- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nokia N95-tel szeretnék netezni, de úgy, hogy a telefon a számítógépről veszi az internetet, a gyári kábelen keresztül.
Mi a konkrét megoldás? Thx.
(Nem alternatív megoldás, mint pl. wifi-s router beszerelése kéne, hanem pontosan ezé.)[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Tegnap tettem fel a hardverapróra a telefonom.
Még aznap jelentkezett valaki a mailemre angolul, hogy még mindig eladó-e, illetve milyen az állapota.
Válaszoltam, elküldtem a fényképet, megkérdeztem, hogy budapesti-e.Azt írta ma vissza, hogy ő Angliában van, de a telefon Afrikába menne a lányának szülinapi ajándékba.
Válaszként várja a szállítási költséget nyugat Afrikába DHL GLOBAL EXPRESS-el, a fizetést meg átutalással bonyolítanánk, valamint még ezeket az adatokat kéri tőlem:
- Bank Name
- Account Number
- Holders Name
- Swift CodeGyanúsan kamu?
Mintha ismerős lenne ez a story egyébként valahonnan...Feladó: stephanie cole <stephaniecole66@yahoo.com>
"Thanks for the mail, am from United Kingdom, i just want to buy it for my daughter in Africa as a birthday gift..... so get back to me with the shipping cost to West Africa Through DHL GLOBAL EXPRESS and the payment will be make through bank transfer.... so get back to me with this details below so that the money can be transfer...Hope to read from you soon.
Stephanie"
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A WiFi vagy a mobilinternet (EDGE, 3G) meríti jobban a telefont?
-
senior tag
Melyik volt az első mobil GPS-szel?
-
senior tag
Mi lesz a Nokia E52 utódja? Ha lesz, akkor nem mostanság várható 1évvel az E52 megjelenése után?
-
senior tag
Mi lesz a Nokia E72 méltó utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest