Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Google Pixel topik
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ricsy888
senior tag
Szerintetek mennyire éri meg 2db HD2600Xt 256-os karit egybekötni?
Úgy, hogy a második kari csak 4x-en tud menni. - 

ricsy888
senior tag
Szerintetek megér 14k-t egy Sapphire HD 2600 PRO 512Mb (GDDR2) AGP-s kari?
Szinte új és gari is van rá. Csak még mindig félek azoktól a driverektől. Nagyon sok rosszat hallottam, hogy az AGP-s verzióra nem nagyon akarnak felmenni csak manuáliusan.
amúgy mi a helyzet a gyári driverekkel(Sapphire)? Azok felmennek normálisan? - 

ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja akartam venni egy HD2600Pro-t csak nem jött össze a dolog.
Szóval most jön a húsvét meg a névnapom is lassan, ezért gondoltam meglepem magam egy AGP-s HD2600XT-vel. Hallottam, hogy vannak driverhibák az AGP-s kariknál. Valki el tudná nekem ezt részletesebben mondani? Azt is hallottam, hogy az új driverek nem támogatják ezeket, és manuálisan kell feltenni. Ezt is elmondhatnátok, hogy hogyan kell? Ahogy tudom a gyári CD-n lévő driver jó hozzá,igaz?.

Gondolom ezt már sokszor átbeszéltétek, de azért egy gyors válaszzal valki megdobhana

- 

ricsy888
senior tag
válasz

barnam_

üzenetére
						Szóval nem éri meg a GDDR4., Akkor asszem a GDDR3-as lesz, és egy asus,
 de még az is lehet hogy a Sapphire ,mert nagyon szeretm a Half-Life sorozatot és azt hiszem hogy ehez (a Full-os verzióhoz) adják a black boxot. 
A Vmod meg,, hát majd meglátom. azért a kíváncsiság kedvéért biztosan megcsinálom.
  Aztán ha tényleg nem lesz sok különbség akkor visszarakom alapfeszre. Csak el ne füstöljem szegénykét. 
 - 

ricsy888
senior tag
Hello mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, és pedig az hogy szerintetek meiket érné meg jobban mevenni:
-Sapphire HD 2600XT,256MB GDDR3/128b,DL-DVI,fan 22 007 Ft-ért
-vagy Sapphire HD 2600XT,256MB GDDR4/128b,DL-DVI,fan 28 546 Ft-ért
Namost ha az előbbit venném(GDDR3) akkor arra tudnák venni még egy jobb hütőt, de ha viszont az utóbbit(GDDR4) akkor azon maradna a gyári hütés. Csak azért érdekel ennyire ez a hütés dolog mert szeretném tuningolni, nem is kicsit és ha úgy látom hogy kell akkor a Vmod is szóba jön. Szóval azért nem mind1 a hütés de a memó sem utolsó. Szal ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
 - HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
 - LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő