- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
raubisoda
senior tag
válasz
#00983040 #27931 üzenetére
A fiam játszik a legtöbbet.Köv hónapban 250-es vagy lehet csak 120-as kingston ssd befigyel.Hát a tápod kidobom az asszony gépébe ide egy komolyabb lesz amit "Corsair HX750" az egyik ismerősöm ad nekem finom forintért.
A kábeleket majd megoldom.Tudod mit szenvedtem mire ezt összehoztam?Majd meg haltam.
keveske a hely
-
Teodor52
senior tag
válasz
#00983040 #26840 üzenetére
Ezen már túl vagyok!
Potméter szabályozott venti van elől 2500-as fordulattal,hátul szintén egy venti 2200-as rpm-el mi fúja ki a levegőt,aztán a ház tetején is van egy illetve az oldallapján!
Maga a ház pedig nem teljesen zárt hanem apró furatok vannak amik előtt van egy durva porszűrő!
-
Blaise
veterán
válasz
#00983040 #24112 üzenetére
Ezeket most passzolom, dolgozom, nem vagyok otthon a gépnél.
A legfrissebb 12.6 Catalyst ment fel netről, de ma délután visszaviszem a kártyát a boltba, majd kiderül mi a pontos hiba, de én nem a driverre gyanakodnék, amikor elindul a gép, már akkor jelentkezik a probléma, akkor meg még be se töltődik se az op.rendszer se a driver.
-
Asbee
veterán
válasz
#00983040 #23838 üzenetére
Tehát akkor az bátnja a lelkedet, hogy meg mertem említeni hogy olyan kártyával ahol szűrőket, magas grafot lehet használni már kell a több mint 1 gb ram és az ugye nálam nvdia. Majd te ezért elkezdtél kötekedni ... Én kérek elnézést...
(#23839) Apone33: Igen hát amd topikba ilyet megemlíteni.
Legközelebb jobban figyelek.
(#23841) _DiEGO_: Látom te is kezded. Én semmit nem erősködtem csupán példának írtam, hogy nálam váltásnál igenis kellett a több mint 1 GB ram. Utána szóba se jött senkit nem is zavart, míg valaki el nem kezdett kötözködni...
-
Asbee
veterán
válasz
#00983040 #23833 üzenetére
Képzeld egy ctg 500 viszi. De ha már ennyire érdekel a téma [link] itt láthatod tuning nélkül is mit tud... 6850 nincs is itt azt ronggyá veri. Amúgy meg akadj már le a témáról. Neked nem rohadtul mindegy hogy mit használok? Csak a memória kérdésre írtam példának. Ja mielőtt szóba hozod ebben a nagy melegben nem megy 75 fok fölé... Bár az aláírásaid után nem csodálkozok semmin...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest