Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
kornyiktamas
üzenetére
természetesen. mindenre van topikunk

Asztali gép / Alkatrész beárazás - erre tessék -
Lenry
félisten
válasz
kornyiktamas
üzenetére
a processzor annyit nem számít, plusz az alaplapod valószínűleg nem is vinne komolyabbat.
ha mindenképp erre a gépre akarsz áldozni, akkor azt az alja VGA-t cseréld.
egy 4850-est 10-12k körül utánad vágnak, és nagyjából 10-szer erősebb a mostani videókártyádnálmás kérdés, hogy akkor valószínűleg a tápot is cserélned kell valami normálisra.
-
Xarina
aktív tag
Milyen időnként érdemes töredezettségmentesíteni egy hdd-t? A jelenlegi töredezettség 40 %, de a töredezett fájlok 99%-a a Temporary Internet Files-ban van.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt nem is írta, hogy cserélné.

-
Apollo_21
addikt
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Bocs, h mint "überláma" beleszólok de te észreveszed a 60fps és a 100között a különbséget? én kétlem

Szvsz azt kellene elérned h neessen be az fps 50alá mondjuk... -
Csabee.
nagyúr
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Erre a gépre már nem érdemes áldoznod, ugyanis nem érsz el túl nagy változást teljesítményben, hiába áldoznál rá.
Jobban jársz ha eladod kompletten és összeraksz egy új konfigot.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Mindent.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Mit érdemes cserélni, hogy jobb legyen a gépem és több FPS-em legyen?Alaplap:Asrock Conroe 1337-D667
VGA:ATI Readon HD 4350 512MB
350WATT ADK TÁP
Intel pentium 4 3.2ghz cpu 800mhz/1mb
2x1GB WINTEC ram -
Satyricon
addikt
Üdv srácok
Lakótársamnak szórakoziki a gépe. Mikor netezünk, egy idő után kiírja a firefox, hogy tartalomkódolási hiba, és nem tölt be semmilyen oldalt. Állandóan újra kell indítani a gépet, majd utána 1 db-ig megint bejönnek az oldalak. Állítólag nem a net, hanem a gép szórakozik, a csajszi elmondása szerint. Mi lehet a hiba?
Win XP 32bit SP3 van fenn a gépen...
-
kjani18
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
-
GrandeP
addikt
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
Ha még mindig a hp-compaq dobozában van, akkor rajta van az azonosító hátul... amivel a hp support oldalon le tudod szűkíteni...
vagy ha azzal sem, és googláével sem, és adidaval sem...akkor driverpacks-net -ről letöltöd és majd "feltelepíted" azt 2-3 gb-nyi drivert, amik között kb 97%ban biztos h meg lesz...

Jobb ötletem nincs, én nem googlizom meg helyetted...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok.
Adott egy Compaq 07E8H típusú alaplap Intel I845G chipsettel.
Ehhez keresek chipset, audio, és vga drivereket.Sajnos már egy jó párat megnéztem és egyik sem volt jó. Remélem tudtok segíteni. Köszönöm előre is mindenkinek.

-
kjani18
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
-
xkoti
senior tag
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Érdemes kipróbálni írd be consolba : fps_max [300 ide bármennyit írhatsz amennyit szerinted tud a géped]
Azután developer [ide is azt az összeget amit beírtál az fps-hez] .nah de az én kérdésemre nincs válasz : )
-
nábob
tag
Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehet rábírni az Asrock instant bootot, hogy működjön?
Kikapcsolás után újraindul ahogy kell, de nem áll le. Természetesen kompatibilis a hardverrel. -
Goldmen75
őstag
válasz
kornyiktamas
üzenetére
Már válaszoltam neked korábban, de ha más nem vegyél bele egy "normális" Vga-t...
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Az a kérdésem lenne, hogy mitől lenne több FPS-em Counter-Strike 1.6ban? nem kell,hogy nagyon sok legyen de legalább ne ugrándozzon lefele.3.2ghz intel pentium proci
1x1GB dual ram
512mb Ati radeon HD 4350 512MB
350Watt régiszartáp
az a helyzet hogy általába 99, de ha esetleg olyan map van vagy többen vannak lecsökken ilyen 50re.
Mit vegyek a gépemhez mit cseréljek ki, vagy hogyan?
ilyen rate meg egyéb dolgokkal ne jöjjetek hisz már 6éve játszom vele
-
bylow
senior tag
Sziasztok !
Gmail-ben kérnék segítséget!
Van 1 email cím, amiről rengeteg levelet kapok, és azt szeretném be állítani, hogy ezek ne a BEJÖVŐ -be jöjjenek, hanem 1 TELJESEN másik mappába, amit én hoztam létre !
A szűrőknél próbáltam be állítani , de nem bírtam!
Vagy lehet csak béna vagyok?
Esetleg valaki le tudná lépésenként írni, vagy hogy hol találok erről pontos leírást?Előre is köszönöm

-
Lenry
félisten
válasz
Dexter-2000
üzenetére
már ezért a lánclinkelésért megérdemelnéd, hogy ne válaszoljon senki

egyébként pedig igen, össze lett vonva. úgy 4 évvel ezelőtt, amikor a Google felvásárolta a YouTubeot. amit látsz, az a YouTube alap kinézete
-
spista222
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
-
Lenry
félisten
kérek egy egész számot 1 és 100 között
(#28765) Lompos48 kösz

-
XmoD
senior tag
Hali!
Par topicban feltettem mar a kerdest, de sehol nem kaptam valaszt ra (agp/vga kerdesek).
Gondoltam beprobalom itt is .
Valakinek valami tapasztalata az Intel Placer E7505 chipsettel vga tamogatas teren? Illetve 2gb ram melle es 2db xeon proci (3,06 ghz, single core, s604) melle milyen kartyat erdemes beszerezni h. a mostani flash videok ne szagassanak es hardveres gyorsitast tudjanak a flashel ?
Jelenleg egy nVIDIA Quadro4 980 XGL van a gepben, de ez fullscreen flash videoknal mar szaggat ...
Valaszokat elore is koszonom -
xkoti
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem vagy kettő

Nos beszereztem a spiderman world of shadows játékot .
Most jön a kérdés -> Az egyik problémám az hogy ki adja teljes képernyőre De akkor is meg marad az ablakos mód ami egy kicsit zavar .......nem csak nekem ez a problémám hanem unoka tesómnak is.
A másik probléma vele hogy u.tesómnak ki is szokott lépni a "program működése leállt"
Mind a ketten win 8 használunk kompatibilis módba se segített (xp sp3-ra tettük) . De neki akkor is kilépett.
A teljesképernyőre próbáltuk a Alt+Entert de semmi . A beállításban sincs olyan hogy Fullscreen csak a képernyőméret és három effect. -
spista222
addikt
válasz
üzenetére
Ha csak valamelyik gyártó nem erőltette meg magát. (tudom hogy nem ATI de akkor is lehet benne valami)
Akkor viszont rossz a kártya, de még mielőtt ezt kijelentenénk egy régi driverrel is meg kell próbálni.
moha21 Gondolom nincs neki otthon egy egész cserearzenál hogy mindent kipróbáljon.
-
spista222
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
PCI-e-es a kártya?
-
Asenzex
csendes tag
Jelenleg számítógép építését tervezem. A kérdésem az lenne, hogy a következő eszközök kompatibilisek egymással?
GIGABYTE GeForce GT 610 - 1 GB GDDR3 - PCI-Express 2.0 (GV-N610D3-1GI)
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4220#ov
P8H61-M LX PLUS R2.0
http://www.asus.hu/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LX_PLUS_R20/
Intel Celeron G550
http://ark.intel.com/products/53418/Intel-Celeron-Processor-G550-2M-Cache-2_60-GHzés ezt egy 400 wattos táp hajtaná
-
spista222
addikt
válasz
Terminator17
üzenetére
-
Terminator17
senior tag
S.O.S lenne.
Hd 3870 hez kéne xp re 32 bites driver -
Budinszki
tag
Sziasztok .
Az lenne a kérdésem , hogy nem e ismertek PPC ( Etarget , adsense kívül ) oldalt ? Jelenleg etarget van az oldalaimon , de sajnos úgy vettem észre hogy elégé gyengélkedik ...
Üdv.: Balázs -
tomi5244
őstag
Üdv!
Az normális, hogy telenoros mobilnet (laptopon win7) állandó 15-20kbps es adatforgalmat produkál? Már minden lényeges programot átnéztem, kilőttem a frissítéseket is de állandóan van némi adatforgalom.... Sajna nem az én gépem és nem tudom pontosan milyen program vagy beállítás kérné a netet állandóan. Fel tettem a DU Meter figyelő programot de az csak a sebességeket figyeli, azt nem mutatja, hogy konkrétan mi is használja netet.. :\ Esetleg vmi ötlet? Vagy ez így normális?
Köszönöm előre is!!

-
sixpack89
tag
sziasztok! tudna valaki olyan programot ajánlani,amivel lehet szerkeszteni mp3 fájlokat?
van egy pár zeném amik elég gyenge minőségűek,jobb változatban meg nem találtam őket, a bitsűrűségük alacsony. 64 kbps minőségűek. de én 320-at próbálok csinálni,hát ha jobb lesz akkor.
Régen megcsináltam youtube konvertálóval,ott mindig jó minőségűeket csinált,de már nem tudom használni,mert állandóan hibát ír ki,valami más program esetleg aki tud,azt megköszönném. -
flash-
veterán
-
jozsi0104
tag
Akkor biztos valami virus
eljárok ahogy leirtátok,és telepitem popup blokkolót!
Köszi a válaszokat! -
localhost
Közösségépítő
válasz
jozsi0104
üzenetére
"Firefoxot használok,hogy lehet azt beállítani,hogy ha megnyitok egy oldalt soha ne jöjjön elő kéretlen oldal!" - Józsi kedves, pontosabban leírnád? Mert ezen leírás alapján arra gondolok, hogy felugrik egy OLYAN oldal ahol bácsi szereti a nénit, néni a bácsit és aztán mindenki egymást.
-
Babetta-X
senior tag
Tudom vak vagyok, de itt PH!-n hogyan tudok a tagok között keresni?
-
vilmaboy
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
GrandeP
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Ha klónozod akkor igen, egyébként nem...

-
vilmaboy
őstag
válasz
DonThomasino
üzenetére
ha jól gondolom képkártya kérdése...
-
spista222
addikt
válasz
looser
üzenetére
CD-ről bootolósat nem tudok, szerintem linux live alól is meg lehet csinálni.
Én máskor úgy csináltam hogy volt egy HDD-m amin volt Windows és HD sentinel.
Egyszerre több felület tesztet is futtathatsz (pl írás) párhuzamosan én 6 db hdd-t aggattam egy P5Q-ra
és mentek párhuzamosan. így 6 HDD vel végzeztem 1 HDD időtartam alatt.
Utána kipróbáltam a 6 HDD mire képes RAID-ben
1, 2 -
DonThomasino
veterán
Két monitor esetén lehet két asztal? (Win7)
-
looser
addikt
Sziasztok, van arra tippetek, hogyan lehetne úgy ledarálni 50+ hdd-ről a tartalmat, hogy a lemez ne sérüljön, lehetőleg minél hamarább? Pld. van olyan szoftver, amely egyszerre több hdd-t is tud ilyen módon törölni? Pld. cd-ről bootolva és az összes jelen lévő hdd-t törölné...
-
jozsi0104
tag
Sziasztok!
Firefoxot használok,hogy lehet azt beállítani,hogy ha megnyitok egy oldalt soha ne jöjjön elő kéretlen oldal!
-
flash-
veterán
válasz
kjani18
üzenetére
ha nincs semmi olyan meghajtó a géphez csatlakoztatva amin lenne oprendszer akkor disk boot failrue,ha pedig vagy win7 dvd-ről vagy pendriveról inditok hiren boot os windowst,vagy esetleg a saját hddjéről szeretnék bootloni akkor a fekete hátteren a windows ablak a windows inditása kiirással és itt meg is áll az ablak sem csinálja az animációt...
ram foglalatot is néztem másik foglalatba is tettem egy 100%os ramot hiába.
annyira jutottam hogy csökkentett módban a classpnp.sys nél áll meg a boot.
melyik hardver használja ezt a sys-t? -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
CM Hyper TX2 procihűtő AMD-s felfogatója jó-e/kompatibilis-e FM1-es laphoz?
A CM oldalán nincs odaírva a TX2-höz mint támogatott socket, de a mellékelt képek alapján a Hyper TX3-al összehasonlítva (ennél ott van hogy jó FM1-re), ugyanúgy néz ki a felfogató.Üdv
-
flash-
veterán
-
spista222
addikt
válasz
vilmaboy
üzenetére
Nekem ALC889 van az tudja.
Elvileg az is 7.1 vagyis annak is tudnia kellene. -
flash-
veterán
sziasztok
az miert van hogy:
adott gy asztali gép.bekapcsolas utan a windows betoltokepernyonel vagy utana megáll a boot es nem tolt be e windows.
probaltam win7 telepito cd-t inditani az is megáll mielott bejonne a telepito,es a hiren boot cd-n levő min windows xp betolotiablakanal is csontrafagy.miert? -
jimmy399
senior tag
Hellósztok!
Az lenne a kérdésem, hogy olyat lehet, hogy a windows ne kapcsolja ki a gépet hibernálás után, hanem szimplán csak újraindítsa a gépet? Azért lenne érdekes, mert XP és Win7 is van a gépen, és így gyorsabban állnak fel a rendszerek, mintha hidegindításból indítom el őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 4*** "Renoir" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lyan web kamerás csajok,póker,