- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
Blaise #24100 üzenetére
Blaise!
Kísértetiesen hasonlít a tied az én egykori problémámra!
Itt kezdődött. Aztán egyszerre 3-4 topicban törtük a fejünket, nem találtunk semmilyen megoldást, komment kommentet követett, majd egyszer csak: ez történt
Próbáld ki. Hagyd bekapcsolva órákon keresztül, hadd pörögjön szépen, semmi baja nem lesz és hátha neked is feléled.
Remélem segítettem -
_DiEGO_
őstag
válasz
Blaise #24113 üzenetére
VGA tápcsati rávan dugval és ha netán rá , akkor nem egy leterhelt szálra tetted ? tedd át másik ágra . Elég erős a tápod konfighoz ? Ad az ki képet csak mintha nem kapna elég delejt a VGA és beáll ... legalább megkellene próbálni pár variánst ,sztem kaptál elég sok jó ötletet . Szerintem sem egyből vissza a boltba kéne futni , hanem megnézni mit nem csináltam jól ! És ha minden lehetőség ellenére ez van , akkor kell csak visszavinni. Ott beteszik egy gépbe és megy , szerinted ? Nem kicsit égés egy férfinak ... mert ha egy csaj visszaviszi mindenestül , érthető
Mint látom nem épp mai gyerek vagy , nem vagy kezdő -
patex1983
őstag
válasz
Blaise #24113 üzenetére
Ez biztos, hogy nem szoftveres és nem is bios beállítás gond... Nézd meg, hogy rendesen bele van-e illesztve a pci-e foglalatba és hogy a tápcsatik illeszkednek-e normálisan, nincs-e megtörve a vezetékük.
Nálam akkor produkált hasonlót vga, amikor valahogy nem lett teljesen belenyomva a pci-e portba és hol érintkezett, hol meg nem. -
törölt tag
válasz
Blaise #24113 üzenetére
Ilyet produkálhat a memó miatt is ! ha nem megfelelő órajelen megy és kevés neki a fesz , vagy épp nem jó időzítéssel ... én NEM futnék a szervizbe vele , előbb mindent átnézni ... nehogy beégesd magad egy apróság "" miatt .... Memória beállításokat nézd át ! nézd meg BIOS mikori !? és mutass is képet . Tudsz , mert van IGP
végszükségletben ... de sztem megoldható probléma van nálad
-
törölt tag
-
-
miresz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- SzoftverPremium.hu
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest