- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #24468 üzenetére
1280X felbontásra gondolosz vagy milyen defaut beállításokkal?
-
Whysperer
addikt
válasz
csucsbicep #24459 üzenetére
csucsbicep FurMark full HD 15 perces test nem nyomja meg a vga-t? vagyis ott nem derülhet ki,hogy bírja-e ?
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #24461 üzenetére
Ja most raktam fel pont és ez 1300-ig engedi.
-
Repsol600
addikt
válasz
csucsbicep #24459 üzenetére
Ok, majd este nekiállok tesztelgetni. BF 3-al játszottam vele nem volt gond. 1000mhz-n.
Viszont belepiszkáltam a biosba hogy 1000 fölé is lehessen húzni de mikor rátöltöm Win 7 logó után újraindul a gép. Csak az eredeti biossal indul el ha valamit módosítok nem akar. Próbáljak rá másik biost rakni pl Sapphire? -
Whysperer
addikt
válasz
csucsbicep #24417 üzenetére
Nem adom. El majd neki adom apámnak most akkor januárig elég lesz ez is! Értem akkor marad az egy VGA-s rendszer! Akkro mehet az olcsóbb alaplap is 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
csucsbicep #24326 üzenetére
Lesz csak várom az új FX-eket Októberbe addig nem akartam cserélni! De amúgy ez a 6850-em megvan 1.5 éve és annyira megvagyok vele elégedve amennyire csak lehet!
Köszi köszi
-
belinho
senior tag
válasz
csucsbicep #24199 üzenetére
Szinte mindenhol 99%-os a gpu kihasználtság, szóval a kártya a kevés nem a proci!
Hiába raknék alá i7 3770k-t akkor se lenne jobb a helyzet. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
csucsbicep #24196 üzenetére
Jah, de valójában 3.7 az.
(#24198) belinho: ha már a vga-t izzasztja akkor nem az a meghatározó? Alapon járatod a procit?
-
Vigyori74
csendes tag
válasz
csucsbicep #24169 üzenetére
Engem a 12.6 megviccelt így visszaraktam a 12.4-et és azóta minden ok.
-
Kephamos
addikt
válasz
csucsbicep #24160 üzenetére
Ötletem sincs merre induljak. A kártyán van valami kapcsoló, megnézem, hogy mit művel.
mod.: legfrisebb driver van fent. -
gainwardgs
veterán
válasz
csucsbicep #24096 üzenetére
Épp ezaz h nem kékhalál hanem csak kék képernyő, pl. mediaplayer fut tovább zene is szól stb.
Majd azt is kiprobáljuk
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #24096 üzenetére
Na mostmár ultra nyugodt vagyok
-
Karajev7
tag
válasz
csucsbicep #24066 üzenetére
Hát igen, ezt a kérdést nem gondoltam át.
-
Tomi13
senior tag
válasz
csucsbicep #24062 üzenetére
Köszi az infókat, nem próbáltam még húzni gyárilag ennyin fut, az egyetlen tuning ami végrehajtottam vele, hogy "unlock"-oltam a 4. magot. Nem tudom mit szólna hozzá ha még pluszba megpróbálnám húzni is.
-
SASA70
csendes tag
válasz
csucsbicep #24042 üzenetére
Szóval nehéz ügy
sajnos a garancia már lejárt.
Azért megpróbálok majd barkácsolni rá valami ventilátort.
Arra gondoltam körbe nézek és talán találok valami "megsütőt" twin frozr - os kártyát és azt teszem rá.
Bár erre kicsi az esélyem.Köszönöm.
-
robyg
senior tag
válasz
csucsbicep #23997 üzenetére
Értem.
Köszi a válaszokat. -
válasz
csucsbicep #23929 üzenetére
No igen azonos procival már kijön a 10.% eltérés!
néztem én is újra
1680 -ba
1680@950/1200 -on
és 1920x1080@950/1175 -ön
Úgyhogy asszem maradok ennél az anti tuningos 5850 Xtreme karinál alap órajelet viszi 1,070.v -al 2D -be meg elvan 0,835.v al! De ahogy látom a te 6850 -ed elég jó példány mert ált. 970-980 nál szok a végük lenni amúgy mennyi feszt adtál neki 900 nál és 1025 -nél?
-
válasz
csucsbicep #23881 üzenetére
Hát ha nincs más vállalkozó egyén akkor az is jó lesz!
Esetleg megnézhetnéd még 900/1200.ra húzva is
még annyi a képarányt akkor tedd 16:10 -re mert elég érdekes ez a game nálam engedi 1920x1080 -nál is a 16:10.es képarányt meg 1680x1050 -nél a 16:9.et mondjuk azt nem néztem hogy változik-e úgy a végeredmény
-
kankalin
csendes tag
válasz
csucsbicep #23874 üzenetére
Értem, köszi szépen.
-
lizRRR
őstag
válasz
csucsbicep #23852 üzenetére
Acced is Denied.
-
juhasz406
tag
válasz
csucsbicep #23822 üzenetére
Köszi a válaszokat.!
-
Apone33
őstag
válasz
csucsbicep #23817 üzenetére
Igaz, nálam 6870cfx alatt 2gb írt kártyánként, meg a 480 sli alatt is.
-
tibizje
tag
válasz
csucsbicep #23789 üzenetére
Tehát akkor nem ezzel van a gond?
Újra kéne pasztázni?
Mondjuk majd valamelyik nap Win7 reinstall lesz, hátha változik majd valami. -
tibizje
tag
válasz
csucsbicep #23775 üzenetére
Csak nem poros még annyira, hiszen valamivel több mint 2 hónapos, és a kezdetektől ezt csinálja
-
Mustármag
őstag
válasz
csucsbicep #23757 üzenetére
Értem, Köszönöm a választ.
-
keke69
őstag
válasz
csucsbicep #23749 üzenetére
Levettem róla mert nagyon hangosak voltak nagyobb fordulaton és raktam helyette kama flex folyadék csapágyasokat ami 100% fordulat mellett is hallgatnak mint a sír!
Ha kell a kék ventik eladóak! -
CJ3
senior tag
válasz
csucsbicep #23747 üzenetére
Manual-is venti szabályzást használok most a nagy meleg miatt meg a GTA 4-re való tekintettel 70% ra állítottam amúgy csak 60 ra szoktam játék alatt.
A procim is húzva van 3200 ra 4 magos Q9400.A GPU kihasználtság itt 99% volt itt volt a legnagyobb hőfok
és így volt 66 Fok..
Semmi limit nincs meg ilyenek ennyire jó a hűtésem
Másnak alapon megy ennyiket a kártya
GTA 4 Real mód van ráadásul, kicsit izzasztja a kártyákat amúgy is.
80% a legkisebb kihasználtsága -
tgulyas
senior tag
válasz
csucsbicep #23730 üzenetére
bocs de azért írok ide mert lehet hogy a vga gond van. most le futtattam egy fur markot max vanti nél is fel megy 73 fok ra és szaggat .
-
válasz
csucsbicep #23726 üzenetére
Kösz az infót!
legközelebbre jó lesz (ha újra 68xx re adom a fejem (tegnap eladtam a 6870 et és jött helyette egy 5850 Xtreme)
-
Mustármag
őstag
válasz
csucsbicep #23720 üzenetére
Értem
-
Apone33
őstag
válasz
csucsbicep #23699 üzenetére
Az nem lehet hogy az energiatakarékosság miatt megy 8x-on? Nálam is így írta ki.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Akkor az csak 8x-osan megy valamiért.
-
válasz
hmm.. ahogy látom ez más
most már csak azt kellene kiderítenem hogy maga a 2.kártya egyforma fizikálisan és csak a BIOS verziók másak?
esetleg megvan a kártyád doboza azon rajta van a gyári típus szám ami így néz ki!
SKU# 11127-06-20R (ez pl egy 3650.es száma) de magán a kártyán is rajta van a hátoldalán ez a szám!
-
válasz
csucsbicep #23697 üzenetére
igen látszik hogy működik a fesz állítás! (de akkor nem értem amit én néztem miért nem ment
akkor mégis csak a Z68 as lapra gyanakszom!)
tiedén is Elpida ramok vannak? valamint ezen a képen látszik a VGA bios verzió száma és utána a Modell név is az is egyforma a tiedével?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #23696 üzenetére
-
válasz
csucsbicep #23694 üzenetére
Érdekes............
és valóban lejjebb is megy? tehát hűvösebb a kártya így 1.v alá feszelve mint a gyári 1,15.v al? az igazi persze egy hardveres mérés lenne hogy valójában annyit kap a GPU (ha lenne egy multimétered meg lehetne mérni)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #23693 üzenetére
Itt a kép: [link]
-
válasz
csucsbicep #23690 üzenetére
No sikerül a teszt
Mert nagyon kíváncsivá tettél hogy nálad meg megy ugyan olyan kártyával az alul fesz!
-
dobost
senior tag
válasz
csucsbicep #23688 üzenetére
Nézegetem, de nem merem bevállalni... max olyanoktól, akik garanciát vállalnak, új kártyára, viszont úgy nem sokkal olcsóbb, mint a boltban. 6870 már elég ritka, a 7850et nyomatják 55 körül. (mondjuk 40 vs 55ért már meggondolandó a 7850...
)
A probléma ott van, hogy miskolci vagyok és nem tudok elmenni, kipróbálni a kártyát, postán meg rizikós számomra... -
válasz
csucsbicep #23686 üzenetére
Hát én egy ilyet néztem
Ami ugye elvileg ugyan azon a nyákon van mint a 5850.Xtreme (amin megy minden módosítás)
és sajnos nem engedte alul feszelni magát de az a érdekes hogy sem Gpu-Z sem Aida64 nem azonosította be hogy ChiL-8214 es szabályzója van pedig az volt a kártyán! arra tippeltem hogy az Asrock Z68.as lap miatt nem tudná rendesen lekezelni???
pedig az 5850 Xtreme rendesen megy H77.es ASRock lapba
-
dobost
senior tag
válasz
csucsbicep #23683 üzenetére
Hát az tény, hogy 40ért best buy jelenleg. Kis kompromisszummal a BF3 is megy majd full HD-ban.
7850es kártyákkal szemeztem még, viszont horribilis ára van és sztem 60 alá nem fog menni egy jó ideig...
Annyit meg őszintén sajnálok, mert nem vagyok nagy játékos, csak a BF3at tolom rendszeresen. -
válasz
csucsbicep #23683 üzenetére
Sajnos úgy néz ki hogy 68XX kártyákat egyiket sem lehet alul feszelni sem BIOS módosítással sem pedig szoftveresen!
Nekem is is pont ez a gondom a Sapphire 6870 -esemmel!
az én 6870.esem
és mutatok még egy szintén Sapphire HD6850 -et!
szóval szoftveresen ugyan lejjebb veszi a feszt de ahogy terhelés kap vissza áll a BIOS -ba lévő értékre
Ha pedig BIOS ba írunk át (bármit) a szokásos kék halál fogad win betöltés előtt tehát itt sem lehet
Pont ez miatt fogok vissza térni egy Sapphire 5850 Xtreme -re azon megy minden féle-fajta módosítás!
-
dobost
senior tag
válasz
csucsbicep #23677 üzenetére
Lehet várok még egy kicsit, hátha egy jobb hűtésű kártya elérhető lesz jövő héten 45 körül...
Nekem nem tűnik túl jónak a PC hűtése... -
Teodor52
senior tag
válasz
csucsbicep #23599 üzenetére
De visszavesz az órajelekből nézd:
-
Apone33
őstag
válasz
csucsbicep #23596 üzenetére
de ez a tök fölös aggódni kategória. Ez tetszik, ilyet se hallottam még.
-
Teodor52
senior tag
válasz
csucsbicep #23596 üzenetére
Mi ez a vddc?
Azért kérdezem mert egyrészt, ha már kettő emberkénél más adatok vannak ugyan arról a kártyáról méghozzá pozitív irányban, akkor ez bizony egy bogár a fülembe!
Másrészt a kisebb feszültség miatt pl F_Zolee 23586-os hsz-e szerint kb 200-al kevesebbet fordul percenként a ventilátora és vagy 5 fokkal hűvösebb is a kártyája.
-
Teodor52
senior tag
válasz
csucsbicep #23594 üzenetére
A vddc-ét tudtam csak ezt a 3D-ét nem.
Csak google lapok vannak megnyitva és a utorrent.
Miért van a 0,05V-al nagyobb feszültség nálam,és ezt hol tudom állítani?vagy hagyjam úgy ahogy van mert amióta átvettem a futártól nem nyúlkáltam sem az órajelekhez sem a feszültségekhez?
-
Teodor52
senior tag
válasz
csucsbicep #23592 üzenetére
Nos ezt a 2-röl 3D-re való átállást nem tudom hol kell állítani,illetve hol tudom megtekinteni?
-
Lmh
őstag
válasz
csucsbicep #23557 üzenetére
-
Lmh
őstag
válasz
csucsbicep #23554 üzenetére
Érdekes, nekem előző kártyám is ilyen meleg volt. 58-61 fok között táncol most is. pedig csak netezem. 1200rpm. Sosem láttam még 50fok alatt szerintem. Az előző két ventis Gigát sem
BTW megjegyezném, hogy a Giga 6850 sokkal halkabb volt
-
lacika8006
tag
válasz
csucsbicep #23541 üzenetére
OK. köszönöm szépen!
-
lacika8006
tag
válasz
csucsbicep #23538 üzenetére
bocsi késő van, átfogalmaznád mert nem értem..
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #23508 üzenetére
Ha bármilyen negatív hatással lenne az akkora hőmérséklet, nem is érné el a kártya soha.
-
Turbolada II
őstag
válasz
csucsbicep #23504 üzenetére
El kell adni másfél év után és a garancia is megoldva.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
csucsbicep #23476 üzenetére
Nem erre gondoltam,hanem, hogy elég komoly alapzaj is lehetett.
nem tudom, milyen messziről mértek,irányából,stb..Mindegy,ha aztmondjátok, idle-ben hangtalan.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
csucsbicep #23473 üzenetére
Milyen körülmények között mérhették? 34dba az már egyáltalán nem halk. Ugyanakkor alig van difi közöttük.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
csucsbicep #23473 üzenetére
Igen ez az.
-
troland26
őstag
válasz
csucsbicep #23458 üzenetére
nincs rajta az oldala se télen se nyáron a vga meg ilyen [link] , de az zavar igazán , hogy miért megy fel pl 45C-ról 55C-ra , ha pl megnézek 1 youtube videót...
-
diegho
nagyúr
válasz
csucsbicep #23273 üzenetére
Én is pont 500-as CTG-t néztem ki, olcsó, halk, viszont azt írja a nagyker, hogy nem megy kvázi szinuszos ups-el, de egyelőre még várok, van egy tartalék 400-as Seasonic-em, de lusta vagyok átszerelni (elvileg ugyanaz a kettő szóval nem sok értelme lenne) és megnézni azzal milyen.
-
diegho
nagyúr
válasz
csucsbicep #23238 üzenetére
Játék alatt csak kicsit hangosodik, pont hallhatóvá vállik, furmark+stress teszt közben viszont már eléggé felpörög, egyelőre hagyom így, de legalább azt tudom, hogy nem a VGA a hangos.
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #23270 üzenetére
valami titan nano mittududomen mit kentem ra..az nagyon gagyi?ezelott spire volt...de az gagyi volt
-
válasz
csucsbicep #23228 üzenetére
Eddig hangban nagyon jó. Bár én alapból átlőttem, mert nekem IDLE 30% fölött pörgette a ventiket, most 20% körül hajtja, terhelés esetén meg (pl.: BF3) annyira nem zavar.
-
diegho
nagyúr
válasz
csucsbicep #23228 üzenetére
Én pont most tesztelgettem a gépet, mert játék alatt néha hangos és a VGA-ra gyanakodtam (XFX dual ventis, amiről mindenki állította, hogy hangos, eddig nem volt, gondoltam hátha igazuk van) beállítottam 30%-ra a ventit, nincs hangja, na mondom valami nem jó, hiszen játék alatt 25-28% között van. Lefixáltam a cpu és a vga ventit is, indítottam egy aida stress test-et és egy furmarkot és láss csodát a kis corsair CX400 emeli a fordulatát elég komolyan, de még csak nem is langyos a levegő amit kifúj, hanem a szobával azonos hőmérsékletű. Lehet tápot kell vennem, ha újra csendet akarok
-
Teodor52
senior tag
válasz
csucsbicep #23230 üzenetére
Köszönöm!
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #23166 üzenetére
pár helyzetben kevés lenne a 2 mag
Pl.? -
RVR400
veterán
válasz
csucsbicep #23146 üzenetére
Gigabyte-om van nekem is, 6870SOC. Amíg a Windows nem indul, és tölti be a drivert, addig gyorsabban pörög a ventije. Sőt, nekem a Gainward 4850 GLH-m is így működött.
Mármint nem fullon pörög addig, hanem szerintem alap 60%-on, míg ugye utána visszaveszi 40%-ra. -
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #23139 üzenetére
Sajnos nincs olyan sok időm vele foglalkozni, és játszani sem, ami alatt ugye süvít. "Kivágni" meg nem tudom csak úgy, mert nincs másik kártyám...
-
puszpang
csendes tag
válasz
csucsbicep #23043 üzenetére
Köszönöm a választ!
Hamarosan bevetem ezt a kis tuningot. -
Lmh
őstag
válasz
csucsbicep #23035 üzenetére
Nem melegszik. 50 fokos
viszem ma vissza a boltba, koszonom a segitseget!
-
Lmh
őstag
válasz
csucsbicep #23029 üzenetére
Mennyire húzzam le?
Simán msi afterburnerben lehúzom a Memory Clock (Mhz) csúszkát 1050-ről vmire? Mondjuk 800-ra? Vagy teljesen mind1? -
Lmh
őstag
válasz
csucsbicep #23027 üzenetére
Huhh, megnyugtattál, köszi. Legújabb driver van vent. Péntek este óta játszom 1-2 kisebb megszakítással, 2x5 óra alvás kivételével
Ez ilyen hétvégi Béta és kihasználom
És csak ma délután jelentkezett. A procim mind2 magja kb folyamat 100%-hoz közel pörög, de TX3 van fent és kicsi tuning csak ( sőt most levettem alap optimalizáltra a biosban, így sem változott. Sőt mindenféle felbontáson, minden graf beállításon csinálja. ), szóval nem melegszik. Meg gép pihentetés, újraindítás után is csinálja.
-
Tarill
őstag
válasz
csucsbicep #23016 üzenetére
felraktam az ATI Tray tools-t de indításkor ezt írja ki:
Can not initalize ATIPDLXX library! exiting now.... most ez mi? -
Tarill
őstag
válasz
csucsbicep #23010 üzenetére
ezekre a rövidítésekre nem talál a google semmit
-
Tarill
őstag
válasz
csucsbicep #23007 üzenetére
értem köszi de akkor meg állandóan 80% se jó...
illetve pár hozzászólással az opencl-es dolog nekem is úgy van hogy nincs fent a gépen de nem találom az amd honlapján, mindíg csak a cataclystet hozza ki... egy linket tudna adni valaki?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22988 üzenetére
Figyelj, én nem poénból mondom, hogy hangos. Kicseszettül hangos. Lehet, hogy csak én jártam, így, de az enyém bizony baromira zúg, és iszonyat idegesítő játék alatt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22958 üzenetére
Értem. Nekem mondjuk laggolt is a Skyrim betöltés után high-res packel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22956 üzenetére
Azért azt erősen kétlem, hogy mondjuk 500MB-ot tévednek... Több programmal néztem meg, egyébként.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22953 üzenetére
Nem hogy a játék mennyit foglal, hanem hogy összesen mennyire van kihasználva. Nyilván szinte az egészet a Skyrim foglalata le, a Win ilyenkor felszabadítja az erőforrásokat.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
csucsbicep #22953 üzenetére
Na itt azért fogy a memória rendesen!
~2GB és a GPU is 100%-on teker. -
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22948 üzenetére
Én nem vagyok benne biztos. Manapság már a nagy textúrák igen csak be tudják lakni a memóriát. Nekem Skyrim high-res modokkal és a hivatalos textúra pakkal 1.9GB VRAMot evett!
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #22937 üzenetére
bezony-bezony
a kiforrott űrtechnológia -
RetepNyaraB
veterán
válasz
csucsbicep #22926 üzenetére
Ez már elavult, de azért szaporítom a szót
Az enyémnek 1,175 az alap terhelt feszültsége, erre kellett az a 0.010V a húzás miatt.Hűtéshez: nekem a 9cm-es kétventis változat van, 50%-ig egyáltalán semmit nem hallani a fejem magasságából. Akkor lehet 70, max 75 fok. 55% nál már hallani, de csak szelet. Ez a 80 fok. 60%-tól motorhangja is van, de odáig nem engedem fel.
A "nem ajánlott" kategória nevetséges. Az a Zaporozsec. Egyébként is egymásnak esni szellőztetési problémákon botorság, asszem...ui.: ha van teljesítmény, valamilyen szinten lesz ott hang is, ez biztos. Kivéve persze, ha drágább a hűtésed, mint a kártya
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22910 üzenetére
Na, beraktam, hogy 60%-on menjen max a venti. A GPU temp nem is megy 90 fokig el, viszont a GPU dióda 100 fokot is eléri. Ez gondolom már sok neki.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22907 üzenetére
Ez egy viszonylag új kártya. Decemberben vettem vadiújan, kétlem, hogy ilyen gond lenne. Olvasgattam, hogy a 6870-ek hangosak, de ezt egy ilyen frankónak kinéző hűtéstől azért soknak tartom. 90 fokra felmegy 50% fordulatszám mellett, aminek a hangja még tolerálható, a 100% sokkal erősebb, és egész más, magas hangot ad.
RetepNyaraB: Neked is köszi a választ. Én is azt tapasztalom, hogy hiába süvít a venti, nagy hűtőhatást nem ér el. Elég gáz. :S
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22905 üzenetére
Nem, nem mókányolt, az eredeti van rajta. Az AMD saját progijával is felül tudom bírálni a ventilátor fordulatszámát, csak akkor meg megy felfele a hőmérséklet ezerrel. Meddig lehet az ilyen karikat mostanság engedni?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22901 üzenetére
Csak terhelés alatt. 100% pörög fel, a kari 70 fokos.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22888 üzenetére
Ja értem, bocsi. Ilyen van rajta.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csucsbicep #22885 üzenetére
Már leírtam mindent róla. Sapphire Radeon HD 6870 2GB. A típus száma 113-3E17473-S4K.
-
steveistvan
tag
válasz
csucsbicep #22872 üzenetére
köszi!
-
Vigyori74
csendes tag
válasz
csucsbicep #22872 üzenetére
Nálam i7 870 mellé van a Gigabyte 6870.
Tökéletes páros és nagyon megvagyok velük elégedve. -
steveistvan
tag
válasz
csucsbicep #22870 üzenetére
én intelben gondolkodok!
nem rajongok az amd procikért! -
steveistvan
tag
válasz
csucsbicep #22868 üzenetére
simán egy darab kártsa mellé csak tuningolva
akkor milyen cpu kéne zozzá?
-
Turbolada II
őstag
válasz
csucsbicep #22865 üzenetére
CF-hez 4 magos kell. Egy kártyához is csak visítva elég az i3.
-
steveistvan
tag
válasz
csucsbicep #22862 üzenetére
mármint hogy kicsi hozzá a proci?
amúgy kizárólag teszt erejéig lett ösze rakva a 2 kártya!
-
Turbolada II
őstag
válasz
csucsbicep #22839 üzenetére
Még a végén megölöd a GPU-t.
-
zserbox
őstag
válasz
sztem AB configjába kéne turkálni
-
MrM94
addikt
válasz
msi afterburnerrel nem megy?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #22836 üzenetére
Nálam is marad a High,így is valóban szép,és kellőképpen jól is fut
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #22833 üzenetére
Így már tényleg jó,a min 45FPS volt,igaz én driverből tolóm a MLAA-t,és a 16*AF-t is!?
Amúgy sztem az ultra beállítás egy nagy parasztvakítással,mert látványba minimális a javulás,viszont teljesítménybe nagy a visszaesés!
zserbox
Új hozzászólás Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen switch-et vegyek?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest