Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
válasz
Melack
üzenetére
Az összes eredeti DVD nem is rossz ötlet.
"Bár saját párom ezért/ilyenért tuti nem kedvelne meg jobban" --> Ne az ajándékok miatt szeressen

Amit régen csináltunk az a tánc. Rendes tánc... nem az a borzalom, amit az ember a diszkóban művel. Kecskemét közelében nem igazán tudok ilyen komoly táncos helyeket.
Pedig annak biztosan nagyon örülne. Mindig azt mondogatja, hogy milyen régen táncolt... 
-
Melack
veterán
válasz
Joci93
üzenetére
Ha az alkonyt ennyire begyere neki, akkor az eddigi filmek DVDn? Eredetiben pl
Mert az fedi is ezt az összeghatárt. (Bár saját párom ezért/ilyenért tuti nem kedvelne meg jobban).MI az, amit esetleg régen csináltatok együtt, és örömmel töltötte el? (Nem kell rosszra gondolnia senkinek
) -
Joci93
senior tag
-
-
herrká
senior tag
válasz
Melack
üzenetére
Köszi! A router már be van állítva. Az internet beállítások nem tiszták számomra. Helyi hálózat, vagy új vezeték nélküli internet beállítása - én ezek között veszek el. Melyik gépnél melyik opciót válasszam? Esetleg a fájlokat is jó lenne oda-vissza elérhetővé tenni.
Köszi! -
Melack
veterán
válasz
Joci93
üzenetére
Mikor lesz a születésnapja és mekkora keret lenne rá?
herrká (#30685): Először is beállítod a wifi routert szolgáltatótól kapott adatokkal,majd a wifi csatornát név - jelszó párossal ellátod. Aztán amelyik gép wifin csatlakozik, azzal fellépsz a saját wifidre. Ami meg kerül a mostani helyébe,abba simán bedugod a kábelt, és ennyi. Nem egy ördöngőség.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Internet beállításhoz kérnék segítséget, "kisiskolás" fokon!
Digi net. Ez a gép, amiről most írok, átkerül egy másik helységbe. Onnan WiFi-n keresztül csatlakozna a routerhez, Egy új gép pedig ebben a helységben, kábellel csatlakozna a routerhez.
Melyiken mit és hol kell állítani?
Köszönöm! -
vilmaboy
őstag
szeretnék venni egy Nexus SM 8500B egeret, de nem találok sehol raktáron belőle. Van valakinek ötlete hol lehetne hozzájutni?
-
Joci93
senior tag
Valakinek nincs ajándék ötlete egy 18 éves lánynak?
Már nem tudok mit kitalálni. Eddig a mozi, virág, csoki megvan, de valami maradandót is kéne Neki adni. (Születésnapjára, a barátja vagyok ) -
regener
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Az biztosan valami vírus azzal a mappanévvel.
Milyen víruskeresőd van?
Panda Cloud-ot próbáld ki.
Rakd fel ezt hamég nincs fent: Unlocker
Ezzel letudod kitudod ütni a checker.exe-t (jobbgomb a file-ra, Unlocker és minden folyamattból feloldás)
Majd SHIFT+DELETE-vel végleges törlés a fájl-ra.
Utána géprestart és ha nincs ott akkor már nemfog elindulni sem sehogy.Mellesleg google szerint nincs ilyen ismert mappa/fájl "zzejcaidvnqws" néven szóval tuti vírus vagy féreg.
-
attiati
veterán
biatorbágyi premier outletben milyen árak vannak? (camel active cipő érdekelne konkrétan)
csak a korábbi évek kifutott termékeit kínálják?
szokott lenni rendes méretválaszték, vagy csak extra méretek? -
ricshard444
veterán
Házirendekben letiltottam a futását a cuccnak,elindul,de nem terheli a gpu-t,remélhetőleg ígymarad
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nagyt92
üzenetére
Itt érdeklődj: Üzleti vita (friss első hsz, olvasd el!)
-
nagyt92
csendes tag
válasz
leslieke
üzenetére
sziasztok!
Ti elég tapasztalt prohardver tagok vagytok, talán tudtok nekem segíteni.
Már elég sok dolgot eladtam itt a prohardveren, legyen az alkatrész, laptop, valamely szolgáltatás ( játékidő WoW Gamecard), a pirosokat nem nagyon kértem, de azért a postok alá kaptam a megjegyzéseket, hogy gyors megbízhat partner stb.
Most eladtam egy ilyen játékidőt 1100Ft-ról van szó. Működött 48 óráig és visszavonta a Szolgáltató amiről emailt is kapott, hogy miért.
A lényeg, hogy ő most csalónak állított be és csalás, hütlen kezelés, sikkasztás, lopás alapos gyanújával tenni akar egy feljelenést ellenem.
Nos nem voltam itthon, de skype-on 0-24 fent vagyok és írt, nem írtam vissza ezért választotta ezt a lépést, hogy én többszöri felszólításra sem válaszoltam neki aznap.
Kártalanítást követel, amit úgy egyébként meg is tennék fenyegetés nélkül, de hát nem várta meg, hogy írjak.
Véleményetek? Ha esetleg meg is teszi a lépéseket lehet belőle bajom?
1. Megkapta amit kért, a szolgálatató vette el nem én.
2. Többszöri felszólítás nálam nem 14-22 óráig tartó időszakra vonatkozik, hanem napokig.
3. Foglalkozik a rendőrség egyáltalán 1100 Ft-os pitiáner ügyekkel?
4. Megéri benzint, időt, pénzt pazarolni ilyen ügyre, ahelyett, hogy megállapodna velem?Segítsetek mert nem hagy nyugodni a a dolog.
üdv!
-
Dell XPS
veterán
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Szia,
Amennyiben felszeretnéd telepíteni az XP -t, akkor:
Töltsd le az "EaseUS Home Edition"-t, telepitsd, csinálj vele egy boot-olható EaseUS-t tartalmazó tetszés szerinti eszközt, bootolj be róla. Az EaseUS-on belül jobb egérgombbal kattints a HDD-dre, és válaszd a "Delete all partitions"-t. Klikk. OK. És üres és particionálatlan lesz a HDD, utána már kezdheted az XP tetszőleges verziójának hagyományos telepítését.
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Ismét itt van
C:\Users\Rics\AppData\Local\Temp\zzejcaidvnqws / checker.exeRákerestem Regeditben,egyedül itt találta: CurrentVersion/AppCompatflags/Compability Assistant/Store/Checker.exe
De ha nem fut,akkor egyértelműen nincs ott
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Ezt minek kérdezed meg újra?

Már megkaptad a választ, csak meg kellene csinálni:Keresd már meg az Ubuntun azt az alkalmazást, aminek a neve Szoftverközpont, abban kell megkeresned a plugint!
Ugyaninnen telepíthető a VLC Player is, a filmek lejátszásához. -
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Compaq ARMADA M700 laptopom
Jelenleg ubuntu Linux van rajta. internetezni lehet meg egyéb(Mozilla firefox)
nos 2 dolog lenne amit szeretnék elérni
1. Tudjak nézni videót pl youtubeon azaz legyen flash player vagy google chrome.
2. A moovie.cc-n tudjak online filmeket nézni azaz a divx player legyen.
Mit tegyek?
már akartam újra telepíteni, hogy rakok rá XP-t de mikor bootol egy hiba jön ki méghozzá ez:stopping automatic crash report generationAki tud segíteni megköszönném!

-
Ironhand
tag
válasz
huntermati
üzenetére
Chipset driver sztem nincs felrakva, gyártó oldaláról érdemes leszedni a frisset
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Közben sikerült kibogarásznom, le is futtattam a tisztítást, 25gb-t törölt,de ott az automatikus indításban nincs benne, azt amúgy is mindig tisztogatom
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Rendszerindítással indul, registry(futtatásba: regedit)-ben itt találod: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run, HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Runonce
De azt írják hogy programok telepítése törlésében benne kéne legyen.
(#30658) huntermati: chipset driver telepítve van?
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok.
Ez baj, ha nincs telepítve?

-
válasz
ricshard444
üzenetére
Ő lenne az?
(#30655) Toxicano: Mérget vettem volna rá ebbe én is belefutottam.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ricshard444
üzenetére
msconfig.exe Nézd meg milyen programok indulnak a rendszerrel. Ezek között jó eséllyel ott lesz a hiba okozója is.
-
Dexter-2000
őstag
full hd videó felvevésére milyen kártyád érdemes a gépbe vásárolni?
-
Toxicano
tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy ha a start menüt felhozom, nincs ott a kereső. Egyszerűen sima fehér a helye. Én "raktam" el onnan vagy op rendszer bug esetleg? (win7)
-
Elvagyok
senior tag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Szia.Mert?

-
spista222
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
A viruskergetők nem segítenek? Nem találják meg azt ahonnan minden indításkor kimásolja magát?
Én megnézném hogy mik indulnak el indításkor mert lehet hogy közte van ami mindig "helyrehozza" a letörölt file-t.
-
ricshard444
veterán
Van egy Checker.exe nevezetű "vírusom" ami maxra pörgeti a gpu-t random, a Temp mappában szokott megjelenni,hogyan tudom letiltani,hogy ne induljon el soha az életben?? Hiába törlöm visszajön

-
kexksz
addikt
Halihó,
profilomon látható gépbe ha menne a GTX460 helyére egy HD7850 azt bírná még a táp? A mostani konfigot szépen viszi, semmi baj nincs vele.
-
thepityu
csendes tag
Üdv.
Van egy gyenge gépem: 2,8 intel celeron proci,1giga ram,ati x9600pro 256os vga kari.
Elég érdekesen működik, pl youtube akad..ezen szerintem azért nem kéne hogy akadjon mert gyengébb gépen is ment normálisan,próbálkoztam már chromal,mozilával, xp op rendszerel meg win7el ,win 7 el alapjába tul lassu...
Kérdésem az lenne milyen op rendszert tegyek fel ami kis rendszer igényű de normálisan kezelhető,meg fifa 07 futtatható rajta ?

Előre is köszi a választ

-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok!
Ez tényleg igaz?
-
harcikoca
senior tag
Egy benzin-gázos autó, ha hengerfejes, vagy valami bajavan, és gázról üzemel akkor tud kéken füstölni?
-
leslieke
Jómunkásember
-
perempe
veterán
torrent-tel kapcsolatban melyik topicban lehet kérdezni?
-
Zin
őstag
665 napot használt 500 GB Seagate 7200 HDD hány ft-ért tudnám eladni ?
-
szoke12
őstag
Sziasztok. Minden Office-os topik kihalt, úgyhogy itt kérdezek:
Open Office 3.2 bemutató készítőben hogyan lehet videót beilleszteni? és milyen formátumban?
Valamit lát, de nem játsza le. Lehet, a formátummal van baj.
(Mindezt linux alatt.)
Előre is köszi! -
pelenka35
őstag
win 8 win 7 re települ ?
vagy a törli a win 7 et ? -
válasz
DonThomasino
üzenetére
VLC-re voksolok! Vagy sima WMP + K-Lite Codec Pack!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
jozsi252
üzenetére
Próbáld meg ezzel: VLC media player
-
jozsi252
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Köszönöm a segítséget, akkor nézek egy olcsót vaterán, vagy ebay-en.
Másik kérdés. Agyfaszt kapok már a BS Player-től. Legfrissebb free-t szedtem le. És ha bele bele pörgetek egy filmbe, akkor van hogy fél óra vagy óra után a kép beakad, hang megy tovább, meg a háttérben ilyen kattogó vagy milyen hang van. És csak úgy tudok kilépni a BS Player-ből hogy a folyamatokból leállítom. Tökre megfagy az egész. Ez mi a franctól lehet? Próbáltam régebbi teljes verzióval is, de annál is volt ilyen gond.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
KaiotEch
üzenetére
Nekem összeszerelve küldték, nem találkoztam hibával az elsőnél, a másodiknál a merevlemezzel voltak problémák, gondolom nem összeszerelésből adódóan, de a futár jött érte, vitte, hozta...
Ha nem akarja ott szereltetni, akkor a "lakóhely szerint illetékes" bolt jöhet még szóba... -
csebi
tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
igen olvastam, hogy nem igazán ajánlatos ott összerakni... köszönöm szépen a felajánlásodat, de azért így ismeretlenül ezt elvárni tőled nem elvárható... igazából a hütő a táp meg a hdd/odd berakása lenne az, ami bajos lenne számomra... neten ráadásul nem nagyon találtam videókat szóval még átgondolom
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem én.

Pedig annak biztosan nagyon örülne. Mindig azt mondogatja, hogy milyen régen táncolt...
Mert az fedi is ezt az összeghatárt. (Bár saját párom ezért/ilyenért tuti nem kedvelne meg jobban).
)