- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LK
addikt
Sziasztok! Nagyon jó a topic sokat lehet belőle tanulni. Más...Bootoláskor felpörög pár másodpercig a venti. Ez normális? Rivatuner szerint megy a venti,de azért mégis elgondolkodtat
-
LK
addikt
Milyen demóban? Én holnap már játszok is a fullll játékkallll,de nem azért mert a fejlesztőgárda egyik tagjának a rokona vagyok
Csak még 6 órát sorban kell állnom a Torrrent Kft. boltjában, ott van a nagykörúton.De tudom nem vagyok ezzel egyedül.
-
LK
addikt
Sziasztok! Jövő héten veszek Sapphire 2600xt-t. Külföldi tesztoldalakat is megnézve 8600gt körüli teljesítményt nyújt.Viszont,ha nem kapcsolja be valaki az élsimítást,akkor megtáltosodik. A javuló driverekkel tovább nő a különbség.Szóval mindezzel együtt olcsóbb 3ezerrel mint a 8600gt.Szerintem megéri 21900-ért! Típushibáról, rossz széráról tud valaki?
-
LK
addikt
Sziasztok! Egy Sapphire Radeon 2600 Pro DDR2-vel Mennyivel lehet lassabb egy DDR 3-asnál, illetve melyik Nvidiás és Radeonos kártyának felel meg? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest