- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
Madárhoz simán mehet az AFC, de még a többihez is. Szerintem rekeszelni sem fontos, bírja az, sokszor záridőhöz is kell a fény. Még mutatok rendesebb képet, haver konkrétan parti fecskéket fotóz vele teljesen jó eredménnyel de megnézem mindjárt a beállításokat, melyik gépen mi van.
-
Jahno
veterán
"ha egy madár közel van, ráfókuszál a szemére, de előtte 1-2 centivel már kezd életlen lenni,"
Hááát, mennyire van közelponton és a mélységélesség fogalmát ismered-e?
Amúgy érdekes, mert 6600, 6700 és pár Sony meg hasonló obi van a környékemen, én is madarásztam vele valamennyit, haversrác elég aktívan tolja és amit írsz az olyan, mint ha valami back/front fókusz lenne, de az ennél kvázi lehetetlen. Obinál ugye lehet állítani, hogy melyik tartományban keresse a témát, de max. ha a veresi tavak útbaesnek, akkor ott lehetne egy keresztpróbát csinálni.
Helyi erő Galambos Sándor éppen most rakott ki egy válogatást, én meg Soponyát jártam meg múlt hetekben, természetesen különösebb eredmények nélkül :-D
-
Lassú Víz
addikt
Azért itt a fotósok közt is volt különbség. Viszont ha elég a 12 Mpixel (Pana 20) és a 15 m vizállóság (Pana 31), akkor kapsz induló oldalon nagyobb látószöget és több mint 1 FÉ előnyt az objektívben. Nekem megérné a felárat. Ha fontos a videó, azt is össze kell hasonlítani, ahhoz nem értek.
-
Jahno
veterán
Bírják, teljesítik. Legalábbis én nem bírtam elrontani, akad ismerős aki lassan már napi szinten használja sós vízben, akadt amit a gyári határérték alá is merített. Bár pont a legdrágább Nikonnal rohangáltam sokat, egy időben 100ezer alatt volt ez a széria. Max. EXIFet hétvégén tudok túrni, hogy mik voltak nálam de haveri körben szinte minden van és nincs panasz. Max. ilyesmik, hogy X méter alatt nagyon elhúzza a színhőt, de azzal nem lehet mit tenni és szabad tüdővel az X méter sem releváns :-D Csúszdaparkokban is verettem, itt-ott leejtettem, működik.
Legtöbbet tán Pentax wg3-at hajt egy távoli fórumos ismerős, az sok hetet is kibírt 8 méter mélyen sós vízben egyhuzamban. Ellenben vulkánnal óvatosan, lávába lökte állványostól és az már sok volt a cuccnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest