- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
m1sk4r #42461 üzenetére
Lehet húzni, nekem is egy slotos ref.hűtősöm van és megy olyan 800/1100 körül is pl. A baj a hűtéssel van, mivel ez a p*csányi hűtő elég kevéske hozzá a húzott órajeleken. Szóval ha egy slotos referencia hűtéssel veszed és megakarod tépni eléggé az órajeleket, mindenképp vegyél egy faxább hűtőt rá. Egyébként alapórajeleken bőven elég neki a referencia.
-
kriszbon
őstag
válasz
m1sk4r #42461 üzenetére
A ref hűtőset is megszokták tépni az biztos, de nem árt hozzá egy jól szellőző ház(mondjuk a másikhoz sem), mert az a kicsi pöcsköszörű, azzal a vékony bordával szerintem elég nehezen boldogul. Persze erről az tudna többet mondani, akinek olyan volt, mert én csak az alapján írom ezt, amit olvasgattam a hsz.-ból! Azt neked kell eldönteni, hogy adsz e +1 ezrest a jobb hűtésűért, meg a garit is nézd meg hogy hol mennyi!
-
kriszbon
őstag
válasz
m1sk4r #42459 üzenetére
Sajnos nem úgy jönnek, ezt esetleg a bolt tudja megmondani neked, hogy ők melyiket kínálják. Egyébkén még nem is láttam hőcsövest, hogy kínáltak volna nálunk
Mod: Hát elég hangosnak mondták itt régebben 3D-ben, meg jobban is melegszik. A ref. az magas hangon visít, a másik mély hangon üvölt, na az üvéltés azért nem igaz
A Gpu-t 2D-ben visszaveszik, a ramot nem, és akkor csendes, legalábbis a kétslotos. -
katt777
félisten
válasz
m1sk4r #35846 üzenetére
Akkor egy 2.7GHz-cel már nem sokat vesztesz, feltéve, hogy magas összetettséget használsz.
ollie: Hát azért az durva lenne, bár az igaz, hogy nincs olyan AMD, amely úgy kihajtaná, mint egy C2D, bár ez újabb játékokban nem feltétlenül jelentkezik FPS-ekben, inkább csak kimérhető. Régieknél meg mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest