- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
himi-humi
csendes tag
válasz
raubisoda #27939 üzenetére
Sziasztok!
Nos a helyzet bonyolódott: a hűtést megoldottam alaplapról szabályozva. De játékot elindítva becsíkozott a kép (gondolom nem tettszett neki az új BIOS). Csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni ahonnét csak úgy tudok továbblépni ha lesikálom a VGA drivert és a windows7 által telepítettel futtatom aminél ugye max felbontás 1400xvalami és nem megy vele semmi 3d alkalmazás. Régi BIOS-t visszaraktam a kártyára és detto ez a helyzet? megöltem ? vkinek vmi ötlet? sem régi sem legújabb illesztővel nemmegy
-
himi-humi
csendes tag
válasz
Hali!
Sikerült megflashelni a kártyát windows alatt, de semmi eredmény: Mind1 milyen BIOS van rajta ugyanúgy 100%on hajtja.Azt a megoldást ötlöttem ki hogy rákötöm a vga pwm-jét a cpu ra párhuzamosan és azzal hűtök. Kérdésem az lenne hogy a vga ventik is 12 voltosak? nem csak 5? Sehol nem találok rá választ pedig gugliztam 1 keveset
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
raubisoda #27964 üzenetére
Köszönöm kérdésed!
De játékkal még azóta sem teszteltem! De szerintem rosszab biztos nem lett!
Mert ahogy észrevettem csak a majomkerék forog gyorsabban alacsonyabb hőnél, mint a gyári beállítás!
Úgyhogy rosszabbat biztos nem csinálhattál!
De ha meglesznek a játék tesztek, rakom fel!
Köszi! -
halhatatlan
aktív tag
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
raubisoda #27942 üzenetére
Találkoztál már olyannal hogy, ami a techpower-en van fent a Ref HD6870-hez, az eggyik sem jó hozzá?
Mert én most igen! Volt amelyikkel rásem kapcsolt a monitor win alatt! Ameikkel rákapcsolt azmeg csak DVI-Dsub-on! azon is csak az eggyik, se HDMI sehol nem kapcsolt be win alatt! Hameg bekapcsolt DVI-DSUB-on, és felraktam a 14.9-es CCC-t akkor következő ujraindításnál (kékhalál).
Így maradt az eredeti ami rajta volt! Végig probáltam mindet, van ott vagy 6db ami a Ref kártyákra van.
Vagy olyan egyedi bios kell neki, hogy csak ez az eggy 2010 jó hozzá, vagy szar a kártya nemtom! -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Win-alatt sehogy nem fogja engedni! Majd figyeld meg a végére! Hogy mért azt énsem tudom!
Én is így jártam vele, pedig én újabbat tudtam volna rátenni, mert enyémen még a legelsők között jött ki, és régi biosa volt.Mégse engedte! Még a bios ID-ket is modosítottam! De ezt nem ajánlom annak aki nem vágja!
Dos alatt lehet egyedül, Atiflash-el ráerőszakolni! Vagy CD-DVD ről, vagy Pendrive-ről. -
törölt tag
válasz
raubisoda #27930 üzenetére
Látom jó poros már
meg a lábak alatt szivacs ... csak nem a rezonáció miatt .?. másik házad sztem jobb volt . Ez meg black ...
Nem valami profin oldottad meg és a kábelezést sem ...Látom a ramokról levetted azt a szörnyű hűtőt
feleslegesen hangoskodott az ott neked
Egy SSD-t megérdemelne a géped - tápod jó
-
törölt tag
válasz
raubisoda #27928 üzenetére
Igazából ezzel a házzal semmi gond nem lehetett
mondjuk HD6870 alapjából jó étvágyú volt ! Néztem képen , hogy VGA full fordulaton ment
hááát nem irigyellek , mekkora hangzavar lehetett ott
Nekem még 50% közelébe se igen ment
Igaz manualisan belőttem az RPM -et 35% -ra , gyárilag ez 20% - itt még hangtalan , ám tolja annyira a levegőt , hogy rendesen elárassza a környezetét és még silent módban ... magyarán alapból " túlhűtött " . Nem váratom meg a melegedő funkciót.
De tuti lehetett a VGA-nak vmi nyűgje , hogy már szét volt szedve és ha igaz , ahogy írtad nem volt paszta rajta . Valahonnan kaphatott JÓtanácsot talán ...
Akkor a jelenlegiről egy kép nem lehet akadály ugye ?
-
halhatatlan
aktív tag
-
halhatatlan
aktív tag
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
raubisoda #27906 üzenetére
így is találkozok olyan problémákkal, hogy nyomatom a játékot, azt gondol eggyet, leteszi az asztalra, mintha windows gombot nyomnák, csak épp nem teszi vissza a játékot! azt olyankor már csak feladatkezelővel tudom bezárni.
ezt szinte minden játéknál elkövette eddig!( legalább egyszer kétszer)
dehogy miért? vagy tényleg igaz hogy Intel cpu-hoz nem 100%-os az AMD vga? -
Jakuskacsa
senior tag
válasz
raubisoda #27881 üzenetére
Sziasztok! Én lennék az akiről szó van, a hd6870 -es probléma. Tudom, hogy messziről jött ember azt mond amit akar, de én nem is értek hozzá, én csak vettem egy kártyát, amit elszerettem volna cserélni egy nvidia-ra. Ráadásul egy kollégámé volt, ő állítása szerint soha nem volt buherálva. Most én vagyok itt a legnagyobb sz*rba, mert Robi felé ég a pofám mert tudtom nélkül adtam neki egy kukás kártyát, kifizettem a postaköltséget, és még a kollégám is hátra van, akit eddig nem ismertem erről az oldaláról. Rendes gyereknek ismertem meg, pc-ben is otthon van, és erre ezt kapom cserébe... nem mentegetőzni akarok, sajnos tanulnom kell még egy két dolgot, és fejlődnöm a pc világában, (gyerekem lett, és elég rendesen lemaradtam a pc fejlődésében). Két hete vettem, igazából csak filmezésre, és egy két játékra használtam. Drága tanuló pénz lesz ez, kb ennyi pénzem volt gépfejlesztésre... hát na mind1 világ életemben szerencsétlen ember voltam... már hozzászoktam...
-
jambiyya
őstag
válasz
raubisoda #27865 üzenetére
Hát nem! Enyém sok szőrösfánktól sem melegszik fel nagyon, csak hangosabb lesz picit. Ha divat manapság még stock hűtőt cserélni, akkor az talán segíthet (az ezt megelőző kártyáimat gyárival vettem, és cseréltem accelero-ra, ehhez hál'istennek nem kell hozzányúlni). Illetve amit írtak is a többiek: a házbók ki kell tessékelni a meleget.
szerk: visszaolvastam jobban: szóval igen, eladóval "konzultálj"
-
fer
őstag
válasz
raubisoda #27857 üzenetére
Más böngészők is használják a gpu-t gyorsításként, mivel engem zavart, hogy időnként felpörög a vga hűtő, meg akadozott is a böngészés, ezért kikapcsoltam a hardveres gyorsítást a böngészőben! Ettől eltekintve az a hőfok nagyon magas, mindenképpen kell a paszta!
Bár nem értem miért cserélted a GTX560ti-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest