- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #43330 üzenetére
kinek van MSI 3870X2 vga-ja?
a gyári biosa kellene :113-BA0001-103
A 102-es végü megvan, a másikat véletlenül letöröltem.
Előre is köszi -
Dark KillerX
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #43324 üzenetére
úgy lesz.
-
mh197
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #43067 üzenetére
Ha pesten vagy, eljössz, akár rá is tudjuk próbálni, és az eredményeket meg itt közkincsé tudjuk tenni, hogy rámegy-e a 3870 hűtése a 3850-re, hátha másnak is eszébe jut később lecserélni a gagyi egy slotos hűtést normálisra, és akkor már lesz róla infó.
Elvileg a luktávolság a GPU körül sztem nem változott a két típus esetén. Ha érdekel, a többit priviben.
-
mh197
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #43063 üzenetére
Szia!
Sztem a kártyán a lyukak ugyanott lesznek. Az a hűtés, ami a linken van, az az egy slot-os. Nekem sapphire 3870 -em volt ilyen hűtéssel a mostani MSI 3870 OC előtt, és az egy slotosnak brutális a hangja, de nem kicsit!
Ahhoz képest a dual slot gyári hűtő bőven csendben van, márcsak amiatt is, mivel a dual slotosnak full réz a hűtőborda része, míg a gagyibb egy lotos hűtések egy alu öntvénybe préselt réz lemezkén keresztül hűtik a gpu-t. A dual slotos esetén a memóriákra külön borda kell, meg a fet-ekre is, de ami a leglényegesebb, az egy slotos gyári sapphire hűtéssel a 3870-es kártyám 80-90 fokra simán felment 100%-os venti mellet, és sivított mint egy malac, a dual slot-os hűtő meg 60 fokig engedte max, és sokkalta csendesebb volt mint az egy slot-os. Tény, hogy lehet halkabb vga hűtést is találni, de az tuti nem annyi, mint amennyiért én árulom ezt a hűtőt.
Nem véletlen, hogy a boltokban is a dual slotos hűtéssel rendelkező kártyák 5-8 ezerrel többe kerülnek, mint a legatyásított egy slotosak, amik a költségcsökkentésre mennek rá.Szóval a lényeg, hogy maga a hűtő a GPU-t biztosan tökéletesen lehűti a 3850-en, tekintve, hogy a 3870 GPU-ja több őt termel mint a 3850 -é.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #43063 üzenetére
Hát nem kis órajelekre törekszel.
Nem tudom, hogy ebbe a melegbe.....
Az RV 670 nem biztos, hogy szeretni fogja ezt a magas órajelet. Pár játékba nem hiszem, hogy menni fog. ( Grid, Dirt, biztos nem) -
Alister71
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #43061 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #43053 üzenetére
Nem úgy értettem.
,a teljesítménye nem győzött meg,esetleg privátba,nem tudnál néhány benchmark eredményt dobni,ha esetleg ráérsz?Nagyon megköszönném.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #43051 üzenetére
Hát nem tudom,annyira te se győztél meg
Na mindegy egy biztos jövőhéten én eladom a karimat,és addig még döntők.Remélem ha én az MSI-t veszem meg,akkor nem a butított órajelűt kapom meg,hanem ezt[link].
-
Alister71
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #42514 üzenetére
Persze abban is R670-es GPU van, ami azért viszi a 850-et is.
-
Narancs
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #42490 üzenetére
Megnézed mi van rászitázva a memória chipekre. Ha a számsor vége 14, akkor 1.4ns, ha 12, akkor 1.2ns, és így tovább...ha nem tudod kisilabizálni, akkor a számsort ami rata van írd be a gugliba.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #41922 üzenetére
sztem még nemfogják.
örülnek, ha végre lesz rá idő, hogy utolérjék magukat. ha megfigyeled, hardver keményebben jön, mint driver.tehát mikor én vettem a 3870 X2-met (1 éve), a 8.1-es driverrel (amit kaptam hozzá) kitörölhettem a seggem (de sztem vannak még igy páran X2 tulajok!). de a 8.12, vagy egynehány 9.X azmár odavágta, és megmelóztatja az X2-met...
ugyhogy a JÓ driverre újabb hardvereknél sokat kellmég várni sztem... -
sagesz93
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #41882 üzenetére
ja jó, én meg már féltem mi lesz 700-nál
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #41546 üzenetére
ahány teszt és konfig annyi féle eredmény...de ezt már gondolom levettétek..
itt a 3850 volt előnyben a PH!-s tesztnél pedig a 4670...
annyit mondhatunk, hogy teljesítményben és árban is valahol ott van a két kártya...
a többit döntse el a "tűzőrző"! -
Sdi
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #41228 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1 humoros
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest