Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Rendes volna a srác az ósanba... azért elmondta, hogy most vitték előtt az utolsó DSK 165-öt kiárusításból 11 ért. :@ M5 ósan. Ti voltatok?

-
footy
addikt
Steg Qm 45.4-ről hajtok egy első szettet. Ha a maradék két csatornára hídba rákötök egy 8ohmos mélyet az úgy jó? Ezt néztem ki DLS OA8 Hidalva feleződik az impedancia ha jól tudom.
-
aneda
senior tag
válasz
lajosx
üzenetére
Esetleg Audio System MX 165 Plus?
Felhívod őket, és ha van rakin még odaérhet a héten hozzád. -
na nem rendeltem semmit majd lesz valahogy szarok bele,,,jo éjt
-
addig filoztam mi legyen hogy a végén semmi se lesz
valamit mondjatok már mit vegyek helyette kb20k ig? erröl az oldalrol? 16cm-es szett kellenne még ma megkell rendeljek valamit pedig 4 kor kelek de addig nem tudok csucsukálni
rendeljek jbl-t? kicx? Audio System MX ?vagy mit??
ti vagyok a prok nekem fingom sincs mit vegyek

-
nem tud akkor valaki tipped adni honnan rendeljem meg??fontos lenne,,

-
Ari18
őstag
Kicx kap-29
Még nincsen meg januárban veszem. -
Ari18
őstag
Akkor félre értettelek, sebaj. Mást nem akarok venni, mert az erősítő már megvan. ( kaptam ingyen). Tehát nem lesz kevés egy Kicx kap-29 + DLD-154-es mellé?
orbano
Azt, hogy nem csak dübörgést akarok hallani a csomagtartóból, hanem magasat és közepet is, de úgy, hogy ne kelljen nagyon visszafogni a mélyládát. Remélem érthető voltam

-
Ari18
őstag
válasz
orbano
üzenetére
Igazad van nem Te mondtad, hogy kevés, azt hittem olvastad Az-X válaszát a kérdésemre.
-
Ari18
őstag
válasz
orbano
üzenetére
Teljesítmény szempontjából értelem szerűen. Ha ennyire kevés hozzá az az erősítő, akkor inkább veszek valami kisebb 16cm-eset, ~ rms 80W-ot azt kész. Kicx kap-29 és DLD 154 mellé lenne. Tehát nem szeretném, hogy a mély elnyomja az egészet, ezért gondoltam erre, mert ez 150W rms.
-
YakQzA
tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a gyári hangszóró kábelezést mikor érdemes cserélni?
Egy 30-40e forintos fejegység és egy ~20k-s hangszóró esetén számít valamit vagy ezen a szinten még nem kell ilyennel foglalkoznom? -
Tomate
veterán
Mi vélemény róla? 2 ajtóra elég?

-
cicmanyek
aktív tag
Na ma bekerültek a mélyközepek is az ajtóba....

-
Peti66
senior tag
válasz
Tomate
üzenetére
Szigetelés+1x[link]

A vidiókat is
A Skodu szig.csak majdnem jó.Az ajtó bordákat is cészerű lefedni,de nem
víszintesen,hanem függőleges csíkokkal .Könnyebb,jobb,szakszerűbb.Az ajtó belső keret vázára,viszont már akár vízszintesen is mehet.Ilyen zimában,pedig melegíteni sem árt.
DE, mindenek előtt frankón le kell takarítani az ajtó egész belsejét.
Az előttem való hsz.-kat meg tudom erősíteni
-
Tomate
veterán
válasz
fulltime4wd
üzenetére
Igényesen néz ki. Esetleg van valami dokumentumod a munkamenetről? Képek, infók, milyen anyagokat használtál stb?

-
Sanyig4
tag
Lassan érkeznek a cuccok a hifi építéséhez.
Az egyetlen új elem egy uDimension szett lesz. Az egész munkát sajátkezüleg csinálom, csak ugye azzal van gond, hogy ekkor ugrana a garancia....Nem szeretném ha bárki más csinálná a beépítést, ezért macerás a helyzet.
Szokott ezekkel a cuccokkal gond lenni? Bevállalhatom szerintetek a garanciavesztést? -
orbano
félisten
válasz
Tomate
üzenetére
minél feljebb rakod, annál jobb. minél jobban kiemeled, annál jobb. minél tágasabbra, szélesebbre csinálod a panelt, annál jobb. a megdöntéssel kell egyedül vigyázni, nem cél, hogy a pofádba vigyorogjon a hangsugárzó, mert akkor nem lesz túl kedvező a frekimenete. nem vagyok benne biztos, de ilyen tizenpár fokokat szokták mindkét tengely mentén dönteni. a többiek majd mondanak erre okosabbat.
-
Ari18
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen erősítőm, (ingyen kaptam) és ezt szeretném az első szett
meghajtására használni. Nem lenne nagy a kicx-nek? tehát nem nyírnám ki vele az első 10 percben? -
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Valaki ért az ajtó szigeteléshez? Így néz ki a skodám első ajtaja.
Vélemény a szigetelés mikéntjéről?Alapvetően kispénzből szeretnék gazdálkodni ezért az olyan dolgokkal mint az ajtó szigetelés vagy ajtópanel kiépítése megpróbálok megbirkózni én. Elektronikát meg majd szakemberre bízom. Kicsit drága lenne a vége ha mindenért szakszervizbe tolnám...

-
Az-X
őstag
Urak... ha valaki igazán jó 13-as szettet keres!!! [link]
-
Joe bácsi
őstag
Vkinek van Zenec 2 din-es navi fejegysége?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meg vagy vele elégedve?

lehet előbb menekülök ki a kocsiból, minthogy a magas hiánnyal foglalkoznék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)