- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Typhoon47 #17477 üzenetére
Persze elöfordulnak, nem is lett volna vele semmi bajom szerintem, ha nem ez a 3. rendelesem az utobbi idöben (5böl..) amivel megszivom, szoval kicsit mar kezd felmenni a pumpa.. De a telefonos csavo korrekt volt meg nem gyözött elnezest kerni, szoval mostmar nyugalom van es varom a masik fejegyseget.
-
Az-X
őstag
válasz
Typhoon47 #14943 üzenetére
Az a helyzet én mindig mindent megjavíttattam rajta. Picit talán hipochonder vagyok ebben a kérdésben
Mindig a legjobb olajat kapta, pontosan az előírt időben, mindig V-Power üzemanyagot tankoltam bele, igazából nem is nagyon nyomtam neki (mondhatni nagypapásan vezettem) - Na jó Viktorral egyszer gyorsultunk egyet
Aztán mégis tessék, jött a baj
-
Az-X
őstag
válasz
Typhoon47 #14931 üzenetére
Nos a Volvo nagyon jó kocsi. Csakhát lassan zavarba kerülök anyagilag a javítások miatt... no meg augusztus óta gyakorlatilag nincsen. Szeretem... imádom... no de mi lesz még? Az is lehet, hogy a mostani javítások után évekig semmi gondom nem lenne vele. De az is lehet, hogy pár hónap múlva megint jelentkezik valami gond. Nem esik jól így kocsikázni vele
Amúgy az is benne van a pakliban, hogy veszek egy ugyanilyet benzinesben. Az Avensis-ről azt mondják nagyon megbízható, strapabíró... amúgy szóba jöhetne még egy Honda Accord is ha befutna valami jó vétel. Az 2.0-ás motorral tesztszene, de sajna többnyire inkább nagyobbak vannak.
-
k-feri65
senior tag
-
Az-X
őstag
válasz
Typhoon47 #14229 üzenetére
Felejtsük már el, hogy Szakáll lehúz!!! Az én kocsim nála készült, és igen napi 15-ért dolgozott. Viszont a múlt héten volt nálam egy burkoló, 60-70%-ban az én szerszámaimat használta, ki kellett nyaljam a seggét, itt kellet üljek mellette naphosszat... És ugyanennyit kért feketén egy napra. Most akkor hasonlítsuk már össze a kettőt!!! Szakáll profi mód dolgozik, mindent megtesz, hogy elégedett légy a munkájával, és igen olyan árat fog mondani, hogy Ő se haljon éhen. De ez semmiképp nem lehúzás. Ha dolgozik havi 20 napot (sajnos ennyi munkája azért szerintem nincsen) akkor egy hónapban összejön neki 300. Ebből fent kell tartania a műhelyt, ott a CNC, a felső maró nem ingyen van azoknak az óradíja sem, szerszámok stb stb. Csak számoljatok utána!!!
-
-
-
hekkerman
tag
válasz
Typhoon47 #13387 üzenetére
Azért vettem undorító fm transzmittert, mert nincs pénzem új fejegységre, ez meg sima cd-s... Erre nem gondoltál?
20-25 számos zenecdkkel meg nincs kedvem szarakodni, főleg nem menet közben. Ez meg 2-3ezer forintos ideiglenes megoldás. Lenne, ha működne. De veszek egy másik fajtát, ami azt mondják, hogy jó, meg több helyen is láttam.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Typhoon47 #13267 üzenetére
Na ezt most jól be is lehet akkor fejezni szerintem! Qrvára mindegy, milyen az autó... Már persze ha nem zörgő-csattogó x@r dízel v. valami régi "dinnyés merga"...
Jó hangú zene kell, ahhoz kértem segítséget, nem azért írtam h. fikázni kezdjék az autót, főleg mert semmi ok rá.orbano: persze ha lesz rá időm, megcsinálom ezt az MDF-karikát, azt eddig is szerettem volna, a gagyi műanyag kiemelőt semmibe nem nézem.
-
conan77
tag
válasz
Typhoon47 #13224 üzenetére
Nem jó az a link
nem az az
tessék ez az: ez BT de az 5051 ua. -
_seth_
veterán
válasz
Typhoon47 #12947 üzenetére
Ja
Hát ha a mélyláda nekem is elkezd "szólni" és jobban feltekerem mint kellene akkor nálam is még a zsebkendős zacsinak is hangja van, mondjuk ha jobban belegondolok még attól sem hatódik meg az autó pedig erősítetve is van és 30 centis jbl d bírja, 1,5 tonna bírhatja is
-
_seth_
veterán
válasz
Typhoon47 #12945 üzenetére
Nekem az ajtó bírja, jó vastag a lemez is alapból, és a kárpit is fa-karton plüssel bevonva a szélein is ahol rögzül az ajtóra és van benne anyag meg az autóban is, az még bírna többet is ellenben ha meg van hajtva a rendszer akkor az anyós oldalon mindig kilazul a hangszóró takaró rácsa ami utána rezonál... régi verda már
-
csuszi
aktív tag
válasz
Typhoon47 #12891 üzenetére
koszonom
akkor az a slim csak nem jo valasztas
az 13 as
es tudtok valamit ajanlani akkor oda a 9300as melle?
udim element re rakerestem semmit nem dobott ki, lehet elgepelem, vagy egyszeruen most nincs. mas alternativa? nem baj ha hasznalt, nem felek tole, plane nem hangfalnal... -
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Typhoon47 #12367 üzenetére
Nem tom ki mondta ezt, de az SPG-nek köze nincs a Preset1-hez.
Nekem volt, igaz, az elődje, de azóta meglátásom szerint csak a színe változott. Az SPR és SPX szettek hangminősége az, ami hasonló a Presethez. Az Alpine 15k-ért jó vétel volt annak idején (bár hangra a DSK leveri), 25k ért nála jóval jobbak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest