Hirdetés
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
Az a műanyag fedél nem véletlenül van ám rajta. ;) Így most szerinted merre fújja a levegőt a ventillátor? Csak ott pirickázik a borda mellett. Ez most olyan lett, mintha egy centrifugál szivattyúnak szétverted volna a házát. Mindenfelé csapná a vizet, csak arra nem menne, amerre kellene.
Ha ennek ellenére azt tapasztalod, hogy jobb lett a hűtés, akkor megvan a véleményem a gyártóról. ;) Úgy lenne tényleg hatásosabb, ha tennél a borda tetejére egy nagyobb axiál ventillátort. -
Nem jól fogalmaztam, bocs. Tehát a műanyag burkolatot szedtem le, ami a bordát és a ventit takarja
Könnyű leszedni, csak elég hegyes csavarhúzó kell hozzá (pici csavarok). Leszedtem a ventit is, de nem volt egyszerű visszarakni (még kisebb csavarok).
Igazából egy 8cm-s ventit akartam rátenni a hűtésre, de sehogy se akart összejönni, így inkább kipróbáltam milyen a borítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Gran Turismo
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lassan RAM-ot is software-esen cserél az ember.