Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Gabpassy19
üzenetére
Nekem még soha nem volt hasonló gondom, pedig éves szinten 100+ gépet rakok össze..milyen alaplapról van szó egész pontosan?
Egyébként ezt tényleg elszúrtad..nem is tudom, hogy juthat valaki eszébe, hogy elkezdje a sokrétegű nyákot faragni..nem hiába van kialakítva úgy..
Ha mázlid van ill. valahogy el tudod tüntetni a kirívó félkört, lehet garizzák..de egy éles szemű szervizes kb. 0.1ms alatt kiszúrja, hogy vágott.. -
Biga123
addikt
válasz
Gabpassy19
üzenetére
De akkor 3-hétig ment lecsípés nélkül a kari ? akkor most mért kellett levágni belőlle?
Vagy most cseréltél lapot? Nem értem..
Így már ok .. tehát megvetted hazavitted nem fért be levágtad... Na akkor kellettvolna visszavinni a boltba hátha cserélik nem nekiállni faragni...
Azért szerintem ezek a karik is többrétegű nyákra épülnek... Szoval nem is látod mit vágsz el .. De javítsatok ki ha tévedek..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő