- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernyo
csendes tag
válasz
leviske #1036 üzenetére
Ok. Igazad van. Megveszem legközelebb a csúcskártyát a magyar premier napján és kész. Azon sokat bukok majd, de legalább csak fél vagy egy év múlva.
Van már 9800GTX topic?
Meg jó lenne egy hd3899 mondjuk 128 komplex és 512 egyszerű steam gpu-val vagy shaderrel vagy mi a nevük.
-
7600GT
senior tag
Szerintem a tesztet senki nem veszi komolyan, hiszen a kép jobb felső sarkában ott figyel az nV logó... Egyébként majdnem hátast dobtam amikor megláttam, hogy a G92-ben 56 textúra szűrő és ugyanennyi címező van. Akkor most hogy is van? Mi a jövő? Nem arról volt szó, hogy a shadereké a jövő és evvel az alacsony alu
ex arányu kariknak nincs értelme? Akkor ki fog szívni? Az nV vagy az AMD?
-
ez_meg_emaz
őstag
Gaboman: Eldönthetem de az ára esni fog. Még akkor is ha karácsonykor vmicskét drágul.
Pedig egyszerü a logika. Mert kapok helyette egy jobb (igaz a konkurens nv
), halkabb(bár ez nem volt nagy gond soha), kisebb fogyasztásu, kisebb méretü, olcsobb vga-t. Ez kinek ne érné meg? Magyarul 2900xt=kp+8800gt
És ha nektek lesz igazatok és végre hosszu idö után az uj ati lenne jobb az uj nv-nél akkor még mindig cserélhetek. Bár sbaa miatt kétlem hogy szürökkel együtt jobb lenne. Ha igen akkor meg minden pénzt megérne.
Bár ahogy leirtam rájöttem hogy az uj cuccok ára is esni szokott. Szal elvileg mind1 lenne hogy cserélek-e vagy nem mert mindenképp esni fog a tulajdonomban lévö kari értéke. De addigis lesz egy erösebb karim. Mondjuk ez elég kockául hangzott mert bár játszok eleget egyenlöre ezis erősnek mondhato még crysis demoban is dx9el.
Szal még mindig nemtom eldönteni.Bár az sbaa miatt erösen nv felé kacsingatok igy is. Kitettem hirdetni meglátjuk ki mit ajánl a karimért aztán elválig. Ha lesz egy elég jo ajánlat akkor tuti nem tartom meg.
-
-
Interceptor
addikt
Szerintem logikátlan amit írtál, van nekünk egy 2900 Pro/XT-nk a GT-t most haggyuk. Jön egy viszonylag új GPU-val rendelkező széria a 2950Pro/XT.Muszály hogy jobbak legyenek ezek egyértelműen az utódok!Ha csak azt nézed hogy az Nvidia G92-esei a GT és az új GTS mindenben jobb a paraméterek alapján a mostani GTS-eknél.A minimálisan kisebb sávszél szerintem mind1,eddig sem használták ki az eredetit,ahogy az Ati sem.
mod:azt is vedd figyelembe, hogy ezek a kártyák kisebb csíkszélességen készülnek magasabb GPU és memória órajelekkel fognak rendelkezni.
-
Foxmulder89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest