilról magyar mobilra sms-t küldeni vagy telefonálni mindig az adott díjcsomag országon belüli sms és percdíjjával számlázódik, vagyis a hívónak mindegy hogy a hívott hol tartózkodik, itthon vagy külföldön. A hívottnak kerül többe pl. a hívás fogadás, roaming díjat számláz neki a szolgáltatója. Talán külföldön az sms fogadása nem kerül pénzbe.
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
Ha én saját itthoni hálózatból
hívok vagy küldök sms-t egy
ausztriában roamingoló
ismerősömnek annak a
díjazása számomra hogy
történik? ugyanaz mint alapból a díjcsomagomban, vagy feláras?[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
válasz DeathAdder #34890 üzenetére
Hétvégén is nyitva vannak a különböző mobilszolgáltatók Ügyfélszolgálatai a nagyobb üzletközpontokban. Ha mégsem bírnád ki telefon nélkül hétfőig.
(#34891) meroly
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz DeathAdder #34890 üzenetére
Ehhez nem kell tönkrevágni a sim-kártyát, elég ha megkeresed ezt a gombot a telefonon:
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Mosanke
senior tag
válasz DeathAdder #34887 üzenetére
Igen, a SIM kártya képes így "meghalni". A szolgáltatók is javasolják az időnkénti lecserélését ha már 2 éves múlt a kártya. Legalább is nekem ezt mondták. Nálam is azt történt, hogy míg a régebbi telefonomban, Samu 3050 ( a nejemnek is ez volt) minden gond nélkül működött a kártya (Telenoros), majd miután az új telefonokba (Samu Galaxy Mini2 és Samu C3322) át lettek téve, már gond volt. Bementem a szolgáltatóhoz és ingyen lecserélték.
-
Mosanke
senior tag
válasz quailstorm #34886 üzenetére
Én is azt írtam, hogy a Mikro SIM-et az okostelefonoknál az Apple, és az android-os szoftvert futtató eszközök újabb generációján kezdték el használni.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Tegnap egyik pillanatról a másikra elment a hálózatom és azóta nem jött vissza.
Kizárásos alapon megcseréltem a simet egy másik telefonéval, és abban sem volt hálózat, ill. az én telefonomba helyezett másik sim-el gond nélkül bejött a signal.Mi lehet a gond? A sim képes egyik pillanatról a másikra így elhalálozni? 2009-es a kártya...
-
Mosanke
senior tag
Sima SIM kártya: ez az alap, 25*15*0,8 mm nagyságú. Közel 20 éve van jelen a piacon, a legtöbb mobiltelefon ezt a szabványt részesíti előnyben
MicroSIM: 15*12*0,8 mm nagyságú, ezt az okostelefonoknál az Apple, és az android-os szoftvert futtató eszközök újabb generációján kezdték el használni.
NanoSIM: 2012 szeptember 28-ától van jelen a magyar piacon. NanoSIM-et csak az IPhone 5-ös készülékbe lehet belerakni, 0,1mm-rel vékonyabb, mint a Micro- és a sima SIM kártya, így csupán 12,3*8,8*0,67 mm. -
quailstorm
nagyúr
hátulja az érdekesebb, nekem még az egész miniSIM-et kitöltő chipem van, abból micro-t se lehet vágni...
Viszont az a pár mm amit a szélénél elfaragsz, az elvileg nem számít, attól még megy. Egyrészt nem vágsz bele a chipbe, csak az érintkezőbe, másrészt azok elvileg ritkán használt pinek.
De úgy időzítsd hogy el tudj szaladni a szolgáltatóhoz ha gáz van. -
Sztif
aktív tag
SIM vágás...
Kép alapján kérdezem, mindkettő vágható nano SIMre? Úgy kérdezem hogy működnie is kell
Én úgy tudom (javítsatok ki ha nem) nem sérülhet a réz chip. Bár nem egy YT videón láttam hogy az ugyanolyan normál SIM-et, mint ami nekem van, simán levágja a szélét. Tehát? thx[ Szerkesztve ]
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
kekkec
aktív tag
válasz Mosanke #34881 üzenetére
& (#34880) kutyman:
Köszi a linkeket!
Azt megtudjátok mondani, hogy miért van külön a gumibillentyű az előlaptól?
Van olyan ami egyben kapható?
Főleg ennek a két résznek a kettéválása miatt vennék újat, mert elég zavaró, hogy lifeg a gumi.
Gyárilag ez szépen le volt ragasztva csak idővel elvált. -
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Nokia 5500-ra szeretnék komplett (ha lehetséges eredeti) jó minőségű új burkolatot vásárolni.
Merre érdemes nézelődni? (tudom google a barátom... de nem informál mindenről)
Aki tud legyen szíves linkeljen megbízható boltot/eladót.Köszönöm a segítséget és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
kekec
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Fehér, magyar garis Samsung Galaxy S4 minit hol találok korrekt áron, korrekt boltban?
Eddig őket találtam, ujmobilok.hu; 88800 Ft. Ismeri valaki a helyet?
-
meroly
veterán
válasz szimcsi #34874 üzenetére
Nokia WH-205 a headset neve, és lehet még kapni.
Impossible is nothing
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Szeretnék csinálni egy egyedi kamera segédfényt . Azért ide írok mert arra gondoltam hogy olyan ledekből csinálnám mint amilyen a mobiltelefonok van mint pl az enyémnek Samsung S5610 baromi erőssen világít és még amikor vakuzik még erősseb.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen típusú ledek vannak a telefonokba pl az enyémbe , és lehet ezeket hoszabb ideig müködtetni pl 30perc ? Bár gondolom lehet mert van elemlámpa funkcíó a mobilokon."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
szimcsi
senior tag
hello
Nokia X2-00 telefonomhoz tartozékként kapott fülhallgatót be lehet vajon még vhogy szerezni?
Nekem tetszett nagyon csak elromlott.
kösziXP
-
balu999
tag
Üdv
Van egy Lumia 500-as telefonom és van egy Nokia BH-501-es stereo bluetooth headset-em. Szeretném párosítani a telefonnal de előfordulhat , hogy nem támogatják egymást. Valahogy meg lehet berhelni , hogy működjön? -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
adott egy Mio P340 típusú ojjektum. a panaszok a következők. háttérvilágítás boot során teljes 1-2 másodpercig, utána leveszi kb. 25%-ra, és sehogy nem lehet visszabűvölni. valamint totál el van tűnve a settings, konkrétan egy üres mappát nyit meg, ha rákattintok. hogy lehet neki wipet-factory resetet-stb. csinálni?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kutyman
aktív tag
válasz Anonymusxx #34865 üzenetére
Talán próbálj egy Factory Reset-et: 809#*900# (minden visszaáll alapra)
Esetleg ide írjál. -
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Ma bluetoothon át akartam küldeni barátnőmnek egy fájlt és kikapcsolt a Sony Ericson Xperia Arc S em. Utána hiába próbáltam bekapcsolni, amint kiírja h xperia egyből újra is indul. Egyszerűen nem tölti be az androidot. A hivatalos 4.x akárhanyas android van felrakva rá. Mit tudnék én ezzel kezdeni?
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anonymusxx
senior tag
válasz Anonymusxx #34863 üzenetére
Valahogy vissza kellene állítanom az eredeti mass storage - adattár mappaszterkezetet, de fogalmam sincs hogy mik voltak, a googleban se találtam semmit..
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy ha a tulajdonomban van egy letiltott telefon és annak a használata/birtoklása már magában az is bűncselekmény?
Tudnék vásárolni egy ilyen letiltott telefont olcsón (érthető), és nekem megfelelne zene lejátszónak, fényképezőnek, navigációs eszköznek, wifi van munkahelyen tehát pl emailozni, skype stb,
Szóval sim kártya nélkül használnám, ezzel bűnt követnék el?(Elvileg nem lopott telefon, hanem a előfizetés nem volt fizetve ezért tiltották)
Köszi
-
Anonymusxx
senior tag
A mobilomról pc-én keresztül eltüntettem az összes mappát, és emiatt nem tudom használni a kamerát,ugyanis akkor lefagy. Ezt hogy lehetne megoldani?
Lg km 900 a ttípusa..Most látom hogy a telóba a mappák megvannak, csak akkor nem látszik semmi ha rákötöm a gépre...
[ Szerkesztve ]
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mitol lehet h van egy samsung galaxy ace telefonom es ha kikapcsolom majd be akarom kapcsolni akkor nem kapcsol be hanem azt jelzi h fullra lemerult az akksi, viszont ha meg radugom toltore akkor pedig azt jelzi h 100%on van es bekapcsol?
Meg ha a telefon be van kapcsolva de semmit nemcsinalok vele akkor nem jelzi h merulni fog csak akkor ha pl fenykepezek egyet es villan a vaku.
Most vettem bele egy vadi uj akksit szoval nem az lesz a gond.Vmi otlet?
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Drzzt
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy s3 minihez szeretnék ajándékba adni egy karra rögzithető tokot (futáshoz). De sose volt még ilyenem. Mennyire kell itt arra figyelni, hogy passzoljon bele a teló?
Pl ez milyen lenne hozzá:
http://gsmotthon.hu/tartozek/p41793-43.belkin-karra-szerelheto-galaxy-s2-sport-tok -
whited
addikt
-
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Star q9000-es készülékem.
Az lenne a gondom vele, hogy csak akkor tudom tölteni és adatkábelre dugni hogyha kiveszem az akut meg visszateszem.
Nem értem mi lehet vele, az aljzatnak szerintem tuti nincs baja, mert ha kiveszem az akut meg vissza teszem akkor tölt egyből és nem hagyja abba.
Már frissítettem szoftvert is rajta, de nem tudok rájönni mitől lehet.Egy pár napja még tökéletes volt.
Esetleg valakinek lenne valami ötlete?
-
-
Mosanke
senior tag
Nincs bekapcsolva a Bluetooth kapcsolat? Mert akkor állandóan keresi a telefonod a csatlakozást hozzá és ez energia igényes.
Nekem a Samsung C3322 simán elmegy 7-8 napot úgy, hogy ki sem kapcsolom soha esténkét. Ráadásul még két hálózaton is van fent egy időben, ami szintén növeli a fogyasztást. -
nrgia
őstag
Sziasztok.
Találkozott már valaki olyannal, hogy töltés közben nem lehet a telefont normálisan használni...konkrétabban egy telefon számot akartam beütni de nem lehetett illetve csak hülyeségeket írt ki....a vibert meg sem nyitotta. Ahogy lehúztam a töltőről minden rendbe jött. WTF ? (Sony sp)
Köszönöm a segítséget!
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Ha egy telefonban (samsung 5610) gyárilag 1000 mAh-s aksi van, abba elvileg lehet tenni nagyobbat? Hogy tovább bírja?
il sole non sorge più ad Est!
-
porcsbalazs
csendes tag
Vettem egy telefont(törött) Be sem kapcsolt. Kijelzőt cseréltem benne. Jelenleg 1 baja van a sim kártyàt feloldja a pin kóddal de nem csatlakozik 1 hálózatra sem. Vodafone függő. A 112-őt lehet egyedül hívni vele. Megtalálja az ősszel szolgáltató összes hálózatát. 2g 3g LTE de egyikre sem csatlakozik. 100% hogy nincs letiltva imei alapján utána kérdezem a vodafone nál. Sony xperia SP C5303. Mi lehet a probléma. Vodafone instant micro simmel próbáltam. Más független telefon működött ezzel a simmel.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Szoftveres problémák lehetnek az érintőkijelző probléma hátterében?Az barátnőm beakarta állítani az ébresztő órát, de nem bírta. Pedig előtt pár perce még semmi baja se volt. Mondtam neki h kapcsolja ki a telót vegye ki az akkut aztán kapcsolja be, de hiába.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
stvnppp
senior tag
Dobj fel egy Mx Playert és próbáld meg azzal!
Ha nem, akkor kérdezd meg a topicjában!
-
kgabe
csendes tag
sziasztok,
Lenovo p780-asom van és filmlejátszáskor nincs hang néhány filmnél. A filmekkel biztos nincs baj, mert az előző Samsung telefonomon rendben mentek ugyanazok a filmek hanggal. Mi a baj és a teendő? -
pinnacle
nagyúr
Ilyen autós töltőt szeretnék venni. Telefonom 700mAh-el tölt, ez meg 1000-el. Aksit nem fogja hazavágni?
-
MODERÁTOR
válasz ::Trunks:: #34840 üzenetére
Talán itt hamarabb tudnak segíteni ezzel kapcsolatban.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Adott egy kinti osztrák iphone, de nem engedi aktiválni. Mi kellene ahoz ,hogy hazánkba tudjuk használni/aktiválni?::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
szildavid90
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy mindig mikor a telefonról képeket töltök fel a gépre akkor átmásolja a képet, de mellé másol a kép nevével egy TMP filét a kép nevével amit sehogy sem birok kitörölni.
Törlésnél ezt írja ki: Hiba a file vagy mappa törlése közben. Nem törölhető, hozzáférés letiltva. Ellenőrízze, hogy a lemez nincs e tele, nem írásvédett-e és, hogy a file nincs-e pillanatnyilag használatban.
Na most, ha a gépet újraindítom akkor utána már törölhetőek ezek a file-ok, de nem szeretnék minden képfeltöltés után mindig resetelni.
Kérdésem az lenne, hogy hogy lehetne ezeket valamilyen úton módon kitörölni újraindítás nélkül!
Rendszer: Windows Xp
Telefon: Xperia X8Köszönöm!
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Hol, melyik szolgáltatónál lehet legolcsóbban új SIM kártyát venni? T-Mobil hálózaton belül 5-10 percnyi lebeszélhető egyenlegre/időre van szükségem rá.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
potyi23
senior tag
hi. errol a telrol nemtalalok teszteket.ez milyen telefon ? : Samsung S3802 Rex 70 !
-
MurdR
veterán
válasz mefistofeles #34831 üzenetére
Letöltésnél a playes cuccok egyből települnek is. Beteszed a sticket, letöltöd a cuccot playről, települ, sim csere, örülés.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Elvben működhet egy olyan projekt, hogy egy mobilba (a saját simkártyáján le van tiltva az internet) egy mobil stick simjét betenni (van pinje, tel száma rendesen) és azzal letölteni pár alkalmazást a google play-ről a telóra, aztán visszatéve az eredeti simet és telepíteni a cuccokat?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül mi az az alkalmazás xperia telókon nálam most j van, ami összegzi kit hányszor hívtunk és a leggyakrabban hívott számokat sorba rendezi hívás száma szerint?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Mosanke
senior tag
válasz Lizardman #34827 üzenetére
Hát aktív duált nehéz találni, én nem tudok ajánlani Neked.
Annyira fontos lenne? Ha valóban nagyon sokat beszélsz folyamatosan és rengeteg bejövő hívásod van akkor tényleg az aktív dual a megoldás. Nagyon elfoglalt üzletembereknél talán...
Nekem Samsung C3322-esem van és eddig még egyszer sem fordult elő, hogy egy időben egyszerre hívtak volna a két számon. Viszont van benne egy olyan lehetőség ( a Samuban) hogy ha az egyiken beszélek éppen és bejövő hívás van a másikon, akkor - és ha engedélyeztem - a hívónak küld a telefon egy SMS-t.
Menü/ Beállítások/Hívás/Összes hívás/ Hívás elutasítás üzenetben > Aktivál > Üzenetek . Itt van alapból öt lehetőség, azok közül lehet választani, de lehet szerkeszteni és hozzáadni is ha mást akarsz.[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
(#34821) Lizardman
Sajnos nem Aktiv Dual egyik készülék sem. Ha az egyik kártyán beszélsz akkor a másikon ' nem vagy kapcsolható'-t hall a hívó.
[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
Üdv néktek,
Melyik okostelónak kapcsolódik hamar a gps-e mondjuk metróból kijövetelkor automatikusan, és bírja az akksija a folyamatos mobilnet kapcsolatot mondjuk 1 napig?
Ha lehet akkor minél olcsóbb árkategóriák felé érdeklődnék.[ Szerkesztve ]
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni így gyorsba, mert én nem találtam erre konkrét információt, hjogy a Nokia Asha 202 és 208 Dual Sim telefonok AKTÍV Dual-Sim készülékek? Ergo, ha az egyik számon beszélek, akkor nem dob le a másikról, hanem az is aktív marad!
Válaszokat előre is köszönöm!
-
dvd_R+
őstag
válasz Viktor0610 #34819 üzenetére
Szia a +36 os megoldas lett a jó Köszönöm a választ
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
MODERÁTOR
válasz dvd_R+ #34818 üzenetére
Ez általános probléma a készülékekkel, főleg a Nokiákkal.
Több megoldás lehetséges:
- lehet, az a baj, hogy többször szerepel a kontakt neve a telefonkönyvben (SIM1-en, SIM2-n és készüléken együtt csak egyszer szerepeljen egy név)
- lehet, az a baj, hogy nem úgy tároltad el a nevet, ahogy a rendszer leküldi. Nem mindegy, hogy 06 vagy +36 kezdéssel van eltárolva a szám. Próbáld meg átírni a másikra, az megoldhatja.Xiaomi 13T
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy adott egy nokia 515 telefon dual simes
és 2 kártya van benne ha hivnak engem nem jelzi ki a kontaktok nevét csak a számokat irja ki
hogy oldható meg hogy ha olyan ember hiv aki elvan mentve kontaktba ki irja a nevet isHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bencsikt
csendes tag
Sziasztok!
Mobiltelefont vennék, a két kiszemelt a Concorde 4300 és a Bluepanther Defiant. Használ valaki ilyet? Melyik autofókuszos a kettő közül? A Definek Li-Polymer akksija van. Melyik lenne a jobb választás?
-
neo912
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy s4-em van.
Szeretnék vele úgy játszani a tv-re kinagyítva, hogy közben controllert is rákötök.
A tv-re hdmi-n keresztül kötném.
A controllerrel usb keresztül vezérelném.
Kérdés:
Megvalósítható-e egyszerre?
Nem akad-e össze a két adatfolyam?
Egy ilyennel szeretném megvalósítani: -
w.miki
veterán
Nokia 6300-ra hol vennétek előlapot, itthon?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
cbmfan
őstag
sim csere megvolt, helyzet változatlan. kénytelen leszek elvinni valami nepperhez...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Van egy szolgáltatói SIM kártyám, amit eddig laptopban, stick-kel használtam, és csak internet van rajta. Ezt egy kétSIMes telóba berakva egy másik SIM mellé, amin a telefonálás menne, ugyanúgy fogom tudni használni az internetet?
Köszi.
-
MurdR
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest