Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
#40993792 #34116 üzenetére
Vennék telefont előfizusan, de tudom, hogy annak a szolgáltatónak ott ahol kell nem megy 3G-n, viszont lefedettségi térkép azt mondja mennie kéne. A 4G is menne ott a térkép szerint, de azt meg nem tudom mert még nem próbáltam.
Ezért félek belemenni egy előfizuba. És ugyanennyire rizikós a többi szolgáltató is.
Kész zsákbamacska játék beleugrani egy előfizuba. -
legiaap
félisten
Az lehetséges, hogy ahol egy 3G-s telefon kudarcot vall és nem talál térerőt ott egy 4G-n csüngő igen?
Természetesen ugyanazt a hálózatot használná mindegyik. -
legiaap
félisten
Mivel tud többet az a telefon amiben nem csak agps van, hanem tudja a glonass-t is?
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Miért van az, hogy ha az LG Optimus L3-al megosztom a netet jelszavasan, akkor nem tudok rá csatlakozni a notimmal, meg esetleg másik telefonnal, viszont, ha nyitottként osztom meg akkor egyből? -
legiaap
félisten
Optimus L3-al lehet netet megosztani?
-
legiaap
félisten
Mostanság az RTL-en, mint pl. most a Fókuszban is látok valami Samsung Tabletet, aminek a hátulján egy hatalmas Samsung felirat van. Melyik is az?
Nem találom a neten, hogy mi a tipusszáma. -
legiaap
félisten
válasz
kiskaktusz #28282 üzenetére
Attól, hogy a típusszám különböző miért következne, hogy ne is legyen kompatibilis?
Úgy értem lehet csinálnak egy nagyobb kapacítású akkut, ugyanazzal a fizikai méretekkel és ezért új számot kap. Na én erre gondoltam.
Ezért tettem fel a kérdést. -
legiaap
félisten
válasz
kiskaktusz #28275 üzenetére
Szóval?
Akkor mi a lehető legnagyobb kapacítású akku Omnia 7-be?
Csak eredeti Samsung érdekel. Utángyártott kokinkínai nem nyerő. -
legiaap
félisten
Szerintetek a Galaxy S2 vagy az S3 akkuja jó az Omnia 7-be is?
Nem találok sehol sem infót arról, hogy kompatibilis lenne-e. -
legiaap
félisten
válasz
Sweet Sunny #20246 üzenetére
Elég sok paraszt dolgozik, a T-nél, de a másik kettő szolgáltató se kivétel ez alaól. Ilyen díszpintyeket állítanak oda, akik azt sem tudják, mit kell kezdeni egy mobillal.
Én is találkoztam már nem egy ilyen csodahuszárral. -
legiaap
félisten
válasz
Sweet Sunny #20244 üzenetére
Szerintem, ahhoz, hogy te milyen programokat, meg játékokat tolsz fel, ahhoz nekik semmi közük. Így nem veszítheted el a garanciát.
Meg ilyenkor amúgy sem at nézik mi van fenn a készülékeden, hanem, csak a tönkrement csatlakozóval foglalkoznak. -
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet még valahol kapni Motorola ZN5-öt?
Sehol nem találok boltot, ahol újonnan vagy használtan lehetne kapni. Itt a fórumon se hírdet senki sem. -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy a telefonkönyvemből egy ember ne tudjon hívni?
Nagyon idegesít, hogy állandóan zaklat és jó lenne, ha nem tudna elérni, vagy nem jelezné ki a havásom. -
legiaap
félisten
válasz
magyarattila #18730 üzenetére
Én a Spicát venném. A Mediában lévő telefonok nem mérvadóak. A sok ember szétnyomkodta már és nem úgy működnek, mint kéne.
-
legiaap
félisten
Tud valaki olyan boltot, mondani nekem, ahol kapható a Samsung i5700 Galaxy Spica kártyafüggetlenül, 1 év hivatalos magyar garanciával fehér színben?
Én sehol sem találok, de hátha ti tudtok valami boltot. -
legiaap
félisten
válasz
Doris Lune #18359 üzenetére
Itt a topik amit keresel: Azonnali PDA-s kérdések órája
Itt tedd fel a kérdésed. -
legiaap
félisten
Haló!
Netezésre én mindenféleképp
- Androidos
- iPhone 3G, 3GS-t (Itt csak az ikon csomagok közül válogathatsz)
- Samsung Wave-t
készülékeket ajánlom.
T-Mobilos vagyok ezért a T-Mobilos lehetőségeket mondom:
Legalább egy 500 megás csomagot kell köttetned.
Dominosként és előfizetésesként is tudsz netet kötni.
Előfizetésesnél én a Media Mania díjcsomagokat ajánlom.
Nekem ott a legkisebb csomag az S is elég volt, dominosként pedig 500 Megás net volt elég nekem.Netezés közben tudnak hívni.
Mindegyik netnek fix havidíja van, de ha túlléped a csomagban leírt adatmennyiséget, akkor számláznak pluszban. -
legiaap
félisten
Csajomnak meg a Samsung S5230-a adta meg magát.
A kijelzője az egyik pillanatról a másikra megadta magát. Nem reagál semmi érintésre.
Szerintetek mi lehet a gond?
Mi szállt el benne? -
legiaap
félisten
Van valakinek ötlete, hogy ebook readert, honnét tudok ingyen letölteni Nokia 5310-esre?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Háló!
Adottt egy Nokia 5310, domino csomagban
Kérdés a következő lenne:
A telefonkönyvemből (simen vannak a számok) le szeretnék tiltatni egy számot, hogy n zaklasson. Ez hogy lehetséges? -
legiaap
félisten
Kérdés: Nokia 5310-esen, hogy tudom letakarítani, a telefon memóriáját (beleértve minden beállítást)
Van valami hard reset kód? -
legiaap
félisten
Kérdés: Van egy 500 megás netem a Nokia 5310-esemen, de minden egyes alkalommal, mikor fellépek az opera mini-re, vagy a google maps-ra megkérdezi, hogy
Engedélyezi a web elérésté?
Ez az alkalmazás nem megbízható forrásból származik.
Ezt nem lehet valahogy kilőni?A másik kérdésem, hogy a hívásnaplónál nem lehet alahogy beállítani, hogy a letöltött adatmennyiséget ne bite-ba írja ki, hanem mondjuk megabite-ba?
-
legiaap
félisten
válasz
konfar.dani #15189 üzenetére
Ez a polírózással eltüntetem a karcokat mennyire hihető?
Tényleg frankón működik?
Esetleg próbálta már valaki? -
legiaap
félisten
Valaki nem tudja véletlen, hogy a régi Alcateleknél (pl. 715) hogy tudom megnézni az akkutöltöttséget? Nekem valami sok nulla jut eszembe, amit alaphelyzetben kell beirni.
-
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #13403 üzenetére
Nem volt semmi sem. Csak mikor kijöttem a boltból, akkor vettem észre, hogy kaptam fájlokat.
-
legiaap
félisten
Ma egy furcsaságra lettem figyelmes. Elmentem TESCO-ba és az Omniámon véletlen bekapcsolva hagytam a Bluetooth-omat és mikor kijöttem a boltból, akkor vettem észre, hogy kaptam 3 TESCO-s gif- hirdetést a készülékemre.
Ilyennel találkozott már valaki?
Vagy csak nekem új? -
legiaap
félisten
Szerintetek melyik készülék alkalmas arra, hogy élvezhetően tudjon rajta netezni?
Élvezhetően egyenlő:
- Gyors
- Még tölti az oldalt, de gond nélkül tudom görgetni az oldalt
- Netezés közben simán tudok zenét, rádiót, netrádiót hallgatni a nélkül, hogy beakadna a zeném
- Több oldal megnyitása nem jelent gondot
- Flash tartalmakat lejátszaVárom az ötleteket. Lehetnek sima mobilok, PDA-k, Okostelefonok...minden jöhet.
Nekem van tippem, csak kiváncsi vagyok, hogy beigazolódik-e. -
legiaap
félisten
Köszi!
Akkor nem ilyet fogok venne a páromnak.
Előírása, hogy fehér zenés telefon legyen, max. 35 000 forintért függetlenül vagy T-Mobilnál előfizetéssel, de ott nem láttam semmit.
Szerintem a Samsung F330 lesz a nyerő. Csak nem tudom miért nem akkor kapta el a fehér láz, mikor még meg volt nekem.
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Valaki látott már fehér színben Samsung M3510 Beat telefont?
Érdekelne, hogy milyen színű fülest adnak hozzá és hogy annak tényleg arany színű a hátulja vagy fehér?
Mondjátok azt, hogy nem ilyen a hátulja:Ja és memória kártyát adnak hozzá és mekkorát ha igen?
-
legiaap
félisten
AMD Powerhez egy kérdés: Nálatok a MM-ben mennyibe kerül a 8 gigás Samsung I900 magyar garival?
-
legiaap
félisten
Háló!
Valaki használt már olyan aksi javító fóliát vagy mit?
Kíváncsi lennék tovább bírja-e az aksi. -
legiaap
félisten
válasz
Cyberboy25 #10851 üzenetére
Ne tudom hogy tehetnek be ilyen embereket eladónak, akik semmit sem értenek ahhoz, amit eladnak...
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Letöltöttem a Google Maps-ot a Nokia N82 telefonomra. Ezt csak úgy lehet használni, hogy kell hozzá net kapcsolat? Vagy lehet ehhez is letölteni valahonnan térképet?
-
legiaap
félisten
válasz
Tony Hatcher #5831 üzenetére
D900i-ben van rádió és nincs doksi nézegető és az alapmodellek színe más.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
A PC-den kicsomagolod a rar-t majd a kapott sis fájlt tolod fel a telódra a Nokia Pc Suite segítségével
Én így szoktam,de asszem úgy is lehet,hogy a telón csomagolod ki és úgy telepíted,de ahhoz előbb fel kell tenned egy csomagoló cuccost.Ezt a variációt nem próbáltam még -
legiaap
félisten
Kis segítség
De ha filmet akarsz nézni,akkor inkább N73,mert nagyobb a kijelzője meg jobb a kamerája.
A 6120c-ben lévő Symbian meg annyit nem ér meg,hogy azt válaszd.Annyival nem tud többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest