- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
DigitXT #28960 üzenetére
A hotfix csak a 03-05-06hoz kell
Nekem ugyanilyen lapom volt csak nem SATA2es,hanem az elözö....Abban a pillanatban amikor a DDR2es RAMokat belekattintod rájössz hogy milyen pocsék a VIA (P800) memóriakezelése...most nem akarok itt részletezni mert nagyon off lenne.A lényeg,abban a lapban kb 10-20 százalékot nem "látsz" a VGA-d teljesítményéből.Egy kis internetezös gépnek amúgy jó az a lap... másra nem...
-
TTomax
félisten
válasz
DigitXT #28958 üzenetére
Következetes helyesen leírtál mindent nincs hozzáfűznivalóm
Ha ajánlhatok valamit ami hotfix nélkül indul és rongyosra terheli a kártyát 1mp alatt egy 400X400as ablakkal 8MSAA-val... akkor az a GPU Caps Viewer ezzel terhelem mindig a VGA-im barmit állítok ha ebből kibír negyed órát akkor az úgy rendben lesz,érdekességképpen most Vmod alatt ezzel terheltem és 71fokig fűtötte fel a kártyát,játékokban jo ha 60at elért.... -
TTomax
félisten
válasz
DigitXT #28947 üzenetére
3Dmark-hoz hotfix kell
Más,valaki tapasztalt olyat hogy Vmoddal 10perc szörös fánk után emelkedik a VCore?Mikor minősíthetem stabillá?
Megmondom mitöl félek,most 850/999-en atom stabil,most 877en terhelem szőrös fánkkal de a Vcore 1,4 röl felment 1,47re..megáll ez?Nem szeretném az a kis füstöt kiszellőztetni belőle ami hajtja játék közben... -
katt777
félisten
válasz
DigitXT #28821 üzenetére
Mindenre itt a válasz a topcicban, nem sokkal ezelőtt (bios csere, HD Audio driver telepítés, stb.). Ciripelés amúgy tuti hiba, vsz a kép is, mert én is 1950XT-ről váltottam, és semmi gond..
sereeff: Nem rossz az, de egy GFX Chilla ugyanolyan, vagy jobb teljesítménnyel teljesen halk.
zozoz1: Az én gépemben most jószerivel sötét van, viszont jó a hűtése.
Sztem nálad is esélyes, hogy Nocti mellett nem kell más (még befúvás sem, ha jó a ház), de majd meglátod.
-
CimbiX
aktív tag
válasz
DigitXT #10471 üzenetére
Hehe, teljesen egyetertek. Es gondoljunk csak bele, sok kis kicsi kinai keznek ad am munkat ez is
Masreszt meg a gyarto addig csinalja, amig a vevö hajlando megvenni, igy aztan mindkettönek egeszsegere, jot tesz a gazdasagnak is, hol itt a gond?
PS: bocs, hogy kicsit offoskodtam^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest