- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz 800.henrik #34621 üzenetére
Félreolvastam sajnos nem tudom akkor mi lehet a nyűgje.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
800.henrik
senior tag
válasz 800.henrik #34567 üzenetére
Pendrive-nak jó lesz... Minden működik rajta, de nem tudok senkit hívni..
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
MurdR
veterán
válasz 800.henrik #34540 üzenetére
Akkor az lehet hogy kakukk... azért ugorj neki mégegyszer, hátha. És hagyd még száradni pár napot levegőn, nem elképzelhetetlen hogy észhez tér.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz 800.henrik #34538 üzenetére
Legalább megtisztogattad egy kis kontakt sprays fogkefével az alaplapot?
-
MurdR
veterán
válasz 800.henrik #34514 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, azonnal akku ki és szedd szét amennyire csak tudod hogy száradjon, mert megölöd a telefont ha ázottan használod. A minimum az, hogy ultrahangos eszközzel kell a lapot kezelni, ez komolyabb GSM szervizeseknek van, vagy egy-két komolyabb sufnisnak. Addig is, akku ki és hagyd száradni. Hajszárítóval is adhatsz neki.
-
MODERÁTOR
válasz 800.henrik #34514 üzenetére
Szerintem mihamarabb szedd szét/ szedesd szét valakivel minél jobban és szárítsátok ki.
Az, hogy az akkumulátor nem lett vizes, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a többi része sem. Ezért kapcsol ki, ezért villog a kijelző.
Amennyiben így használod, minden bekapcsoltan töltött idővel csak rosszabb lesz a készülék állapota, mert nem száradt ki teljesen, és a benne lévő folyadék miatt folyamatosan korrodálnak a készülék alkatrészei.Ja, még valami. Hiába is takarítjátok ki akármilyen alaposan, semmi nem garantálja, hogy egyszer a későbbiekben a beázás miatt nem fog elromlani a készülékben akármi vagy az egész készülék tönkre nem megy.....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
tonyrulez
őstag
-
800.henrik
senior tag
válasz 800.henrik #34374 üzenetére
A világítást megcsináltam, és bedugtam tölteni. Az akku 100%-on van, kihúzom a töltőt, de azt írja, hogy töltés és villog a zöld LED rajta Mi a baja? Ha újraindítom, működik, bedugom a töltőt, és ezt csinálja... A világítást forrasztással csináltam meg, az egyik alkatrész két végét forrasztottam össze...
[ Szerkesztve ]
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest