- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én úgy vagyok vele, ha van egy megvásárolt hardverem, ami garanciális, akkor joggal várom el, hogy ahhoz a hardverhez megfelelő támogatás legyen, illetve ne fagyjon meg, satöbbi.
Nem érdekel a programozók nyígása, én is programozok, de ha feladat és hiba van, akkor azt meg kell csinálni!! LEhetőleg minnél hamarabb. Ha meg nem képesek rá, akkor ne adják ki a hardvert...Ennyi...Egz programozónak meg nem illik sz.rt kiadnia kezéből.
Ati oldalán sheol nicns figyelmeztetés, hogz te hülye user, ha agpt használsz, mert ekkora lúzer vagy, akkor le se töltsd az új drivereket, hanem csak a 7.7t használd.
Sehol semmi, csak akkor tudod meg mifene van, ha már 3napot ellevelezgettéla supporttal.Create: nem, nem vállaltam.
Mond neked valamit az, hogy jóhiszeműen vásároltam? Eddig nem voltak gondjaim ati cuccokkal., évekig mentek ati kártyáim, driver hiba sem volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Apple iPhone 17 - alap
- Fogyjunk le!
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest