- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
válasz
barnam_ #3443 üzenetére
Értem. De valahogy csak rá lehetne szerkeszteni egy nagyobb ventillátort arra a bordára. Úgy tényleg lenne értelme burkolat nélkül.
Van egy másik gépünk itthon, abban egy Asus 7600GS dolgozik passzív hűtéssel. Én meg azon gondolkodtam, hogy rá kellene rakni egy ventit, mert rohadtul melegszik. Csak még garanciás. Nem akarom, hogy meglátszódjon rajta. Az is lehet, hogy elcserélem, ha sikerül beszámíttatni viszonylag elfogadható áron. Mert amúgy nem rossz kari, de szeretnék valami gyorsabbat abba a gépbe is. -
éN79
addikt
válasz
barnam_ #3411 üzenetére
Köszönöm a pontosítást.
Nem mintha nem lennék elégedett a hangjával és a hűtési teljesítménnyel, de ha ezt még lehet fokozni ilyen egyszerű manőverrel, akkor valószínüleg én is megnézem majd mit tud. Van egy VF700-am tartalékba, de egy: ugyebár nem is megy rá, kettő: szvsz. még 5V-on sem halkabb mint a gyári (legalábbis 2D-ben).
Tudsz majd mondani hozzávetőleges hőmérsékletcsökkenéseket idle/terhelés alatt?VaniliásRönk: na igen, elkényelmesedtem, de erről részben a "hibamentes" működés tehet, egyszerűen nincs miért piszkálnom a gépet, korábban jóval többször túrkáltam benne könyékig.
Apropó: egy ideje nem figyeltem mi a helyzet a tuningprogramokkal, még mindig az AGT az egyetlen kvázi használható? -
aya
addikt
válasz
barnam_ #3381 üzenetére
Köszi elolvastam.
Másik problámám, a test drive unlimited kb 3 perc alatt csontrafagy, zene megy a kép meg nem nagyon. Esetleg erre valami?
vpu recovery enabled vagy disabled-en legyen?
Az overdriveot bekapcsoljam?
Amd clock tools fent van, akkor elég abban emelni az órajelet, nem befolyásolja a beépitett overdriveot? Mert gondolom az a szar. -
athomi
veterán
válasz
barnam_ #3336 üzenetére
Sapphire-ben nem látok sehol 256-osat (pedig van), a többi márka meg drága. Bár a Sapphire-t sem veszi meg 15-17k-ból.
jasohn: Nézz szét használt cuccok között, hátha találsz vmi kedvedrevalót 15-17-ért. Mondjuk egy 7600GS GDDR3-at vagy egy 7300GT GDDR3-at (olyan 13-14-ért már lehet kapni).
-
éN79
addikt
válasz
barnam_ #3265 üzenetére
Igazad lehet, én csak képeken néztem eddig, azokon is gyakorlatilag nem túl nagy alapossággal.
Viszont most feltoltam a 7.11-et. Eltávolítottam a 10-est, felraktam a 11-es vista alá és az első indítás után csúnya kép fogadott, egyáltalán nem volt szép a kép már az asztalon sem, és a képernyőbeállítás is kvázi inkatív volt, lévén a gpu-t se ismerte fel. Erre újra rátoltam mindenféle uninstall nélkül a 11-es, de mostmár futtatás rendszergazdaként opcióval és a következő újraindulás után már szép volt a kép és ismerte is a drivert a rendszer.
Hajlamos vagyok elfelejteni ezt a rendszergazdai mizériát... -
Tomate
veterán
válasz
barnam_ #3216 üzenetére
Hát talán valamicske gyorsulás van de 70 % tuti nincs . Az az én helyzetem, hogy van egy 5.1es integrált hangom, és van hozzá 5.1 hangszórom is
Csakha felrakom a driverét és 5.1 ben használom játékok alatt 50%-os sebességcsökkenés következik be
Ennyire megeszi a processzort?? Úgyhogy most 5.1 helyett csak 2 hangszórom megy a dupla fps érdekében
Valamit - valamiért
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
-
Dead_slow
tag
válasz
barnam_ #2834 üzenetére
2500+ Barcim van ami 3200+on tuti megy, de ez édes kevés ahogy hallottam ill itt mondták ezért gondoltam inkább a PRO-ra, jó lenne a full verzió mert nagyon szeretem a HL sorozatot.
Szal most akkor GALAXY 7600GS ZALMAN v. SAPPHIRE HD2600PRO/XT.
Van értelme vagy maradjak a 7600GS-né szerinted??
Megnéztem a LOGOUT-od, de én ott csak 8600GE-s összehasonlítást találtam v. te is erre gondoltál?? -
ricsy888
senior tag
válasz
barnam_ #2794 üzenetére
Szóval nem éri meg a GDDR4., Akkor asszem a GDDR3-as lesz, és egy asus,
de még az is lehet hogy a Sapphire ,mert nagyon szeretm a Half-Life sorozatot és azt hiszem hogy ehez (a Full-os verzióhoz) adják a black boxot.
A Vmod meg,, hát majd meglátom. azért a kíváncsiság kedvéért biztosan megcsinálom.Aztán ha tényleg nem lesz sok különbség akkor visszarakom alapfeszre. Csak el ne füstöljem szegénykét.
-
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
barnam_ #2700 üzenetére
Marha jó lett, köszönjük.
Bár ebből nem tudom hányan értenek vmit: [link]
Sztem egyszerűbb megoldás a 7.10-es omegát feldobni, majd a driverfrisstésre nyomni, és miután bejött a varázsló, kézzel kikeresni a listából a 2600pro-t és telepteni a drivert.Én kaptam egy matricát is a lite verzióhoz.
-
athomi
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest