- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
#2820-ra valaki vmit? konkrétan a kérdés: a 2600XT-vel Catalystból meg lehet adni a megjelenítőnek egyéni felbontást vagy ez csak az nVidia driverében van benne?
-
Kroni1
veterán
válasz
Komplikato #2822 üzenetére
Hát ez elég bonyolult. HD ready 1366x768, de mivel nem tudja az 1:1 pixel mappingot ezért PC-ről csak 1280x720at tud (720p) de az ilyen LCD TV-ken van némi overscan, igy az asztal széleiből lecsíp egy picit.. azonban ha 1172x658-at adsz neki akkor rendesel látszik az egész asztal. Powerstrippel meg lehet adni neki de mindig újra be kell állítani neki
Nvidianal pedig egyszer beállitod onnantól meg elmenti és ott is van a választható felbontások közt, ráadásul még olyan plusszprogi mint a powerstrip se kell, mindezt a forceware megoldja. Ezekszerint a 2600XT nem tud ilyen egyéni felbontást simán Catalyst-ból?
-
Kroni1
veterán
válasz
Komplikato #2821 üzenetére
Értem, máris sokkal okosabb lettem.
-
Kroni1
veterán
Most kötöttem össze a gépemet egy ATI X700 VGA segítségével DVI-HDMI kábelen az LCD TV-mel. A TV-nek egyéni felbontást kell adni a torzítatlan teljes képhez ~ 1172x658-t. Az X700 viszont csak 1152x648at tud közölni, ezzel szemben egy nV 7600GT-vel is megpróbáltam, az gond nélkül tud bármilyen felbontást... Az a kérdésem, hogy a 2600XT tud adni egyéni felbontást vagy ez csak az nVidia driverében van benne?
-
Kroni1
veterán
Hi!
Azt meg tudná mondani valaki h a 2600XT hogyan tud hangot is továbbitani a HDMI-kábelen? rá kell kötni valahogy a VGA-ra SPDIF hangkimenetet? Próbálta már valaki igy rákötni a PC-jét LCD TV-re hogy hangot is adjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Fűnyíró topik
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest