- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Egyre több játék lesz képes kihasználni az SLi-t,a támogatás fejlődik. A fő kérdés szerintem az, hogy érdemes-e ennyi pénzt beleölni most vga-ba? Hiszen pár hónap és jönnek a megfizethető DX10-es vga-k. Akkor annyit fog esni a DX9-es vga-k ára, hogy iszonyat.
(többeközött ezért is akartam/aakork megválni a X1900XT 512-mtől. Nem azért mert nem vagyok elégedett, hanem mert röveidese nagyon sokat fog veszteni az értékéből a DX9-essége miatt) -
Gorombilla
tag
Ezt nekd kell eldöntened. Ugye a GX2 nyers ereje megveri az X1900XTX-et, de sajnos az SLI nem minden játékban működik, úgy viszont jelentősen lassabb mint az X1900XTX. Annyit tudsz csinálni, hogy nézz meg minél több tesztet, gondolj bele milyen játékokkal használnád, és ha nincs köztük olyan, ahol nem működik az SLI, akkor GX2, ha van köztük olyan, akkor meg inkább az 1900XTX. Vagyis, ha egy minden játékban jól teljesítő kártyát akarsz, akkor az ATI (AMD
), ha szeretsz kockáztatni, akkor GX2.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gitáros topic
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest