- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaska
aktív tag
válasz
balu077 #20440 üzenetére
(#20439) Asbee:
Okés, köszi a választ, belinkelem oda is. Egyébként mit jelent az, hogy "dc-t kapok"?? Nem vágom komolyan :Sőőő ezért nem raktam újra... még (bár ráférne, mert nagyon régi, és 32bites és még Vista is)
De WIn7el is próbáltam, ott még el sem indult a játék, nemhogy kidobáljon...
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Lehet, hogy szar a videokarim... legalábbis, már nem tudok mire gondolni
2 napja kaptam meg (zsír új volt akkor
), felraktam a drivert, ami a cd-n volt. Kaptam hozzá Bf3-at. Letöltöttem, feltelepítettem (eddig ok). A játékban max 1 órát játszottam, mert állandóan kidob... csak nem tudok rájönni miért... felraktam már a legújabb drivert ment vele játék alatt elég sokat, resiztem azóta megint ledob állandóan a multiból is meg a singleről is... felraktam a 11.12-est, de ugyan úgy kidob. Kinek, mi a véleménye? Lehet tényleg valami a karival? Vagy szoftverek régiek?
-
bundaska
aktív tag
Ide felmész Link! Regelsz, felviszed a karidat. Katt ide. Aztán Get it Now!. Innentől egyszerű volt szerintem. Küldenek egy mailt, a kóddal, amit majd be kell írni. Letöltöd az Origint, utána ott nyitsz egy új fiókot, ha az kész, belépsz, az már magyar nyelvű. A játékoknál kiválasztod a Bf3-at és letöltöd a gépedre. Ekkor fogja kérni a promóciós kódot. Ezt megadod, megadod az utat, hova mentse (Beállításokban megadhatod az Originsben). Ennyit tettem. (A mail címemmel volt valami gebasz, ezért másikkal regeltem az Origins-re, ennyi hátrány volt nálam, de a gém lejött, feltelepítette, még nem játszottam vele viszont).
Beri és Runo köszönöm a válaszotokat nektek is! -
bundaska
aktív tag
válasz
westcoastog #20401 üzenetére
Köszönöm a választ neked is és (#20402) Lord Vader kollégának is a linket! Így fogok tenni. Amúgy nekem is beszokott zöldülni az egész monitor, amikor váltok a youtubeon kis és nagy kép váltás között, de ezt régen is csinálta a régebbi videokari (mindig rosszabb minőségű videoknál, de beletekerek és jó minden, Full HD videoknál semmi ilyen nem jön elő).
(#20403) erikviking:
Neked adtak hozzá játékot? Mert nekem a Bf3 volt benne, letölthető ingyen az Originről. -
bundaska
aktív tag
Üdv!
Én is beléptem a táborba egy Sapphire 6870 karival, tegnap érkezett meg. Azt a drivert raktam fel ami a lemezen van (11.10 a száma, kicsit régi tudom). Az lenne a kérdésem ki melyiket használja? Melyiket rakjam fel helyette? Olvastam, voltak problémák driverekkel, ezért nem merem felrakni a legújabbat :S
-
bundaska
aktív tag
válasz
Andris837 #20270 üzenetére
Akkor te nagyon peches voltál. Én monitorral jártam így, a 3. lett jó ránézésre és tesztelgetés után is, majd 2 hónappal később meg megláttam rajta azt az 1 fránya pixelhibát... azóta így használom, hiába vinném vissza, nem tudnának vele szerintem mit kezdeni (bár nem biztos). Az lenne a kérdésem viszont, hogy milyen programokat használtál a videokártya tesztelésére? Mire kell figyelni? Azért kérdezem, mert én is rendeltem egy Sapphire 6870-et és nem szeretném én sem, ha sok idő után venném észre a hibát.
-
bundaska
aktív tag
válasz
Dani_kp #20210 üzenetére
Igen, én is ezért várok, mert hátha még lejjebb megy a 7800-as széria miatt az ára. De az még kicsit odább van, mire megérkezek (kb. 2 hét). A házhoz szállítást meg ha kiszámolom feltéve ha valami van vele, 1115x3=3345Ft, akkor csak jobban megéri, ha újat veszek a lakhelyhez közel.
Más kérdés a márkákról:
VTX3D, XFX, Club 3D? Ezekről mi a tapasztalat? Az egyik kolléga írta itt fórumon, a VTX-el megvan elégedve. Nekem eddig csak Sapphire volt, meg 1 Asus. -
bundaska
aktív tag
válasz
Dani_kp #20191 üzenetére
Igazad van! De amiket olvasok, nem tudom mibe kerülne a gariztatás, mire elküldöm meg visszajön, meg mennyi idő... ha veszek egy újat, te is tudod, 3 nap cseregar. De nézelődök, amik vannak, 5 ezret nekem nem ér meg (+a házhoz szállítás), hogy olcsóbban vegyem, ki tudja milyen, kipróbálni sem tudom, mert messze lenne, meg a többi... Várakozóban vagyok, ahogy írtad, kivárok.
-
bundaska
aktív tag
-
bundaska
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a kimerítő válaszokat!!!
Megpróbálok ennek tudatában dönteni, persze az anyagiak, és a teljesítmény előnyére vagy éppen rovásáraAzért is írom ezt, mert a 6850 35k környékén míg a 6870 pedig 44-46 k körül kapható. Meglátjuk, hátha megy lejjebb az ár még kicsit.
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Ennek link a hozzászólásnak a második feléhez legyen szíves valaki reagálni valamit
Ha nem hajtja ki elgondolkodok a 6850-en. Igaz, 5770-t vált le, később pedig vennék erősebb procit, így kérdéses, tényleg érdemes-e megvenni a 6870-et. (Full HD-ban szoktam játszani, így lehet kevés lenne a 6850 :S )
Köszi a választ előre is.
-
bundaska
aktív tag
válasz
westcoastog #20150 üzenetére
Anno amikor megvettem, bekapcsoltam, ment is probléma mentesen ha jól emlékszem, bár prime-ot nem futtattam órákon keresztül. Fesz emelés nélkül tudom, hogy megy 3,2-n is, de a 4. maggal bekapcsolva nem próbáltam.
Na de tényleg. A 6870nek elég a 720BE?
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Hasonló kérdésem lenne mint westcoastog kollégának. Nekem az 720BE alapon megy 2,8GHz-en. Ez a procc elég a 6870-hez, vagy nagyon gyengus? Esetleg meg kellene húzni, meg bekapcsolni a 4. magot is?
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
5770 Vapor-x karim van. Gondolkodok, mire váltsam le... egy 6850re vagy 6870re? A konfigom az adatlapomon! Ki mit ajánl??
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest