- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
Az S22 szeria sikerult messze a legpocsekabbul. Meg az S21-ben levo exynos 2100 is jobb bolt tartos teljesitmenyben annal.
Az S24-fele exy 2400 meg plane sokkal jobb. Hosszu honapok ota hasznalom, S21-em is volt elotte es azt kell mondjam, uzemidoben rengeteget fejlodott az S24. Meg az ujkori 21-hez kepest is. Nekem atlag felhasznalassal megvan az 1 nap. 21 meg reggel 6-tol jo ha este 5-6-ig birta. Ha tudtam hogy csak keso este/ejjel erek haza mar rendesen gorcsoltem a telo miatt, na ilyen az exy2400-as S24-gyel nincs, csak nagyon ritkan.
Amugy egy dolog igaz mar csak osszehasonlitasban SD-nal az exynos karara, megpedig az, hogy mobiladattal tenyleg jobban merul 4G-n (5G-t csak akkor hasznaltam rajta mikor meg ettem, de alap kikapcsolom mert rendesen ker wnni, gyakorlati haszna meg semmi). Amugy tereroben, melegedesben siman SD-nal egy szint, uzemidoben meg ugy 5-8-szazalekkal gyengebb annal, ami nalam a tokmindegy kategoria (kb. 20-30 perccel birja tovabb teljes napot nezve a Snapi)... -
mhydas99
senior tag
Hat ugye a Porsche Cayenne-nel sem megy az ember mindennap 300 kmph-val, csak A-bol B-be zenet hallgatva. Csak ugye nagyon nem mindegy, hogy a par tiz kilometert milyen kornyezetben es minosegben tolti az ember.
Operaba is ki kell oltozni es nagyon jo erzes, az ember is sokkal nagyobb tartast vesz magara egy olyan estere.
Az erzest fizeted meg, nem a targyat/esemenyt. -
mhydas99
senior tag
Egyszeru. Ha egesz Europaban a kutya nem venne meg az Exynosos S26-okat, akkor jovo evtol mar csak SD lenne bennuk. Hat igy. A vasarlok tulnyomo tobbsege meg azt sem tudja milyen chip van benne, meg hogy mi az a 8 mag. Csak azt ertik hogy ezer megapixel, 3+1 kamera, EJAJJJ, kicsi es meno szinekben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest