Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
leslieke
üzenetére
Semmi különösebb haszna nincs a bankomnál a webkártyának. A dombornyomott kártyámon is ugyanúgy 0-án áll a netes limit, és csak akkor emelem amikor fizetni akarok.
Konkrétan nem szeretnék fizikailag megfogható kártyát, aminek köze van a bankomhoz.
Pl entropay. Csak náluk nem tölthetek fel paypalról a virtuális kártyájukra. -
capafog23
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Olyanokat keresek éppen kábel rendezőket, kábelcsatorna féléket idáig ezeket találtam:
Ikea nem terveztem mostanában menni
Ebay1 hónap mire megjön
Szóval jobb lenne valami hely ahol valami hasonlóan jó féle van és még postáznak is.És akkor e kábelek meg lesznek oldva, de adaptereket hogy rögzítem fel az asztal aljára?
-
-
StipLászló
csendes tag
válasz
leslieke
üzenetére
Sziasztok. Lenne egy régi Orion műholdvevőm, és erről szeretnék némi információt kapni. Neten nem találok róla semmit, de tényleg semmit. Aki ért hozzá, legyen szíves akár itt, akár privátban (a privátot gyorsabban észreveszem) szánjon rám néhány percet
Köszönöm előre is! -
genndy
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Biztos hogy van ilyen? link, Aqua Home MAX - "Operációs rendszer: Operációs rendszer nélkül"

-
válasz
leslieke
üzenetére
Szerintem nekem adnámEztjólmegaszondtam!
Amúgy a 240-esek annyira nem ergyák, volt alkalmam dolgozni egy példányukkal, meg úgy önmagában sem rosszak azok azért (szerintem). Szerintem azért mondta a kolléga felejtőre, mert árban közel egyezett a másik kettővel, akkor meg már inkább azok.
Itt egy 120-as v300 tesztje korábbról az SSD topicból
De majd kifejti ő is, engem érdekel

-
-
-
tornas
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Már miért volna blődség...

Nem jártam be az egész országot, de akkor pontosítok egy kicsit:
"...vidéken viszont szembeötlő az iPhone és az iPhone-kaliberű (árban és tudásban) okostelók hiánya."
Ez csak egy vélemény és tapasztalat volt, ami nem feltétlenül kell, hogy egyezzen bárkiével is.

-
Skiccpausz
csendes tag
válasz
leslieke
üzenetére
Az lemaradt, hogy minden nyomtatni kívánt cucc esetében így van, doc/txt/tesztlap, nem számít. Ez a végeredménye.
+1 tünet: ha egyetlen egy karaktert akarok nyomtatni, akkor is kinyom minimum két oldalt, egy két oldalas word.doc esetében 8 lapot engedtem neki, aztán inkább megszakítottam a nyomtatást, hogy ne fogyjon feleslegesen a festék.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

s.Jani
Online lehet nézni valahogy? Regeltem az oldalra, és hiába megyek az élő közvetítésre, nem jön be.