- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nihed555
lelkes újonc
válasz
Csupingo #135043 üzenetére
nem szoftverrel van a gond mert megtaláltam a gépen azt amit régen töltöttem le és az müködött,de most nem jó
az a véleményem hogy windowz ujra telepitésel megoldhato lenne,de mivel igy is van hang nem foglalkozom vele
(jah és multkor volt egy olyan hogy idehozott nekem egy ember egy majdnem ugyanilyen lapot,csak a tipusa más volt,és ahoz telepitgettem drivereket a gépre hogy kiprobáljuk hogy müködik e,de windowz ujra telepités nem volt,lehet ez kavart be)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest