- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az érdekes, ugyani omega telepítése után még nem használja a drivert a win, külön kellene megmutatni neki. Ergo nálad valami nagy gubanc van, rögvest tennék egy win reinstalt.
Az más tészta, hogy omega eltávolítás után az xp már nem lesz teljessen önmaga... (legalábbis nálam mindenféle grafikai probléma lett utánna, win reinstall segítet csak)
-
dobolan
senior tag
Szerintem régi a lapod. Nekem is volt ilyen lapom, pontosabban nem delux, de az most mindegy, és X1950proval pl. el sem indul.
Ezt onnan tudom, hogy haver vette meg tőlem a lapot régebben, nekem meg volt 1950pro kártyám, és ki akartuk próbálni, hogy a socketa-s 2000+ sempron mennyire tudja kihajtani.
Nem jött össze, nem indult el a gép, pedig még tápot is cseréltünk.A poén az, hogy utána vett egy 7600GT-t azzal meg működött rendben, holott az is modernebb kártya az alaplapjához képest.
Szabvány, meg driver ide vagy oda léteznek megmagyarázhatatlan inkompatibilitási gondok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest