- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Szerintem nincs vele baj, hogy ők így gondolkodnak. Sőt, ők azok, akik a fényképezés tisztaságára ügyelnek. Akik szerint az az érték, hogy elkapd a pillanatot. Persze én is újra tudnám rajzolni a félrefókuszált képet, hogy éles legyen mindenütt... és mindenki tapsikolni fog, de az már én szerintem nem ugyanaz.
Én naphosszakat izzadok egy lessátorba, meg tervezgetem a látványt az ide-oda rakodással, hogy ideális háttérmosás alakuljon ki az optikámmal, erre jön egy bugris, aki kattint egyet az állatkertben, meg egyet a mocsárban, és PS-sel megtévesztésig odamontírozza.
Melyik a fényképezés, és melyik a grafika?De a zajszűrés, kisebb lényegtelen dolgok kiretusálása (mp. tájfotóban bentmaradt szemét), élesség, kontraszt, fényerősség, színhőmérséklet állítása ellen nem vagyok. Szépek lehetnek a szín effektek.
De tartalomhoz + elem hozzáadása nekem már grafikát jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest