- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
#2820-ra valaki vmit? konkrétan a kérdés: a 2600XT-vel Catalystból meg lehet adni a megjelenítőnek egyéni felbontást vagy ez csak az nVidia driverében van benne?
-
Kroni1
veterán
válasz
Komplikato #2822 üzenetére
Hát ez elég bonyolult. HD ready 1366x768, de mivel nem tudja az 1:1 pixel mappingot ezért PC-ről csak 1280x720at tud (720p) de az ilyen LCD TV-ken van némi overscan, igy az asztal széleiből lecsíp egy picit.. azonban ha 1172x658-at adsz neki akkor rendesel látszik az egész asztal. Powerstrippel meg lehet adni neki de mindig újra be kell állítani neki
Nvidianal pedig egyszer beállitod onnantól meg elmenti és ott is van a választható felbontások közt, ráadásul még olyan plusszprogi mint a powerstrip se kell, mindezt a forceware megoldja. Ezekszerint a 2600XT nem tud ilyen egyéni felbontást simán Catalyst-ból?
-
Kroni1
veterán
válasz
Komplikato #2821 üzenetére
Értem, máris sokkal okosabb lettem.
-
Kroni1
veterán
Most kötöttem össze a gépemet egy ATI X700 VGA segítségével DVI-HDMI kábelen az LCD TV-mel. A TV-nek egyéni felbontást kell adni a torzítatlan teljes képhez ~ 1172x658-t. Az X700 viszont csak 1152x648at tud közölni, ezzel szemben egy nV 7600GT-vel is megpróbáltam, az gond nélkül tud bármilyen felbontást... Az a kérdésem, hogy a 2600XT tud adni egyéni felbontást vagy ez csak az nVidia driverében van benne?
-
Kroni1
veterán
Hi!
Azt meg tudná mondani valaki h a 2600XT hogyan tud hangot is továbbitani a HDMI-kábelen? rá kell kötni valahogy a VGA-ra SPDIF hangkimenetet? Próbálta már valaki igy rákötni a PC-jét LCD TV-re hogy hangot is adjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest