- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát az bizony lehet. De lehet mástól is, esetleg a tápod haldoklik (ennek azért kisebb az esélye). Ennek nézz utána, mert a végén még egyszer csak viszi magával az egész gépet a sírba.
Jó lenne tudni, mi fut még, amikor ezek a hibák kiugranak.
Ha olyan VGA hiba, hogy ez így időnként kijön, az szívás, mert garban sosem fogják tudni reprodukálnni.
Nem stabil tuning is okozhatja.
Egyébként neked akkor nem is indul már el, amíg a tesztgépben nem volt? -
rollins
őstag
Lehet hogy elfelejtettem már hogy van, de még mindíg nem értem hogy mi az hogy driverből közvetlen húzni. Csak annyit tudok, hogy CCC -ben (catalyst control center) is lehet állítani az órajeleket. CCC-t mondjuk én nem használom, mert nem tetszik hogy .net framework kell neki. Régebben csak gondom volt vele, de állítólag most már nincs probléma vele.
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
Hogy milyen gép és VGAigényes lesz a FarCry2 azt nem tudom, csak azt, hogy nem a Crysis graf. motorjával készül.
Az X2-3800+ nem lesz elég a 3870-hez, lehet használni, de nem hozza ki belőle a maximumot még akkor sem, ha alapon lesz a VGA.
Ehhez a VGA-hoz vagy az AMD drágább magasabb kat. procijai kellenek, vagy a jóval olcsóbb E2xxx ek, de akkor alaplapot is kell cserélned. -
katt777
félisten
3870-et nem fogja kihajtani, mint az az előző hsz-okból egyértelmű. A jövőre gondolva viszont jobb a 3870, a hűtésre meg egy Sapphire. Far Cry 2-re felejtsd el a 3850-et, sztem.
3850-et sem biztos, hogy kihajtja (-10-15%), de talán akad majd 3850 tulaj, aki már megkereste a VGA-hoz a procilimitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest