Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én úgy gondolom, hogy a Bioshock tesztek eltérésében (leszámítva a driver kiforratlanságát, ami ténylegesen jelen van még) az AF keze van benne. A Firingsquad 16x-os AF-fel tesztelt, míg itt gondolom nem használták a szűrést. Az előző oldalakban már kifejtettem, hogy az AMD az R600-zal nem törekedett az AF sebesség javítására, igazából talán nem is foglalkozott vele.
Valahol olvastam, hogy a szűrés minőségét lehetne javítani shaderekkel, de ez elég nagy pluszmunka, nem beszélve arról, hogy az AF pusztán használható, míg az shaderekkel történő képminőségjavításhoz saját algoritmus kell. Nem hiszem, hogy elterjed legalábbis közel nem olyan gyorsan, mint az SBAA.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hővezető paszták
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest