- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy nálatok jelentkezett-e a következő probléma, föltelepítettem a 9.5-ös catalystet (XP-re) újraindításnál kékhalál fogadott, csökkentett módban uninstaláltam a teljes catalystet, majd újból elindítottam a rendszert, és ismét telepítettem a 9.5-öt most már ok is lenne a dolog, nincs kékhalál, de nem indul el a Catalyst, odáig eljut, hogy megkérdezi, basic, vagy advanced menüt szeretnék, rányomok, hogy advanced, és nem történik semmi.
Megoldás valakinek?
Üdv
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!!!
OVERDRIVE probléma megoldva
Újrahúztam a rendszert és már ott is van a fülecske!!!!!
Szerintem az előd 4870 zavarta meg a registryt.
Szóval nem biosból van letiltva, hanem csak megzavarodik a winfos, de most már minden ok!!!Akik hasonló cipőben jártak mint én húzzák újra a rendszert és minden megoldódik
-
Sz.Miki
őstag
Csak az a vicc, hogy nincs feltüntetve sehol a Sapphire kártyáknál, hogy OC vagy nem oc. Járt a kezemben nagy dobozos, és kis dobozos 4890 is ugyan az volt ráírva mindkettőre. Nekem a kis dobozos van, úgy tudtam, hogy csak annyiban különbözik a nagy dobozostól, hogy nincs hozzá Powerdvd, 3dMark.
Barátnőm 4830-as vga-ja is sima egyszerű kisdobozos, és benne van az overdrive menü.
Elég szomorú.... -
Sz.Miki
őstag
Nem értem a Sapphire-t miért jó hogy kikapcsolja biosban az overdrive funkciót.... ha biost frissítek rajta tuti bukom a garit...
-
Sz.Miki
őstag
Úgy látom senki sem találkozott még a jelenséggel amit fentebb leírtam, vicces, hogy a HD2600Pro kártyámmal vagy a HD4830-kártyámmal is van a CCC-ben overdrive menüpont, egy ilyen felsőkategóriás kártyából pedig kispórólja a Sapphire... Senki semmi megoldás???
-
Sz.Miki
őstag
És az overdrive funkció? Miért nem látom a hőmérsékletet, és miért nem tudom állítani a ventit a catalystból???
-
Sz.Miki
őstag
És úgy vettem észre, hogy sokkal hangosabb a kártya játékok közben mint a 4870volt, nagyon fölpörgeti a ventit.
Mindenhol azt írták, hogy valamelyes javítottak a hűtésen a 4870hez képest, hát én úgy tapasztalom, hogy hangosabb lett..
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok, ma vettem egy Sapphire HD4890-et és hiányolom a catalystból az Overdrive menüpontot, nem látom a hőmérsékleteket, nem tudom állítani a ventillátor fordulatszámát, és hiányzik a túlhajtás lehetősége is!!!
Előző kártyám Sappihre 4870 volt ott megvoltak a lehetőségek.Legújabb 9.4-es Drivert használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest