- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én úgy vagyok vele, ha van egy megvásárolt hardverem, ami garanciális, akkor joggal várom el, hogy ahhoz a hardverhez megfelelő támogatás legyen, illetve ne fagyjon meg, satöbbi.
Nem érdekel a programozók nyígása, én is programozok, de ha feladat és hiba van, akkor azt meg kell csinálni!! LEhetőleg minnél hamarabb. Ha meg nem képesek rá, akkor ne adják ki a hardvert...Ennyi...Egz programozónak meg nem illik sz.rt kiadnia kezéből.
Ati oldalán sheol nicns figyelmeztetés, hogz te hülye user, ha agpt használsz, mert ekkora lúzer vagy, akkor le se töltsd az új drivereket, hanem csak a 7.7t használd.
Sehol semmi, csak akkor tudod meg mifene van, ha már 3napot ellevelezgettéla supporttal.Create: nem, nem vállaltam.
Mond neked valamit az, hogy jóhiszeműen vásároltam? Eddig nem voltak gondjaim ati cuccokkal., évekig mentek ati kártyáim, driver hiba sem volt velük. -
cudar07
senior tag
huha
lehet, hogy nincs
az az igazság hogy az AMD oldalán a PROCI támogatás nem igazán FELHASZNÁLÓ barát
Tudnátok segíteni, melyek azok a programok , driverek, amiket ajánlott lenne feltenni?köszönöm a segítséget
bartonnál nem nagyon voltak ilyenekBocs hogy nem topik téma
aszem nézek valami ilyet is -
efegyke
tag
Mikorra eladom,még lesz gari gépen mert 1 éve vettem(azért ilyet vettem mert csak erre volt pénzem tudom hogy akkoriban voltak sokkal jobbak is már) és sok alkatrészére van 3év gari.Nem vágom át nyugi,nap mint nap találkozunk.30-40rugót meg bárki adni fog még másfél év múlva is egy ilyen gépért(szerintem)
-
t-edem
csendes tag
Na, átírogatással már nem szerencsétlenkedtem... Őőő... Igen, az omegát is kipróbáltam és most kapaszkodj...
Ha azt feltelepítem, amikor az xp indulásnál betölti azt a drivert, egyszerűen kiakad és újraindul... Csökkentettben kellett elindítsam, majd letörölni az omegát... Igen, szerintem is hihetetlen már, amit ez csinál... -
t-edem
csendes tag
MIT?
Már két napja rakosgatok fel újabb és újabb drivereket az alfától az omegáig... Vannak olyanok is, amivel feltelepül a kártya, de 640x480 as felbontáson és 16 színen kívül nem tud többet... Ha meg az xp általános monitorillesztőjével próbálkozom, akkor érdekesség képpen valamiéyen konkrétabb hibát ír ki a játék, nem pedig hibát okoz...
-
Gaboman
nagyúr
-
phallos
tag
Stevee: Gyakorlatilag az összes programnál ezt csinálja (akár játék (pl. NFS, Stalker, CS Source stb.), vagy akár netezés közben is). TV nincs a gépre kötve.
Amúgy ez a "kiterjesztett asztal" mit jelent?
Kapott már új Win-t is a masina, de egy-két nap, és újra előjön ez a probléma. Lehet, hogy tényleg valami folyamat lesz a bibi, de hogy melyik... Vagy valami driver-hiba? Mert a CCC-t abszolút nem tudom használni.
Valakinek valami más ötlet esetleg?
-
hakos1987
őstag
-
Komplikato
veterán
Azért fentartással kezelendő a lista, pl. Crysisnél aztán tudjuk mennyire DX10-es ;), a többi is ilyen "nem szebb, de lasabb" jellegű átgányolt DX9 szutyok, au UE3 motoros játékokban halál minimális a difi, talána Call of Juarez az egyetlen amiben van difi, de annak is a fele a jobb textúrák miatt van, Alane Wake meg mire kijön addigra DX11 lesz.
Talán a World in Conflict ... cserébe nem is megy semmin. -
wwenigma
Jómunkásember
Nahh, nehogy félreinformáljunk.
AMDGCT:
Simán lehet vele 857MHz felé húzni a magfrekit is.Registryből indítva nincs probléma, így használom:
"C:\Program Files\AMDGPUClockTool\AMDGPUClockTool.exe" -eng=857.25 -mem=900 -3dclock -dpm=on -clklogÍgy a gép indulásától megvan a magasabb órajel. A 2600as szériában nincs DPM (ennek ellenére hátha van valami minimális így bekapcsoltatom), az aktív SP-k számát csökkenti állítólag a kártya. Egyedül ezzel a programmal lehet 857+ órajeleket beallitani jelenleg.
Rivatuner:
857,25MHz-ig állítólag működik(nekem nem ment, maradt a freki, másnak is...), felette viszont egy hibás BIOS kód miatt átbillen a PLLVCO vagy mi , ezért a következő órajel amit e felett beallit , 6,75MHz.... na ezért csak monitorozásra lehet használni... sőt így még dob a lightsmark eredményen is!!! A programozója mereven elutasítja, hogy időt és energiát fektessen a bios bug megkerülésébe, (ezért szívjon gázt) no comment. (csak bele kellene nezni az AMDGCT dll filejaiba, na de én nem értek ilyenhez....)
Más: mivel tegnap aludtam, elötte meg dolgoztam, igy csak ma megy a levél Sapphire-nak. Ez szerintetek jol hangzik?
I have a Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3 card. I know, if i overclock my card, i loose warranty. Everybody know, but everybody overclocking to get more fps in games, more visual elements. And if one brand is more overclockable than other, the peoples buy it with pleasure...
Van egy Sapphire HD2600XT PCI-e gDDR3-as kártyám. Tudom, hogyha túlhúzom, elvesztem a garanciát. Mindenki tudja, de mindenki túlhúzza hogy magasabb fps-t kapjon a játékokban, szebb legyen. És ha egy márka jobban huzható mint a másik, az emberek szívesebben vásárolják azt...
Csak hogy ertsek, hogy nekik is jó lenne ha... ezután irom a tuneteket...
-
-
barnam_
nagyúr
Jó választás a 7600GT leváltására, bár a procid kevés lesz hozzá (attól függetlenül megéri, ha nem akarsz PCI-e-re váltani).
(#1911) beneszilo: Ha ráér szerda estig/csütörtökig, akkor lemérem. Furatátmérő, vagy a furatok távolsága érdekel (gyanítom utóbbi).
(#1912) ellington: Én nem próbáltam még 2600XT-vel, de szvsz felesleges. Anno Ati 9500 softmodhoz volt jó, mert könnyedén lehetett aktiválni a +4 pipát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pedig a tied is kevés. Meg az enyém is. Ellenkezőt állítani sajnos önmeggyőzés. Nézd meg gépem, egymagos A64, rajta 30% tuning, aztán mégis, ottvan pl. 3dmark 06, kétmagos proccal rendelkező fórumtársak 4-4500 pontot kapnak, vagy többet, én meg még XT órajelekre állított GDDR3-as prom-mal is éppen csak 3k pontot kaptam. De mondok játékot, ottvan CoD2, az FPS iszonyatos mértékben ugrál nálam, tipikus esete annak, mikor beüt a procilimit. Sajnos ezekhez a kártyákhoz már baromi kevés egy akármilyen egymagos proc. A 2500+ barton korszak meg szép volt, de sajna már elég gyér tud lenni. (elég sokáig volt barcim)
7300GT-t meg azért javasoltam, mert olcsón megúszná, és esetleg vmoddolhatja, így azis képes elérni 3k pontot 3dmark06-ban. Persze akkor már inkább 7600gs-t vennék, de ez már egy másik topic témája.
AGP-t meg nem kell eldobni, ottvan pl. az Asrock hibrid lapja, az 939/AM2-es, és van rajta PCIe + AGP, meg még a tuningot is szereti. Egyébb variációkban sajnos felejtős már az AGP -s konfig egymagos proccal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Revolut
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest