Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #50010 üzenetére
Nem használom ezt az appot, így nincs tapaszalatom. Nincs semmi telefon oldali felülete az appnak amivel ki tudod kapcsolni a lebegő izét?
Itt azt írják Accessibility Settings. (Kisegítő lehetőségek magyarul ha jól sejtem)
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #50008 üzenetére
Vedd el a képernyőfedvény engedélyét a com.microsoft.appmanager (Link to Windows) appnak.
-
Nekton
aktív tag
válasz mefistofeles #49814 üzenetére
A T Phone 2 topikjába nézz be. Valami gond van az összes készülékkel szoftveresen. Nem tudom, javították-e
Talán pont a telefonálás fagyasztja.[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz mefistofeles #49814 üzenetére
Az Oppo már 2 éves.. a T-Phone idei kiadás.. és tud pl Wifi6-ot.. újabb android verzió.. újabb Snapdragon verzió..
-
törölt tag
válasz mefistofeles #48381 üzenetére
Ha szar a képernyő, akkor igen. Nekem volt olyan csere, h az új folyton lefaygott, nem elég, h lassabb volt, pedig elvileg gyári volt...
-
pjen
félisten
válasz mefistofeles #48381 üzenetére
Ha negatívan befolyásolja akkor nem volt szakszerű a csere.
-
coco2
őstag
válasz mefistofeles #48343 üzenetére
Személyes preferencia: én amikor a gyártókat nézegettem, végül a Samsung mellett döntöttem.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #48331 üzenetére
A SIM maradhat, de ha van Google (plusz Huawei, Samsung, Xiaomi, egyéb) fiók, akkor azokból célszerű kilépni a visszaállítás előtt.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #48322 üzenetére
Én a Google-be mentettem el még 2010-ben.
Azóta volt már, hogy Windows Mobile, iOS, feature phone volt az eszköz, amivel szinkronizáltam. Szóval univerzális.Xiaomi 13T
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48319 üzenetére
A rendszerfrissites marad, alkalmazasok, kepek, stb kuka, a telefonon tarolt nevjegyek is kuka (nyilvan ami pl. G fiokba volt mentve azt visszahuzhatod onnan).
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #48319 üzenetére
A jelenlegi rendszer áll alaphelyzetre, de mintha most vetted volna ki a dobozból.
Tök üres lesz, de nem a vásárláskor kapott verzióval.Xiaomi 13T
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48296 üzenetére
Hacsak nem olyan Android rendszer van rajta amiben be lehet kapcsolni ilyen "memory extension" néven a /data-n tárolt swap file-t.. csak ne kapcsold be.. ráérsz később megköszönni.
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48290 üzenetére
Restartkor nincs figyelembevéve általában az állapot. Ha a kontakt egy pillanatra megszakad meg megint zár (egy elromlott kapcsoló már csak ilyen) akkor ez ilyen. Nem két telefonnál láttam már.
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48288 üzenetére
A jack aljzatba nézz bele, takarítsd ki - az a tippem hogy zár (esetleg rövidzáras) a kapcsolószerkezet ami csak akkor kellene zárjon ha van bent jack dugó és azt hiszi a készülék hogy fülhallgató (nem headset) van rajta, azért nincs hang a fülednél de a mikrofonja meg megy.
-
crok
nagyúr
válasz mefistofeles #48285 üzenetére
Jack aljzata van a készüléknek? Típus sokat segít(het) ha úgy van. Ilyenkor ha kihangosítod akkor működik? Van egy tippem.
-
dvdbackuper
őstag
válasz mefistofeles #48285 üzenetére
sim csere volt?
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #47386 üzenetére
Ja!
A feltöltésből azt hittem, feltöltős vagy.
Igen, a flottás számokkal lehet olyan, hogy csak telefonon vagy személyesen tudod a netcsomagot módosítani.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz mefistofeles #47384 üzenetére
Az csak a feltöltés összege.
Ennyivel több pénz lesz a kártyádon.A Szolgáltatások fül alatt tudsz netet rendelni.
Xiaomi 13T
-
Hosssszu
őstag
válasz mefistofeles #46985 üzenetére
SIM PIN kódját ha háromszor elrontod, akkor nincs félperces idő, hanem azonnal kéri a PUK kódot.
Androidos telefonnak lehet PIN kódja, amennyiben az van képernyőzárnak használva. -
Hosssszu
őstag
válasz mefistofeles #46983 üzenetére
Őőőőőőő.... Az nem a telefon PIN kódja?
SIM-nél három után tutira PUK kódot kér. -
törölt tag
válasz mefistofeles #46619 üzenetére
A helyzet hasonlo itt is. Torolni a regit, ujat hozzaadni ha nem megy telo ujrainditas, gyari visszaallitas legrosszabb esetben.
-
törölt tag
válasz mefistofeles #46617 üzenetére
Ha ujjlenyomatra gondolsz akkor torolni kell az osszes megadottat letisztitani a leolvasot kezet mosni es ujra hozzaadni. Esetleg az ujjlenyomat serult-e az illeton ami miatt nehezen olvassa be? Szaraz, toredezett bor.
Ha ez sem mukodik lehet egy gyari visszaallitas segit.
Legrosszabb esetben az leolvaso nem mukodik. Ilyenkor szerviz. -
Fall-N
veterán
válasz mefistofeles #44608 üzenetére
Másik Launcher. Ha jó a gyári és nem kell plusz funkció, akkor a Lean Launcher, Lawnchair, CPL launcher ajánlott az ingyenesek közül. Esteleg még az Evie launcher.
Persze ezek is tudnak sok mindent, de az alapjuk a Pie launchere.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz mefistofeles #44356 üzenetére
Szerintem bármelyik szolg ad kitört sim keretet, azzal tudod telóba tenni. Nekem adtak. Voda.
-
anonymus89
addikt
Szia, biztos " Vanda fogadott a telekom virtuális asszisztense" nincs értelme hívnod őket mert sajnos ebben csak személyesen tudnak segíteni.
Próbáljatok kérni valakitől akár egy régebbi mobilt akár egy olyan telót amibe megoldható a sim kártya belehelyezése.Az órában végképp nem lehet kilőni?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Ezt másképp nem tudod megoldani.
Egyébként nem is értem minek van alapból bekapcsolva a pin kód, totál felesleges. A szolgáltatók is rájöhetnének már.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
anonymus89
addikt
válasz mefistofeles #44354 üzenetére
Androidnál Beállítások/Biztonság/Sim kártyák és Sim pin kérés ki.
Telefonba téve vedd le róla, úgy szerintem könnyebb.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #43406 üzenetére
Ami támogat felhős mentést, azt azzal tegye át.
Ami nem, ott meg kell keresni. Szerencsés esetben az SD-s datán lesz, rosszabb esetben a /data/data-ban, amihez root kell mindkét készüléken.Vagy vannak még ilyen appok, mint a Helium.
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #41938 üzenetére
Droid 4 óta a beállítások, fiókok-nál lehet törölni a készülékről, régebben factory reset kellett. Nem értem mit nem találsz.
(#41937) BLUE TORNADO: olyanban már cseréltem kijelzőt, szvsz hardverhiba, van az adaptív fényerő szállt el. Ha van benne környezeti fényre reagáló automata fényerő, kapcsold ki. De valószínűleg kuka lesz, mert az a telefon javítást már nem ér meg.
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #41599 üzenetére
Először is amit lehet, google-be szinkronizálni. Telefonkönyv naptár mindenképp.
SMS backup appok vannak a playben. Képeket videókat gépre ki lehet menteni.Factory reset vagy teljes reflash, ha van a telefonra betonstabil CM akkor meg az. Utána ami fontos, megnyesni a google appsot olyan kicsire, amit használ. CM-nél van minimal gapps, gyárinál root után kell eltakarítani. Ezen felül legfeljebb a botrányos minőségű chatappoktól lehet megválni, mint az FB messenger mint fő akku- és erőforrászabáló.
Tárhelyproblémát nem mondtál, úgyhogy arra megoldást se mondok.
Root nélkül semmire nem mész, mert azonnal frissül minden és marad a régiben.
Ja és recoveryből lehet csinálni teljes rendszermentést, MTK-nál programmal is, de nem tudom milyen készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #39081 üzenetére
azt hiszem, vidd el egy olyanhoz aki nem kavarodik bele
az általad kívánt módszert utoljára Qualcomm Huaweiken láttam 4-5 évvel ezelőttről
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #39077 üzenetére
Nekem valahonnan van 2.3.5-ös imagem és abból szedtem.
MTK-s, akku nélkül is lehet flashelni. Csak kell egy backup.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz mefistofeles #39077 üzenetére
Szerintem ez kell Neked: [link]. A többi már más téma, az kevésbé fontos a kérdés szempontjából.
Fel vannak telepítve a telefon driverei? Mert az is kell hozzá.
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #39075 üzenetére
-
Istikee007
tag
válasz mefistofeles #39025 üzenetére
Szia, nekem rajta van 8.1-en neked is ott kell lennie valahol!
Az alap programnak a neve: Fájlokilletve itt a file explorer
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #39022 üzenetére
Karbantartó nem szükséges, File Explorer korrekt fájlkezelő szvsz.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #39022 üzenetére
Karbantartó minek? Meg mire?
de anno volt egy akció, egy fizetős filemanager ingyenes volt egy napra, nem jók, lassú
elvileg kéne hogy legyen egy gyári, ha nincs, akkor frissíts nagyon gyorsanattól több funkciót meg ne várj, mert ez még az iPhone-nál is zártabb rendszer
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #39008 üzenetére
Én imádom, droid nekem sem kellene már, max a gyári, de azokból meg igen kevés van. Nincsenek nagy okostelefonos igényeim, a WP hozza ezt a szintet.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #39006 üzenetére
Eleinte én is sikító frászt kaptam tőle. A 8.1 viszont már egész korrekt, én még 8.0-n kezdtem. Azt nem tudom miért nem működik nálad elsőre. De azért van a fórum hogy kérdezz.
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #39004 üzenetére
Hosszan katt rá a menüben és kitűzés a kezdő képernyőre.
-
mefistofeles
addikt
válasz mefistofeles #39002 üzenetére
újabb lámaság....
Letöltöttem a fájlok nevezetü fájlkezelő alkalmazást, (még mindig win 8.1 teló) meg is van de az istennek sem tudom csempeként kirakni. Mi a trükk?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
kutga
nagyúr
válasz mefistofeles #39002 üzenetére
Töltsd fel a névjegyeket valami tárhelyre (Google, hotmail), onnantól akármilyen eszközzel tudod szinkronizálni. Szerkeszteni hívás listából vagy a kapcsolatok menüben tudod. Ne kérdezd miért.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz mefistofeles #39001 üzenetére
...közben megoldottam.....
de itt egy újabb probléma.... ha bemegyek a telefonos névjegyzékemben (win 8.1) akkor, hogy tudom szerkeszteni, törölni a névjegyet anélkül, hogy felhívnám? Nincs semmiféle ikon és akár röviden akár hosszan rányomok a névjegyre hívja....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
MurdR
veterán
válasz mefistofeles #34831 üzenetére
Letöltésnél a playes cuccok egyből települnek is. Beteszed a sticket, letöltöd a cuccot playről, települ, sim csere, örülés.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Bozek
nagyúr
válasz mefistofeles #34673 üzenetére
Mivel 960x480-as kép kell. Az a baj ezzel, hogy a háttérkép is scrollozik, ahogy mész jobbra balra a launcher képernyőin. Esetleg Wallpaper Wizardrii segítségével a menüjében be tudod állítani, hogy "No Scroll", így már álló képet is berakhatsz háttérnek. Vagy megfelelő launcher is megoldást jelenthet.
-
anonymus89
addikt
válasz mefistofeles #34667 üzenetére
Fent a az aktuális helyzetre ha rányomsz ott kell lenni a belső memóriának. (sd card v. ext sd card ilyen néven bár ez telófüggő)
anjozsElső körben másik akkumulátorral próbáld meg ha nem az a baj, akkor úgy néz ki ő is megérte a panel cserét sajnos....
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #34650 üzenetére
Superuser vagy superSU app jelenléte. De van marketen rootchecker...
-
anonymus89
addikt
válasz mefistofeles #34615 üzenetére
Tehát saroktól a szembelevő sarokig húzva a rácsot nagyítja?
Csak állókat töltsél le, S3-on nincs ilyen probléma ha kijelölöm saroktól-sarokig akkor u.a.-t adja vissza a főképernyő.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz mefistofeles #34613 üzenetére
Exportáld ki az sd-re és mehet fel a gépre.
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #34609 üzenetére
bejelentkezel a google fiókodba és megnézed mit ír, de gondolom jó ha a Nokiámra is
-
quailstorm
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #34605 üzenetére
Én OT-993D-n tapasztaltam ezt, 4.0.3-ró-l4.0.4-re váltásnál, ha most működik érdemesebb ráhagyni...
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #34601 üzenetére
frissitest vegul megcsinaltad?
-
Mosanke
senior tag
válasz mefistofeles #34599 üzenetére
Lehet, hogy nem segítek, de én is hasonlóan jártam míg rá nem jöttem. (igaz, hogy az egy Nokia volt)
Próbáld meg áthelyezni a telefonmemóriába azt a telefonszámot, és akkor már tudnia kell kezelni és tudsz hozzárendelni képet(is). Ha már így van Nálad és mégsem sikerül akkor bocs, több ötletem nincsen.
A másik telefonomban, a Samsung C3322-ben nem kell ilyeneket trükközni, simán engedi hozzárendelni a képet(is). Sőt ha mind a kettő SIM-en megvan ugyan az a telefonszám akkor akár két különböző csengőhangot/képet tudok hozzárendelni. Na de ez már nem ebbe a totyikba tartozik.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #34581 üzenetére
na ez az amit nem tudok...
2.2 óta az alap androidban benne van a magyar nyelv, ha ezt nem szedik ki. Kockáztatáson kívül nem tudok mit javasolni, de én nem tudok arról, hogy lennének régiók az Alcatelnél. -
quailstorm
nagyúr
válasz mefistofeles #34579 üzenetére
android manager nem elég
upgrade s is kell hozzá...
Alcatel oldala meg valami übergány...Flasheléses metódus: [link]
Ja és nem őskövület, egész új androidos okosteló. Csak gyenge. -
kaller1
veterán
válasz mefistofeles #26041 üzenetére
Megkeresed a beállítások/alkalmazásoknál, majd törlöd az alapértelmezett beállítást belőle.
.::> <::.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony