- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemes0309
tag
válasz
rooland #20554 üzenetére
Rooland! Engem lehet, hogy érdekelne a szetted! Írj e-mailben: nemes0309@freemail.hu
...
Zolika Db... Tudom, mindenki ezt mondja h ne a wattokat nézzem.. Az a gond a 165-ös szettel, hogy nekem max 130-as fér be az ajtókba :/ és nem igazán akarom a kárpitot faragni.. Bár nem tudom, majd lesz valahogy..
Tudnál még esetleg pár összeállítást írni nekem? Lesz majd hallható különbség ha pl veszek egy 4 csatis erősítőt meg egy első szettet ? Úgyértem most csak a fejegységem hajtja az autóban lévő hangszórókat... ládát a későbbiekben terveztem venni..
Tudnátok pár tippet, tanácsot adni ajtópanel készítéshez? ( ha mégis arra szánom majd magam, hogy a 130 mm-es furatból 160-ast csinálok)..
Üdv -
orbano
félisten
-
footy
addikt
válasz
rooland #18037 üzenetére
Kozben talaltam megoldast, kell egy masodik aksi meg egy "battery isolator" (ez valami levalaszto lehet). ITT irnak eleg alaposan rola. Az egyik forumon pedig ILYET ajanlgattak. Az ebay-n viszont van belole joval olcsobb is. Azt nem tudom, hogy mukodne-e mondjuk egy robogo aksival, mert akkor egy 10-esbol meguszhato lenne a projekt ami azert nem halalos.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
rooland #17271 üzenetére
Jól felb@szták a Hertz DSK árát.
Oda az ár/érték arány. Ennyiért már szerintem nem érdemes megvenni.Más:
Van egy eladó Alpine 3544-esem, ha valakit érdekel.
Még nem hirdettem meg, gondoltam először itt a fórumon teszem közzé.
Cserebere is érdekelhet elsősorban jó adag bitumenlapra vagy egy másik Radion 10 Plus-ra a mostani mellé, értékegyeztetéssel. -
HUNNIA1920
őstag
válasz
rooland #17264 üzenetére
Az a baj, hogy van itt már annyi féle márka és azon belül annyi termék, hogy az Isten se igazodik már ki. Viszont akkor általad már annyival okosabb lettem, hogy zárt ládát nézzek. Erősítő meg igen, csak a Sub - hoz kell, a komponens szettemet nem lehet erősítőre kötni, lehet nem szívlelné.
Az uDimension - ról már hallottam pár jó szót, a Steg - ről nem hallottam még, a Rockford - ról se tudok sok mindent.
Sajnos a használt piacon mindent elözönlik a gagyi. -
Peti66
senior tag
válasz
rooland #16955 üzenetére
A Neotech-el én sem tapasztaltam.Sőt, még sok félével sem
A DLS Ref..200-nak nincs agyon szűrve a bemeneti része.A minőség jegyében természetesenItt,már okosan kell ám tekergetni/fonogatni
.Keresztezni is csak 90
fokbanha nagyon muszály +védőtávolság min. 15cm
Ha frankó lesz,itt se lesz 1légyfing zaj se
-
Laybee
őstag
válasz
rooland #16917 üzenetére
Okés, Debrecenbe lenni én
Holnap megnézem az AAC-t.
Elöljáróban annyit, hogy ugye a távolságbeállításnál a legmesszebb lévó hangszóró a 0 cm és a közelebbi hangszóróhoz kell beállítani a leghosszabb és a legközelebbi különbségét.
Mivel nekem csak elöl van egy párom. A jobboldali a 0 cm és a balnak adok 40cm-t. Így jól van vagy teljesen rosszul értelmeztem? -
Laybee
őstag
válasz
rooland #16911 üzenetére
Holnap még tesztelem és megírom. Időkéslestélnél lehetséges az, hogy hiába van beállítva a távolságok, egyszerűen nem érzem a teret? Van ennek valami módszere, hogy kell beállítani?
Hol kellene kiírnia? Felül középen írja ki, hogy AAC és igen csak AAC volt rajta. De mondom, holnap kipróbálom rahedlivel, teletoltam egy pendrivot. Lehetséges nem mindegyiket viszi?!, na majd kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest