- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
-
karakpecze21
senior tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz karakpecze21 #13295 üzenetére
A CPU-ban a memória vezérlő csak a DDR2 ramot támogatja. [link]
-
kjani18
őstag
válasz karakpecze21 #13295 üzenetére
A memóriavezérlő a proccban van, és én úgy tudom, a 7750 csak a DDR2 ramokat támogatja, de javítsatok ki, ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem.
Unoka húgomnak szerettem volna kicsit feljavítani a pc-jét , mert szeret játszani.
Egy elég gyengusz gépről van szó.
Egy Asrock N68C-GS FX alaplap van benne és abban volt egy 3600+ amd proci, amit most lecseréltem egy AMD 7750-re, amit ha jól tudom AM2+-os.A deszka ami van neki az kezeli a DDR2 és DDR3 ramokat is.
Vettem is bele 2GB DDR3 ramot, amivel sajnos mégsem megy a gép, de a régi DDR2-vel megy.Én úgy tudtam, hogy az AM2+ kezeli mindkettőt.
AM2 DDR2 memóriavezérlő
AM2+ DDR2, DDR3 memóriavezérlő
AM3 DDR3 memóriavezérlőBenéztem valamit?
-
zoli1957
csendes tag
válasz kjani18 #13293 üzenetére
Most nevetni fogsz: Ennek a gépnek a Biosa DELL Bios--Nem Award és nem Phoenix. Ha frissíteni akarom, csak Win-ből indíthatú, a WinRar nem csomagolja ki, nem tudom lehet-e dosból egyáltalán frissíteni, de kétlem. Az alap 533 és 667 ramokat támogat, kifejezetten XP-hez egy szuper gép...XP-re tervezve. A rocija most egy FSB800as de támogat 1066osokat azaz C2D-t is.
Nem tudom, hogyan frissítsem Dos-ból, azt hiszem nem is lehet. Tegnap néztem a neten, de semmit nem találtam.
Üdv
-
kjani18
őstag
válasz zoli1957 #13289 üzenetére
Bios frissítés, floppyról v. stickről, közben HDD-k lehúzva. Cmos clear. Bios beállítás.
OS telepítés előtt egyenként rádugni a HDD-ket és ujrapartícionálni, nem elég formázni.
Oszt jó napot!Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
zoli1957
csendes tag
Ja... és még fura hangokat produkál a gép, olyanokat, mint amilyeneket a régi floppy meghajtók produkáltak...
-
zoli1957
csendes tag
Sziasztok!
A fent már említett Dell gépemmel kapcsolatban érdeklődnék. A héten valahogy összeszedtem egy vírust, igaz Eset Nod32 5 van rajta, és az ki is írta, hogy veszély, tisztítás, sőt h a tisztításhoz újra kell indítani a gépet. Újraindítottam, ezután először lefagyott a win7, egér is.. erővel kellett kikapcsolni, majd utána többször is kiírta a Nod, hogy a műveleti memória fertőzött, és h a Nod nem bír tenni semmit. Ekkor újra telepítettem a win7-et, de a biosom- gondolom- megváltozott, mert a gép a 667es ddr2-őt csak 533-asnak ismeri fel, és többször nem látja a 2-ik hdd-t..
Mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni? Előre is köszi!
Zoli -
mutyi
őstag
válasz zoli1957 #13269 üzenetére
Nagyon köszi az ötletet, nem szeretek bios-t frissíteni,főleg nem dos alatt,de most éjszaka megjött a kedvem hozzá. Szereztem win98-as indítólemezt,amit bootolható usb-re rádobtam és felfrissítettem a bios.
Azóta repül a madárka )
Egyszer sem sikerült még kék halállal elszállnia boot során.
Így kuka helyett mehet eladásra.
Thx mégegyszer!!! -
zoli1957
csendes tag
válasz biga-csiga #13270 üzenetére
Szia!
A Win7-ttel kapcsolatban ajánlanám a Microsofttól a kompatibilitás tesztet. Futtasd le és látni fogod, ha valamelyik hardver elemet nem támogatja. Nekem is hasonló volt egy Fujitsu Siemens notebook videókarijával. (Sys).
Üdv
-
Geresics
addikt
válasz DonThomasino #13284 üzenetére
Próbálgasd, hátha csak az egyik modul hibás (nem ritka jelenség).
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz DonThomasino #13280 üzenetére
Próbáltad csak az újakkal? Esetleg külön-külön?
-
DonThomasino
veterán
Adott egy P8P67 asus lap.
Benne 2x2GB kingstone hyperx támogatott RAM.
Vettem még hozzá 2x4GB ugyanolyat, berakon nem ad képet.
Ötlet?
Létezik hogy a 4GB már nem szereti? A könyvében csak a 2GB os szerepel." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Ma megjött az Asrock 970 extreme 4es lapom.
Egy vmit viszont hiányolok a csomagjából.
Nem kellene járni hozzá csavaroknak amivel a házhoz lehet fogatni?
Most egy régi GIGABYTE GA-EP31-DS3L lap van a gépben.
Elég lesz hozzá annak a csavarjai?
Lehet amúgy ilyeneket kapni számtechboltban?Üdv: Gábor
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
8 SATA2-es csatoló van ezen a lapon: Gigabyte GA-EP35C-DS3R
...és ebből 2 lila színű, míg a többi 6 narancs.
Miért van ez? Mire jó a lila csati? Mikor rátoltam bios módosítás nélkül a hdd-t nem ismerte fel a lap. -
biga-csiga
csendes tag
Cuccaim: megadtam
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Keresem azt a kollégát aki ASUS Crosshair V Formula-Z bios beállításban tudna segíteni.
A Fastboot beállítással van gondom.Hiába állítom be ugyan annyi marad a bejelentkezési idő (20 mp )
1002- es legfrissebb bios van fent.
OP : WINDOWS 8 64 bit[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz biga-csiga #13270 üzenetére
Egyszer 1 napot csesztem el ugyan ezzel a jelenséggel! Nekem a HDD kábelének a cseréje oldotta meg, de érdemes lehet másik (színű) SATA portra is rádugni!
Szerk.: ja, és ha kitöltöd az adatlapon a Cuccok részt, akkor lehet, hogy egyéb jó ötlettel is tudunk szolgálni!
[ Szerkesztve ]
-
biga-csiga
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Win 7 egyszerűen nem hajlandó a gépre települni.
Addig eljut h másolja a fájlokat majd tölti a win 7-et (csík szaladgál) utána eltűnik, majd a billentyűzet bekapcsol meg az egér is, utána fekete képerernyő fogad. Itt megáll és semmi sem történik. Néha kb 10 alkalomból 1x kék háttér van fura elmosódott objektumokkal, olyan mint amikor a videókártya behal. Egyébként win xp -n használom a gépet, azzal tökéletesen megy.
Alaplapi BIOS frissítve van.
Másik HDD-re is próbáltam telepíteni.
Alaplapom: gigabyte p35-ds4
Fogalmam sincs mi a fene baja lehet, már 3 fajta win7-tel kipróbáltam, tehát a lemez biztos h nem hibás.
ebben szeretném a segítségeteket kérni, mert win7-re van szükségem.
Másik rammal is próbáltam, ugyanez van...üdv
biga-csiga -
zoli1957
csendes tag
Szia!
Az AMD-s konfigodhoz:
Nálam MINDIG olykor volt kék halál, ha a BIOS-ban valami rosszul volt beállítva.
Neked javasolnám, hogy TISZTÁN, Floppyról tedd fel újra a Biost, és utána alapbeállítással próbáld indítani. A tisztán annyit jelent, hogy semmi egyéb ne legyen a gépre kötve, csak a bill és a VGA.ja és a Floppy.
Én az alaplapi VGA val próbálnám.
Sok sikert!
Zoli
-
-
Zoshi85
aktív tag
Nah, az elmaradt... Akkor azt megpróbálom...
Kíváncsi lennék, hogy miért írsz folyamatosan félkövér betűtípussal?
[ Módosította: CoolMan ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
skoos
őstag
A számítógépem bekapcs után semmit nem jelenít meg a monitoron. Bekapcsol a képernyő, de villog a led a monitoron, mintha folyton újra és újra jelet kapna. De nem jelenít meg semmit. Ha kikapcsolom a gépet, a "No signal" jelenik meg.
5-6 ki-be kapcs után bejön a kép, látom a BIOSt, látom, hogy bootol, ás szépen megy is.
Ha felállt a Win 7, nem fagy, nem köhög, atomstabil. Már agyrákot kapok, hogy mi lehet ez, segítsetek.
Nem memória, nem videókártya, nem alaplap és nem tápegység.
Monitorhibának nagyon nem tartom valószínűnek, hiszen ha egyszer bejön a kép, akkor semmi gondja. Procihiba okozhat ilyet?
-
zoli1957
csendes tag
válasz Zoshi85 #13256 üzenetére
Zoshi85
(újonc)
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet ha áramtalanítok egy gépet, elfelejti az órát? Most cseréltem bele elemet, az nem oldotta meg...
Köszönöm a válaszokat.
Az én gépemben nincs ilyen gond.. Áramtalanítás után után müxik rendesen...
[ Szerkesztve ]Visszadugtad a Cmos resettelő Jumpert a kellő helyére?
Üdv
-
zoli1957
csendes tag
Sziasztok!
Jó lenne most egy kis segítség, esetleg ötlet hogy mi okozhatja az alább leírt problémámat. Előre is köszi!!!
Van egy asztali Dell Optiplex GX-620 as gépem, amely WinXP-hez van tervezve, de a =-es is fut rajta. Az a helyzet lépett fel, hogy (az Everestből tudom) ez a gép a max. 1066 Mhz FSB procikat és az 533 és 667 Mhz-es ramokat támogatja. Nemrég cseréltem le a 800as DDR2 imet 667esekre, és ha jól emlészem, ezek már 667en futottak. a 800as előtte csak 533 Mhz-en.
Tegnap előtt (Habár jó virusirtóm van) véletlen egy vírusos oldalra tévedtem, le is fagyott utána a gépem, kétszer is és a Nod 5ös azt írta ki, a műveleti memória fertőzött és nem bírja kitörölni a vírust. Ezután újra telepítettem a Win7-et, de közben furcsálom, hogy a memcsik, habár 667esek, csak 533on futnak.
Van valakinek valamilyen ötlete?
Zoli
-
Zoshi85
aktív tag
Ilyen: CR2032 Középen meg vmi SUNCN van. És teljesen új...
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
HunFoxy
csendes tag
Szaisztok!
Van egy Asus M2A-VM HDMI alaplapom, melynek a SurroundView képességét szerettem volna tesztelni, de amikor bedugtam a monitorokat az alaplapi VGA-ba, onnantól a PCIe foglalatos kártyát már nem látja (kivéve volt egy alkalom, amikor látta és azzal indult el) és nem tudom miért, ehhez a képességéhez meg kell mind a 2 VGA. Köszösnöm!Szart ér a harag hatalom nélkül!
-
Zoshi85
aktív tag
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet ha áramtalanítok egy gépet, elfelejti az órát? Most cseréltem bele elemet, az nem oldotta meg...
Köszönöm a válaszokat.
Az én gépemben nincs ilyen gond.. Áramtalanítás után után müxik rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
csebi
tag
szerintetek melyik a jobb lap?
MSI FM2-A55M-E33 vagy ASROCK FM2A55M-DGS
árban lényegében nincs különbség
A10-5700 menne bele meg 4 Giga ram (1883Mhz-en)
köszi szépen
-
mutyi
őstag
Adott egy régi Athlon 2600+-os procival ellátott gép.
A következő a probléma:
Szinte minden második bootolás során amikor a Windows betöltése folyamatban van, egyszerűen egy pillanatra kék halál és reboot, majd utána a köv reboot során be szokott jönni a Windows.
Ha már a Windows be van töltődve, akkor menet közben nincs reboot magától.
Csináltam memtest-et, de ott nem jelentkezik a probléma.
Az alaplapon van integált vga, de tettem be egy agp-s kártyát is,de azzal is ugyanez a tünet, bár a biosban nincs rá lehetőség állítani, hogy csak a külső agp portot használja, így ha az alaplapra integrált vga a hibás, akkor lehet ez esetben is valahogy hozzányúl a Windows?Tápot cserélltem, memóriát másikat is próbáltam.
Szóval csak alaplap maradt. -
5ent1nel
aktív tag
válasz jim bcs #13245 üzenetére
Üdv!
1. Gondolom... valami olyasmi van, h ezeket tudná beszerezni jó áron.
2. Nincs. Onnan indult, h szeretne egy jó ár/érték arányú gépet összerakni. Én összeállítottam neki, meglepődött, h viszonylag kevésből is ki lehet hozni értelmes dolgot, erre most már a legnagyobb Trinity-nél tartunk 1800+ -os tuning ramokkal...
3. Gép felhasználását tekintve max(!) egy. Bár a 2-es pontot olvasva...Kicsit furcsa a helyzet, de én senkivel sem vitatkozom, főleg h nem az én pénzem "bánja"!
[ Szerkesztve ]
-
SylverR
senior tag
válasz 5ent1nel #13243 üzenetére
Majd valaki ad kielégítő választ, én csak annyit tudok róla, hogy az A55 az nem támogat, az A75 az már támogatja a Dual Graphics-es Crossfire-t, majd a 85-ösnél már két kártyát is CF-be köthetsz. Azt hittem a 75-nél is lehet, de nem rég olvastam ezt valahol a 85-tel kapcsolatban, hogy az MÁR támogatja. Érdekes, és bosszantó. Nade... Kell a francnak két kártyás rendszer.
Nem!
-
5ent1nel
aktív tag
Üdv!
Egy ismerősöm gépet fejleszt és kikérte a véleményemet. Trinity-t akar egy A10 - 5800K-val, de nem tudja, h melyik lapot is vegye hozzá:
GA-F2A75M-D3H (rev. 1.0)
GA-F2A85X-UP4 (rev. 1.0)
Bevallom, nem nagyon vágom, h mi is az alapvető különbség a két lapkészlet között, szeretném, ha valaki felsötétítene az infóval!
Amúgy emberünk nem tuningorientált...Köszönet előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz Hellboy2387 #13240 üzenetére
Szia!
Nagyon jó kis lap, csak ajánlani tudom!
Ha K-s proci megy bele, akkor különösen jó (ha nem, akkor elég egy jó H77-es (esetleg B75-ös) alaplap is lényegesen olcsóbbért)!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
aktív tag
Hello. Az lenne akérdésem, hogy erről a lapról mik a tapasztalatok? Astock Extreme4 I7 3770S hez vásárolnék lapot. És ez az egyik amit ajánlanak páran, Kb. 28-40 között gondoltam hogy vásárolnék, esetleg más ötleteket is meg halgatok, fontos a jó ár érték A válaszokat eróre is köszi.
Weboldalkészítés, gyorsítás, fejlesztés, költöztetés
-
spista222
addikt
válasz ravail #13237 üzenetére
Csak hogy én is kijavítsalak a Gigabyte honlapján is úgy van ahogy a "kérdező" írta:
Hogy ne csak off legyek:
.:Kristian:. Sajnos pont a 945 chipset a határválasztó mert 965-től már mindegyik viszi a C2D-t, de alatta nagyon meg kell nézni az alaplap támogatott CPU listát ügyelve revizió számra, BIOS-ra és minden egyéb kis megjegyzésre.[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
válasz .:Kristian:. #13234 üzenetére
N/A=Not Support
N/A=Not Avaiable (Nem elérhető vagy Jelenleg nincs...) Bár ez mit sem segít rajtad. Csak a pontosság kedvéért írtam. -
.:Kristian:.
addikt
válasz .:Kristian:. #13233 üzenetére
N/A=Not Support.
A fenének kell akkor feltüntetni ezeket a procikat a listán, inkább ne tennék bele, így csak megzavarja az embereket. Most nézhetek vagy másik lapot vagy másik processzort.
nagyszerű.... -
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, ma egy érdekes dologba ütköztem.
Van nálam egy gép és kicsit fejleszteni kéne rajta, a lényeg, hogy egy GA-8I945PLGE lap van benne, ami támogatja a kétmagos procikat. Celeron D347 procit akartam leváltani E6300-ra, de a lap nem hajlandó vele elindulni, csak a "saját" procijával. Beletéve az új procit a vga venti max. fordulaton pörög, képet így nem ad a gép. Ha visszateszem a D347-et akkor gond nélkül elindul és kép is van. Celeron E3200-at is próbáltam, szintén zenész. Mindkét processzor szerepel a CPU támogatási listán. BIOS-ból is a legfrissebb van fent, F4. CMOS reset is volt, eredménytelenül. Ötlet?
Mindkét proci tökéletresen működik, másik lapban megnéztem, csak ebben nem hajlandó indulni.[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
válasz gouros #13231 üzenetére
Szívesen tettem/tettük. Remélem nem lesz gond, és menni fog. Minden esetre, ha beindult hibátlanul, akkor nézd meg, hogy a legfrissebb BIOS van e rajta, ahogy cashback javasolta. Ha nem, akkor először azt frissitsd. Majd próbáld meg, hátha a legfrissebb BIOS-szal elfogadja a kittedet (Kingmax 2x4GB kit DDR3-1333 KM1333-8GBD). Ha azzal sem, akkor sajnos RAM csere.
Jó éjt neked is![ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
válasz gouros #13229 üzenetére
Nos, az biztos, hogy az alaplapd MEM támogatási listájában az általad bele próbált Kitt nem szerepel. Persze attól még működhet vele. Szóval, lehet, hogy minden OK, csak pont ezt a RAM-ot nem fogadja valamiért el az alaplapod. Sajnos volt már ilyen. Nincs más hátra, mint másikkal próbálni.
Sajnálom, hogy nem jutottunk a végére. -
gouros
csendes tag
válasz ravail #13228 üzenetére
úgysem megy :| nemrég próbáltam...kezd egyre az lenni bennem hogy 1066os ram kell bele vagy az alaplap a szar...de ha a lap szar lenne akkor gondolom nem világitana a led nem forogna a venti s nem melegedne a cpu. Szóval fogalmam nincs, kiderül majd hogy kapok e ramot ha nem vennem kell de tudni akarom mi a baja.
Segítek ha tudok
-
ravail
senior tag
válasz gouros #13222 üzenetére
A kollégák csak azért javasolják neked, hogy ne legyen benne semmi, nert így a "külső" hibaforrások nem zavarnak be! Ezért javasolták neked, hogy alaplap + tápcsatik + CPU a hűtéssel + 1db RAM + Monitor + billentyű és TESZT!
További gyogyi kérdés, de hátha: Az alaplapodon a PCI slot elem felőli végénél a panel széle felől van a "Clear CMOS Jumper (CLRCMOS1)" jumper. Van azon most jumper, vagy nincs? -
gouros
csendes tag
válasz Lilzolinho #13223 üzenetére
3x sípol azaz nincs benne valami ami kellene a rendszerbe! pl nekem akkor sípolt 3x amikor a ram nem volt benne, s amikor benne volt egyszerse
Segítek ha tudok
-
Lilzolinho
csendes tag
az mi,hogy 3szor sípol az alaplap és nem jön be semmi?
-
cashback
őstag
válasz gouros #13213 üzenetére
Én szerintem a ramokkal lesz gondja a lapnak...
Nem is azzal hogy milyen sebességű... csak simán nem szimpatizálnak.Mivel jelenleg nincs jobb ötletünk, így várjuk meg hogy mit muzsikál a kisebb órajelű ram-mal.
Ha van rá lehetőség akkor ne 4Gb-os modullal próbálkozzatok.
Illetve ha elindul akkor egy bios frissítést kellene eszközölni (1.70-es a legújabb)... hátha abban már több támogatottságot kapott a ram frekvencia.[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
kjani18
őstag
válasz gouros #13218 üzenetére
A ramod elmegy 1066-on, sőt 800 -on is. Nézd át mégegyszer mindent jól raktál össze? Csak a lap, proci, ram, táp van összedugva? Ha nincs benne ram az inicializálás leáll, lecsipog. Ha van benne folytatódik, de valamiért megáll. Billentyű ledek felvillannak? Eljut odáig?
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
ravail
senior tag
válasz gouros #13210 üzenetére
Szia!
Az alaplapod az 1333-as RAM-ot csak OC-ben kezeli. Így könnyen lehet, hogy itt a gond. Mivel nem írtad meg a RAM pontos típusát, csak azt hogy Kingston, így nem tudjuk megnézni a RAM adatlapján, hogy képes e a gyártó szerint 800-on vagy 1066-on működni. Talán a próba, a hibakeresés idejére jó lenne kerítened egy 800-as vagy 1066-os RAM-ot. -
gouros
csendes tag
válasz cashback #13212 üzenetére
2 db 4 gbos ram
1rammal sem ment kettövel sem üresen csipog ha benne van 1 vagy 2 akkor csendben van
ezt nemértem
Please check the table below for the CPU FSB frequency and its
corresponding memory support frequency.
CPU FSB Frequency Memory Support Frequency
1333 DDR3 800, DDR3 1066, DDR3 1333
1066 DDR3 800, DDR3 1066
800 DDR3 800
533 DDR3 800e szerint fsb 1066 osra 1066os vagy 800mhzes ram kell ?
Segítek ha tudok
-
mexel
veterán
A kimenethez nem kellett elektronika, csak az asus valóban egy nagyobb nyákra tette, hogy jobban nézzen ki Az a baj, hogy az alaplapokon sem találok olyan csatit, mert kivezetésem még lenne otthon is. Feltételezem azért tűntek el ezek, mert a hdmi-n jön hang is és úgy gondolják ez úgyis csak házimozihoz kell. (sajnos én azon ritka madár vagyok aki stereo erősítőt használ s/pdif-el)
-
gouros
csendes tag
Szevasztok!
Van elöször is az alaplap Asrock G41M-VS3 R2-0 ehhez vettem kézröl az E7200at ami fsb1066os s ehhez vettem 1333mhzes ddr3as dualkites(2*4gb) ramot
Bővebb leírás:
lenne a cpum melynek száma e7200
http://ark.intel.com/products/35348/Intel-Core2-Duo-Processor-E7200-3M-Cache-2_53-GHz-1066-MHz-FSB
lenne a ram mely 4*2 gbos 1333mhz es kingston
Táp: LC-Power LC420H-12
Berakom a cput tiszta normális sehol semmi kosz zsir vagy olajfolt! rányomom a fedelet rá a pasztát a hűtőt(http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/12/alpine-11-gt-rev.-2.html) rárakom lenyomom normálisan s bedugom a tápkábelek is mind a helyén 8gb (4*2) ram benne képernyő csatlakozo az integrált vgaban. Bekapcsolom a tápot utána a gépet várok s a monitor kis kék ledje ugyanúgy villog! semmi síp semmi egyéb. Hátul ahol a net csalatkozása van a ledek világítanak, villognak! a cpu hűtő forog de semmi kép! kiveszem a ramokat 3 csipogás s ezt ismétli! kiveszem a bios ellemet berakom a ramot csipog, visszarakok mindent ugyanúgy semmi!
Kérlek segítsetek mert fogalmam nincs mi lehet a baj...talán annyi hogy csak 1066mhzes ramot kezel az alaplap a cpu miatt?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Kösz hogy benéztél
Segítek ha tudokSegítek ha tudok
-
Werkly
őstag
Alaplapi SPDIF kimenetre csak sima kimeneti hátlap panel köthető vagy kell a panelnak rendelkeznie valamilyen nyomtatott áramkörrel? (Asus)
-
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem tudom az összes gyártó összes lapját, 1155-öst szeretnék, és a lényeg az lenne hogy a kimenetek között legyen hátul S/PDIEF kimenet. Ha valaki tudja melyik lapon van ilyen megírná? Köszönöm!
-
Smile8822
senior tag
válasz spista222 #13203 üzenetére
Köszönöm
2. gépnek tettem össze csak nem jött giga lap hanem ez az asus jött
De Köszönöm a segítséget akkor nem idegeskedem•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz spista222 #13201 üzenetére
Igen tudom de az nem baj hogy mindig világit ?
Ne kapcsoljam le a tápot ? Bár engem nem zavar vagy ilyesmi csak ne hogy baja legyen vagy valami•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Rog Strix B460f gaming II
- Kingston 2X16GB DDR5 6000MHz CL32 FURY Beast
- GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 kis hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest