Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LK
addikt
Sziasztok! Nagyon jó a topic sokat lehet belőle tanulni. Más...Bootoláskor felpörög pár másodpercig a venti. Ez normális? Rivatuner szerint megy a venti,de azért mégis elgondolkodtat

-
LK
addikt
Milyen demóban? Én holnap már játszok is a fullll játékkallll,de nem azért mert a fejlesztőgárda egyik tagjának a rokona vagyok
Csak még 6 órát sorban kell állnom a Torrrent Kft. boltjában, ott van a nagykörúton.De tudom nem vagyok ezzel egyedül. -
LK
addikt
Sziasztok! Jövő héten veszek Sapphire 2600xt-t. Külföldi tesztoldalakat is megnézve 8600gt körüli teljesítményt nyújt.Viszont,ha nem kapcsolja be valaki az élsimítást,akkor megtáltosodik. A javuló driverekkel tovább nő a különbség.Szóval mindezzel együtt olcsóbb 3ezerrel mint a 8600gt.Szerintem megéri 21900-ért! Típushibáról, rossz széráról tud valaki?
-
LK
addikt
Sziasztok! Egy Sapphire Radeon 2600 Pro DDR2-vel Mennyivel lehet lassabb egy DDR 3-asnál, illetve melyik Nvidiás és Radeonos kártyának felel meg? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak még 6 órát sorban kell állnom a Torrrent Kft. boltjában, ott van a nagykörúton.De tudom nem vagyok ezzel egyedül.