- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Tuningnál ennek a programnak a fejlődését kövesd végig, szerintem megéri. Jelenleg még picit félkész, nem igazán támogatja teljesen az ASP0907-es VRM-et - de ígéretesnek tűnik (alapfeszen én már ezzel tuningolom egy ideje a DC-m): ASUS GPU Tweak.
-
sittes79
addikt
VTX3D +1 mert nekem meg az van
te döntesz...
"Életem első ati radeon kártyája ami 1 napja dübörög a gépemben vtx3d 6870....biztos van különbség nevesebb gyártók kártyáival szemben, de eddig nagyon meg vagyok vele elégedve...számomra halk és gyors...én egy gts 450-ről váltottam...nagyon durva sebesség ugrást produkált...nem hittem el...bfbc2-ben full hd és maxon minden 45-50 fps, gts 450-el volt olyan 15 ha jó kedve volt akkor 20.
én 35-ért vettem szerintem ár/értékben nagyon jó választás hiába nem egy asus..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GTA V
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce GTX 660 videókártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3070 Ti XC3 ULTRA GAMING eladó !
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest